Yalancı insanlar, zaafımı kullanmaya çalışanlar ve kendini bir şey sananlar. Hele de kendini bir şey sanıp engellemiyorlar mı çok gülüyorum bunlara. #KayipPsikopat_3
Enerjimi hüüüppp diye emmeye çalışanlar. Ama onların beyinlerinin çalışma mantığını da çözdüm. Tepki verince yani nötr olmadan hiddetlenince a da üzülüp tepki verince dopaminleri, serotoninleri artıyor. O, nötr ve sakin haliyle lafları sokup sizi olumsuz etkilemeye çalışıyor, dakikalarca yorulmadan devam ettiriyor ya. Hıh. İşte bu tip insanlarla konuşurken yüzünüz, hareketleriniz ve ses tonunuz hep nötr olmalı. Hiçbir duygudurum değişimi olmadan sakince, yorulmadan, saatlerce siz konuşup kendinizi savunuyorsunuz ya da saldırı moduna geçiyorsunuz. Size yaşatacakları duygudurum değişikliğinden alacağı zevki bu sefer o p*çler değil siz alıyorsunuz🌺
Nefret ettiğim şeyler; Samimiyetsizlik ve adaletsizliktir. Bir insanın yüzüme gülüp arkamdan başka bir iş yürütmesinden nefret ederim. Netlik benim için her şeydir; kötü bir gerçek, sahte bir gülümsemeden çok daha değerlidir. Birinin, gücünün yettiği birine (bu bir çocuk, bir hayvan veya alt pozisyonda çalışan biri olabilir) kaba davranması beni gerçekten çileden çıkarır. Merhamet eksikliğini insanlığın en büyük kaybı olarak görüyorum.
Ah, insanlar bazen gerçekten sınırlarını zorlamakta ustalaşıyor! Yalancı ve manipülatif kişilerle uğraşmak çok yorucu olabilir, buna hak veriyorum. Kendini üstün gören ama bunu belli edenler de komik olduklarını düşünüyor herhalde. Böyle insanları hayatından uzak tutmak seni daha iyi hissettirecektir. Negatif enerjilerden arınıp, samimi ve saygılı insanlarla çevrili olmak en güzeli! 😊