Bir kere sigara yaksam devamı gelir mi acaba. Siz bir kere deyip neyin devamını getirdiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kere sigara yaksam devamı gelir mi acaba. Siz bir kere deyip neyin devamını getirdiniz?

Evet oluyor.. inanmayanlar deneyebilir bir kereden bir şey olup olmadığını.. tabi ki önemli olan kaç kez değil neyi yaptığı.. kötü bir şeyse 100 kez de yapsan 1 kez de yapsan bir şey olur.. küçük de olsa zararı var
hiç belli olmaz bi kere dersin içersin sonra bağımlısı olursun. ya da benim gibi 3 yıl içip bir kerede bırakabilirsin. insandan insana değişir. ama bu riske girmeye değer mi?
Valla baya düşündüm ama öyle bir kere deneyim bir şey olmaz diyip de başıma sardığım bişey bulamadım
Deneme sen de neyini merak ediyorsun zaten yeterince nargile içiyorsun.
"Bir kereden bir şey olmaz" en tehlikeli cümlelerden bana göre. Bir kere deniyorsu ne olursa olsun sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor 😬
Cevap
6Cevap
Ya şu sigarayı bir kereden bir şey olmaz diyip de içmeyen tek ben miyim.. 😄
Aa ben şok.. 😅
Ne bileyim şaşırdım.. 😄
Bende kokusuna bile tahammülüm yok.. 😄
Evet öyle oldu.. 😄
Ya insan ciğerlerini neden düşünmez ki.. 😄
Evet evet maalesef öyle.. 😄 Ya ben sigara kullanmadığım halde ciğerlerim de sıkıntı var.. Bu kullananlar da nasıl olurda bir şey olmaz.. 😅
Ama hala devam ediyorlar..
Bende yapışıklık var.. Yarısını kullanamıyorum..
Yoo sorun değil.. Benimle yaşayacak bir şey geçmeyecek..
Dikkat ediyorsun daha doğrusu öyle yaşamayı öğreniyor insan.. 😊
Yani atıyorum merdiveni tek seferde dinlenmeden çıkmak yerine dinlene dinlene nefes alarak çıkıyorum.. 😊
Aynen yok.. Allahtan asansör var çoğu yerde.. 😄
Bazen hastanede falan asansörde gençler yürümüş olsa yaşlılar asansöre biner falan diyorlar.. 😄 Zannediyorlar sadece yaşlılar hasta.. 😅
Bilmeden ve ön yargı yaklaşımları gerçekten kötü :)
bir reklam var, genç bir çocuk kulaklıkla müzik dinliyor dolmuşta ve oturduğu yerde. Biri dayanamayıp yaşlıları gösteriyor ve yer vermesini söylüyor. Çocuk kulaklığı çıkarıyor ve ayağa kalkarken değneklerini kullanmak için çıkarıyor. O anda çevresindekilerin yüz ifadesini görmen lazım. :D :D
Aynen öyle valla.. Bende demiştim gençler hasta olamıyor mu diye.. Zaten sağlıklı olsa asansör de hastalara öncelik verir..
Alt başlıkta sigarada yazsa bu cumle beni çok rahatsız ediyor.. Evet en buyuk kötülük bir kereden bir şey olmazlardan çıkıyor.
maksat eğlence zaten
Sigaranın devamı geliyor gerçekten lise yillarimda arkadaş ortamında bir kereden bir şey olmaz dedik. 16 yaşımdan beri içiyorum
Günde bir paket içiyorum hiç sorun olmuyor zaten 😂 birde yanına çay olursa ohh misss daha ne isterim
Sustum 😂
Beden dilini kullanırım artik😂😂
Evlilik 😂
genelde bir kere oluyor da işte gerisi 😀
bu mantıklı bak :D
Ben hep mantık 😀
sen birde harika :D
Sigara konusu bende de öyle oldu. Bi kereden bir şey oluyor maalesef.
Alma alma. Sakız çiğne, naneli şeker ye, yürüyüş yap ama sigara yakma.
Haha novelle konuştuğumu unutup nasıl boş bulundum ben ya 😅
Yürüdüğüne değsin, kime yürüyeceksen artık 😅
İtinayla diyet bozulur 😎😬😬
Hem de bi kerede 🤭
Seninkini bozucam zaten 🤭
Bi kereden bir şey olmaz denip. Bu ülkede çocuklara tecavüz edildi başkanım sigara neki
Cokmu politik oldu yaa 🤣🤣🤣🤣🤣
Silivri sogukmudur bu mevsimde başkanım
İyi şeyler de kötü şeyler de 1 kere ile bile ödüllerini veya bedellerini iade ederler..🍀🗝️
Sigarayı bıraktım. her şey kafada ve istekde bitiyor, azimli olup ileriyi düşünmek ayni hataları yapmamak gibi..
Bir kere sigara ictim tiryakisi degilim ama ara ara ictigim dogrudur yani bir kereyle kalmıyor
her şey olabilir de hiçbirsey olmayabilir de..
Gelir. Askerde bir kereden bir şey olmaz diye çektim hâlâ içiyorum
Ben içemiyorum ne yaptıysam olmadı 😄
Ortamlarda kafa dengi olmayan kız gibi görünüyor biraz :D
gelmez sanirim bwnse hic icmedim hayatımda
boş ver icme devamini getirirsin bi kede bi kerw diye diye
güzell
Denedim bir kereden bir şey oldu 👍
alışmış kudurmuştan beterdir
Olur devamı gelir
Her şey birkere ile başlar
Hiç deneme bile
Puro iç o bağımlılık yapmaz