Kendimi nasıl değerli hissedebilirim?

Eskiden böyle biri değildim (yani tahmini geçen yıl rahatdım) ama şu an fazla düşünüyorum ve sürekli bir şey başarmak istiyorum çok hayal kırıklığına uğradım umutsuzum benden bir şey olacağını düşünmüyorum herkese kıyasla aşağıdayım biri şu yarışı kazandı diğeri derslerde birinci biri müzikte iyi ben hiç bir şeyde iyi değilim bu yüzden değersiz hiss ediyorum toplumda bir şey anlatırken heyecanlanıyorum ve zar zor anlatıyorum bazen anlatamayıp ağlıyorum ki çoğu 2 saatimi ayırıyorum küçük bir metni öğrenmek için fazla kırılgan oldum sürekli ağlıyorum açıkcası en çok nefret ettiğim şey içimdeki ses sürekli aşağılıyor ve çabalamış olduğum bir şeyi yapmamamı sağlıyor ilk başarısızlığım 1 ay emek harcadığım bir şeye karşi ilk defa deneyen birinin kazanmasıydı hep zoruma gitti hep bir şey becermek istiyordum şu işe başlamak spora müziğe ve s. Ama annem de babam da çalışıyor tüm hafta ikiside küçük kardeşime bakmak zorundayım ve yaşım küçük mü derseniz evet fakat sadece sorununu çözmem için bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum şimdiden teşekkürler

Güncellemeler
+1 yıl
Değer önemli miydi Derin?
Kendimi nasıl değerli hissedebilirim?