Bir sevdiceğim olmadı. Olanda ünleriz inşallah. Bu yaştan sonra gönlümüzden çıkacak marifet ona değer vermek olacaktır. Kadın Naiftir, nazenindir. İltifat onun ruh eşidir. Bir cinsi latifi hoş etmek, sıcak bir kalpten gelen hoş bir seda ile onu gülbeste etmek demektir.
Ziynet eşyası nasıl bir kadına yakışıyor ise İltifatta öyle yakışır. Er kişi eksik etmesin. Hoş bir seda ile ruhuna işlesin. Sana Ferhat gibi Dağları kaz deyen yok. İki çift lafı ondan esirgeme azizim. Sen bir adım atar isen, o sana iki adım geliverir. Bir gönlü hoş etmek bu kadar zor olmasa gerek.
İçimden geldiği gibi konuşurum. Haliyle arada iltifata ediyorum. Etmek zordur. İnsanlar hemen yanlış anlıyor. Bu yüzden az konuşup daha doğrusu yerinde konuşmak önemli olan yerinde iltifat edince daha çekici insan haline geliyorsunuz.
Karşıt cins olmadığı sürece sorun yok. Kolay kolay kimseye iltifat etmem. İltifat eden olunca teşekkür edip sizde öylesiniz derim. Tanımadığım veya üç beş gün tanıdığım insana iltifat etmek işim değil. 😃
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
10 sene önceye kadar evet. Ama şimdi bir kısım kadınlar tarafından potansiyel tecavüzcü olduğumuzu düşünüldüğünde, artık çok zor. Bu durum ne zaman değişir, inanın hiç bir fikrim yok. Pek de değişecek gibi görünmüyor.
Edebililiyorum ve bunu çok seviyorum. En son perşembe günü gördüğüm çakır gözlü bir nineye gözleriniz çok güzel dedim çok mutlu oldu. Ama gerçekten çok güzeldi maşallah
Hayır aksine amacıma hizmet etmiş oluyorum. İnsanlara iltifat ederek övdüklerimde -ki bu konuda çok iyi ve inandırıcıyımdır- kendilerini özle hissediyorlar ve mutlu oluyorlar. İlerleyen zamanlarda ise karşılaştıkları insanlar yüzlerine gerçeği vuruyor ve hayal kırıklığı yaşıyorlar. Bu da onları üzüyor. Böylelikle kötülüğe olan hizmetimi yerine getirmiş oluyorum 😄
Ya bazen dehşet gaza geliyorum romantikliğim tutuyor ama dışında asla hani ilişkinin utangaç olanı benim o hikayelerime cevap verir iltifat eder ben susarım genelde utançtan geberirim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevdiğim ve yakınım olan insanlara evet ama yeni tanıştığım veya tanımadığım kişilere hayır.
Ben bir iltifat ediyorum varya bi keresinde bir ablayla konustum netten rastgele sadece 15 dakika konustum ala dediki beni mahfettin altina yatmak istiyorum vallahi🤣🤣
Anladım önerin için sağol. Gözden ırak olan gönülden ırak olur diyorsun bende san şunu diyorum güzel kardeşim gönüle giren gözden ırak olsa kaç yazar? Öner’in için sağol zaten nadir giriyorum
Yerine göre evet. Bir kadına giydiklerin çok yakışmış demek mutlu eder Sen kilo vermişsin çok güzel olmuşsun demek mutlu eder. Saçların çok güzel demek mutlu eder Ne güzel bir seçim demek mutlu eder.
Bak seni tanımıyorum ancak tüm bu sözler bugün sana gelsin... Mutluluklar🙂
Öyle kişinin davranışlarını huylarını konuşma stilini vs bilmelisin benim arkadaşım yokdenecek kadar az iyi tanıyorum birazda insan sarrafıyım karşımdakini o an analiz eder onun huyuna giderek cümleler kuruyorum mesela basit örnek kız olur konuştukça konu arasında cümlelerde kelime oyunları yapar ona iltifatlar ederim tabi bunu az ve öz yaparım anlık olur biter öyle diyim
Genelde odununa denk gelirim hep ya da bana gelince odunlaşıyorlar bilmiyorum. İltifatım havada kalıyor. Bazende sapık, zampara damgası yiyorum. Her durumda ters tepiyor o yüzden😄