İnsanlar soğuk ve mesafeli olmamdan şikayetçiler. Benim gibi olan var mı?

Kendi ailem bile bazen bu konuda bana laf söylerler. Arkadaşlarım onlara yeterince değer vermediğim için benim onlara soğuk davrandığı sanırlar. ama yapacak bir şeyim yok ben böyleyim işte. Her şeyi içime atarım. Öfkemi, neşemi ya da üzüntümü insanlarla paylaşmaktan hoşlanmam. Ama ben küçüklüğümden beri böyleyim işte. Kendi hislerimi ailemle bile paylaşmam. biri benimle konuşmadıkça konuşmam. İnsanlar kendimi ifade etmekte sorun yaşadığımı sanıyor ama böyle bir şey yok. Kendimi ifade edebiliyorum. Çekingen ve utangaç biri olduğum için konuşmadığımı sanıyorlar ama bu da doğru değil. Konuşabilirim ve kendimi ifade edebilirim ve kelimeleri bir çoğunuzun kullanamadığı ustalıkta kullanabilirim. Ancak bunu sizce, insanlara kanıtlamak için samimi tavırlara ihtiyacım yok. Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim. İçimdekileri dışarı atayım. O zaman söylüyorum... beni rahat bırakın... Ben zavallı değilim, utangaç değilim, kendi, mi ifade edebilirim. Sessiz olmam bunları yapamadığım anlamına gelmiyor. Evet çok fazla konuşmuyor olabilirim ama bu insanları sevmediğim anlamına da gelmiyor. Neden bunu anlamamakta bu kadar ısrarcılar? Belki de özgüven konusunda sorun yaşayan ben ve benim gibiler değildir. Herkese gülen ve herkesle iyi geçinmeye çalışanlardır. Ne dersiniz?
İnsanlar soğuk ve mesafeli olmamdan şikayetçiler. Benim gibi olan var mı?