Kişilik & Karakter Nefret ettiğiniz bir şey var mı? karlos_ Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben sevdiğim bir Film ya da Dizi hakkında Spoiler yemekten nefret ediyorum Nefret ettiğiniz bir şey var mı? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Kötü insanlar.. iki yüzlüler. birde yalancılar 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Çoraplı ayaklarım islanmasindan Erken uyanmaktan Bulaşık yıkamaktanİş yapmaktan Nefret ediyorum 😁 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sonu istediğim, beklediğim gibi bitmeyen filmlerden-dizilerden nefret ediyorum. 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimseyi nefrete layık görecek kadar önemsemiyorum. Ama tiksindiğin var mı dersen çok insan var 0 0 Yorumla
Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Çocuklar hariç genel olarak insanlardan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl bir şey yok dedigim halde inanılmaması 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kötü insanlar.. iki yüzlüler. birde yalancılar
Çoraplı ayaklarım islanmasindan
Erken uyanmaktan
Bulaşık yıkamaktan
İş yapmaktan
Nefret ediyorum 😁
Sonu istediğim, beklediğim gibi bitmeyen filmlerden-dizilerden nefret ediyorum.
Kimseyi nefrete layık görecek kadar önemsemiyorum. Ama tiksindiğin var mı dersen çok insan var
İnsanların herşeye karışmasından.
İki yüzlülüklerinden
Çocuklar hariç genel olarak insanlardan nefret ediyorum
bir şey yok dedigim halde inanılmaması
Evt hemde çok şey var
evet var siyasal islam
Say say bitmez
İnsanlar
Yalancı düzenbazlar
Her şey
Her şey
Yalan söylenmesi