Neden öyle yaptım, neden böyle yapmadım vesaire gibi...
Sizin kendinizi affedemediğiniz bir şeyler var mı?
Yoksa nasıl başardınız?

Affettim ancak tam anlamıyla affetmedim sanırsam ki bazen geçmişime dalıp düşünüyor ve üzülebiliyorum. Mükemmelliyetçilikte olabilir ama sonuçta o da kötü.
O kadar çok kii.. son zamanlarda birine karşı kurduğum cümleler en başı çekiyor, keşkelerimin çoğunluğu bu yönde.. yine olsa yapar mıydım? Hayır asla, ama zamanı geri alamıyoruz ve elimden başka bir şey gelmiyor o yüzden saldım artık.
Hata insanlar için geçmişe takılı yaşanmaz.
Tüm hatalarımı affettim..
Cevap
11Cevap
Canımı sıkan bir sürü olay var ama üstünde duracak kadar zavallı değilim. Aklıma gelir, kızarım bir süre sonra geçer.
Var elbette. Benim hayatıma sebep oldu o hata ve seçim.
Yoktur. Yine olsa yine yaparım derim.
O an ne gerekiyorsa onu yapmışımdır.
Say say bitmez. Hangi birisini anlatıyım. Kötü arkadaşlara takılmaktan onlar gibi olmasamda kötü şeylere bulaştım. Kendime zarar verecek hareketler sergiledim. Bir çok günaha girdim. Birilerinin istemeye istemeye ahını aldım.
Onlar yaşanması gereken tecrübelerdi. Ama bir kaç kez tekrarlanan şey var. Allah a isyan ettim. Bir çok kez ağır şeyler söyledim. Tüm emeklerimi bir çırpıda yaktım gittim. Bür yandan onun pişmanlığı var bir yandan ise haksız da olsam kırgınlığım var
var. küçükken çok sevdiğim bir kuşa zarar vermiştim. ölmedi tabi de canı yandı sonuçta. hak etmemişti.
Fazla çocuksu davrandım zamanında affetmeyeceğim kendime hataların hepsi benim çünkü aslında düşünüyorum da neyse ya
bir insan için boşa gençliğimden çaldım o konuda pişmanlığım var değmezmiş ama boşa her türlü zaman kaybetmişim
Bazen gerçekten aptal insanlara tahammül etmek zorun da kalıyorum. O zaman işte kendime kızıyorum
Şimdilik yok.. geleceğin ne getireceğini bilemeyiz, umarım olmaz.
kardeşim kızlar yüzünden iyi kızların psikolojisini bozdum. Tam bir narsistim. Toplumun içine sicilmis düzeninin iyice içine siciyorum.
Bi gereksizi unutmak için üç yıl ağır ilaçlar kullanmam ve asla eski sağlığıma kavuşamamam
Bazilarina verdigim maneviyat, maddiyat giden zamanim deymezmis,
Kaldırım taşı olmayacak insanlara elmaslarmış gibi davranmamı affedemiyorum
Her konuda kendimi affettip öyle bişey olsaydı aklıma gelirdi kendimle yeterince barışık bir insanım
Affedemediğim değil de kızdığım birkaç anı var
Var tabi ki olmadan bu yaşa gelemezdim 😅
Evet var.
Yok kendimi affetmeyecek bir şey olmadı
Ondan daha iyisini bulacağımı sanmamalıydım.
hayır gayet affediciyim kendime karşı :)
Evet var
şu an yok inşallah gelecekte de olmaz
Pişmanlik bana göre bir şey değil.
Vardır.
Yok.
yok herşeyi iyi ki yapmışım canım
Hayır yok
Var evet
Evet birkaç tane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?