İltifat ederken elinize, yüzünüze bulaştırdığınız oluyor mu?

İltifat ederken elinize, yüzünüze bulaştırdığınız oluyor mu?

Evet ben sevdiğim değer verdiğim bir kişiye iltifat ederim her zaman zaten içimden geldiği için ediyorum sırf laf olsun diye etmem.. karşımda ki kişiyle belirli bir samimiyet olması lazım ki oda normal iltifat olur
bi kere iş yerinde bi arkadas bana genc gösteriyon dedi bende tesekkur ettim sonra dedimki sen de genc gosteriyorsun bence dedim. ayy gercektenmi tesekkür ederim kac gösteriyorum peki dedi. ya hadi söyle söyle. söylemek istemiyorum. lafın gelişi öyle iltifat olsun diye dedim. kıza bi öyle bakısım yok. neyse dicez artık aklımda 35 gecti ya dedim kücültelim ama hani cok da absürb olmasın. yuvarlak olsun kıvırmaya gelir. 30 lu yasların basındasın bence dedim. kız zaten yasım 31 dedi. anaaa :D
Öyle şeylere pek yeltendiğim söylenemez ama edecek olursam yerinde ve tadında ederim. Elime yüzüme bulaştıracağım bir durum yok.
Içimden gelmişse söylerim bir şekil.
Cevap
25Cevap
Sık sık iltifat eden biri değilim.. Gerektiğinde ve hak edildiğinde ederim..
Ne kamyon arkası sözler kadar süslü püslü
Ne de çöl gibi sade.
Tam ortasında, tam gediğine güzel iltifat ederim. İyi olduğum konulardan biri…
Kadınlara iltifat etmem. Zaten bin tane adam iltifat ediyor gerek yok.
Erkeklerde de hakedene iltifat ederim, dobrayim yanlisini da söylerim
Çok/herkese iltifat etmem, ama ettiğim zaman da taşı gediğine koyarım. Yalakalığa gerek duymadan, sadece "olduğu kadarıyla" ifade edebilecek üslubun/kelime haznen varsa, kolay kolay eline yuzüne bulaşmaz. Tabi biraz da karşınndakine bağlı, iltifattan anlayan bir hanımefendi, ya da anlamayan/şımaran bir kezban da çıkabilir.
Evet. Ağzım güzel laf yapar.
İltifat etmeyi sevmiyorum ki bana çok sahte geliyor. O an içimden ne geçiyorsa söylerim. Yani kısacası kalpten söylüyorum ve bu daha güzel
harika bir kumsal o suyun sesinin fakat bunlar hemen her benzer sahil fotografinda olabilir durumu essizlestiren yesil ceketmi sari sapkami bilemedim ama sen her halinle harikasin :)))
( tabiiki sen olmadigini biliyorum )
Çok sayılmaz.. eskilerle şimdikiler bir değil
İstersem methiyeler düzerm ama gerek duymuyorum artık
İçimden geçeni söylerim bu da samimi olduğu için karşıdaki insanların hoşuna gidiyor.
Her zaman edebilirim her kadına karşı ama bazıları da yanlış anlarlar 😑
Yerinde iltifatı severim, yaparım da.
İltifat ederken birden içimden gelen cümleyi söylediğim için elim ayağım dolaşmıyor. Çünkü yüreğimin hissetmediğini dilime değdirmem ben
En son burada çok sevdiğim ve benim için değerli olan üye arkadaşlarım @novel ve @Danışabilirsin' e etmiştim burdan onlara sevgimi ce saygılarımı gönderiyorum 🙋🤗
evet istersem harika iltifat ederim
Çok yetenekliyim o konuda
Biraz önce beceremedim djdjsj
iltifatı beceriyorumdur
Manita dışında etmediğim için ona sormak lazım
Edebilirim çekinmem.
Hakeden olursa ederim
Arkadaşım sağ olsun alıyoruz biraz örnek.
Zorlama bi iltifat edersem belli olur
Ewett
Tabi ki de
Çok degil
İçinden bile geçerim
Yok beceremiyorum
Hakedene ederim borderlinelara etmem
Off kralım o konuda
Beceririm
Beceriyorum Ara sira
evett
Aklını alırım iltifatlarla kadinin