Kişilik & Karakter Karşı cinsin hangi özelliğine sahip olmak isterdiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Keşke bizde olsaydı dediğiniz bir karşı cins özelliği var mı? Karşı cinsin hangi özelliğine sahip olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Zekasına 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hiçbir Özellik istemezdim.. 😄 Benim özelliğim bana yeter.. 😅 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Disiplin ve otorite her erkekte varmış gibi geliyor bana. Bu ikiliyi alabilirdim sanırım 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Vurdumduymazlık. Karşı cins gibi vurdumduymaz kafaya takmamayı ince eleyip sık düşünmemeyi isterdim. 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Olaylara yüzeysel olarak bakmalarına, ince detayları düşünmek çoğu zaman zor oluyor. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kellik risklerinin olmamasına özeniyorum.. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Süresiz nafaka ödetme mekanizmasına. 2 0 Yorumla
__Someone Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hiç bir özelliğine sahip olmak istemezdim. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kendisine 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İstemezdim 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Fiziksel güç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zekasına
Hiçbir Özellik istemezdim.. 😄 Benim özelliğim bana yeter.. 😅
Disiplin ve otorite her erkekte varmış gibi geliyor bana. Bu ikiliyi alabilirdim sanırım
Vurdumduymazlık. Karşı cins gibi vurdumduymaz kafaya takmamayı ince eleyip sık düşünmemeyi isterdim.
Olaylara yüzeysel olarak bakmalarına, ince detayları düşünmek çoğu zaman zor oluyor.
Kellik risklerinin olmamasına özeniyorum..
Süresiz nafaka ödetme mekanizmasına.
VURDUMDUYMAZLİK, UMURSAMAZLİK
Hiç bir özelliğine sahip olmak istemezdim.
Kendisine
Gücüne
İstemezdim
Fiziksel güç
Güç isterdim.