Erkeklerden ziyade hemcinslerimin tavsiyeleriyle hareket ediyorum ben 😄erkeklerin ki ağız alışkanlığı lakin kadınlar hemcinsine kolay kolay iltifat etmez 🤷 sizler ne düşünüyorsunuz?

Erkeklerden ziyade hemcinslerimin tavsiyeleriyle hareket ediyorum ben 😄erkeklerin ki ağız alışkanlığı lakin kadınlar hemcinsine kolay kolay iltifat etmez 🤷 sizler ne düşünüyorsunuz?

Hemcinsim çok daha gerçekçi geliyor. :D
-Kanka iğrenç görünüyorsun.. Şaka şaka efsane olmuşsun oğlum diye kurulan bir cümle samimi ve gerçekçi geliyor. :D :D
Erkekler kıskanmadıkları için gerçeği söyleyebilir ama aynı zamanda da farklı niyet için abartabilir. Bunu bu sayfada çok gördüm.
Kadınlarında sağı solu belli olmuyor. Benim bir arkadaşım vardı, gözümün güzel çıktığı fotoğrafımda rimelin çok iyimiş diye rimelime vurgu yapardı. Fiziğimde bir yerim güzelse, vücudunla orantılı değil anormal duruyor sende derdi. İltifat ederken bile siyasi şekilde ediyordu.
Kızlar genelde hedef şaşırtıyor. İki tarafında samimiyetine güvenmiyorum artık.
İkisindede sahtelik olabilir hele ki sanal ortamda kadınlarda şu huy var yüzüne güler ay canım sen çok tatlısın der sarılır halbuki nefret ediyordur çekemez birbirini ama erkekte bu yoktur erkekte eğer sahte iltifat ediyorsa tavlamaya çalışıyordur bu kadar basit
Karşı tarafın vücut ve yüz hareketlerini iyi okurum.
O yüzden çok değişken.
Sahte bir iltifata denk gelmedim şu ana kadar.
Genelde karşı cins diyelim.
Cevap
34Cevap
Kızlar söylesin erkek kişileri uzak dursun be
Kimin neyi ne zaman nasıl söylediğine göre değişir 😄
Karşı cins olsun. Taştan olsun. Yani taş gibi. Onların iltifatı daha dikkat çekici ve gerçekçi.
Hemcinslerimden gelen daha tatmin edici diyim ben. Gerçekçi olup olmaması pek de sorun değil 😂 karşı cinsten gelince rahatsız oluyorum.
Hemcinsim genelde "tipini sikm" diye iltifat ettiği için kızların iltifatı daha iyi assdjdk
Hemcinsimden gelen iltifatlar daha gerçekçidir.
Kadınlar oyuncak ayıya bile iltifat ediyor.
Şu iltifat olayını sevmeyen bir ben olamam herhalde ya 😒
O sırada bana gelen iltifatlar
Numaramı değiştirdim demişsin hâlâ 10 numarasın.
Mermiler seksin bu alemde teksin.
Erkek adam agasını yerin dibine gömer. Karşıdaki de bunun gerçekçi olmadığını bilerek güler
lan hayvan gibi kilo almışsın dana
- nabalım olm yiyoz
Şöyle bir gerçek var ki jarşı vinsin çoğunluğu yürüme amaçlı kullanır iltifat seçeneğini. Her iki cins de yapar bunu. Ama hemcinsinden iltifat alabiliyorsan tamamdır bu iş😂
Karşı cinsten gelen ama samimi olduklarıma güveniyorum. Tanımadıklarım sadece ilgiki cekmek icin diyolar gibi hissediyorum. Kızlarda ise psikolojiye göre degiştiği için karışık biraz djsjsk
Bana insanlar iltifat etmiyor. Ama kediler yüzüme bakıp göz kırpıyorlar. O kedi dilinde sevecensin demekmiş. E bu da bir iltifat sayılır. :)
Ben 41 yaşındayım, şimdiye kadar karşı cinsten, 1 kişi hariç hiç iltifat almadım. Bence kadınlar iltifat etmiyor ki zaten 🤷♂️😕
Hemcinslerimden gelen iltifatları daha samimi buluyorum, karşı cins yükseliyor mu diyorum bana, hemcinslerim daha samimi geliyor.
Hemcinslerim kadınlardan daha çok beğeniyor beni.
Değerlendirirken kriterleri değişkenlik gösteriyor iki cinsin.
ikisi de pek güven vermiyor biri avlamak için söyler diğeri ayyy ne güzel der arkadan geçirir lafları gidince
Kizlar da etti iltifat zamaninda ama erkekler pek etmedi iki tarafada inanmam samimiyetsiz hepsi
hemcinsleriminki daha gerçekçi çünkü erkek erkeğe iltifat etmez bu ne la tipini sevdiğim der en fazla :P
İkiside diyeym kimse durduk yere iltifat etmez birine
Hemcins diyecem arkadaşlar p! ç diyor.
Karşı cins ama tek kişi
İkisinide seviyorum ama bir kadını cazibemce cezbetmenin zevki başka 😅
Hemcinslerimden gelen iltifatları daha gerçekçi buluyorum.
Hemcins kolay kolay iltifat etmez, ediyorsa doğrudur 😄
Hemcinlerim tabiki karşı cinsin sözüne güven olmuyor maalesef
Ben iltifat aldım mı korkuyorum, cinsiyet farketmeksizin🤦
Hemcinsten gelenlere itibar ederim.
Kadınların iltifatının altında bir neden vardır
Hemcins tabi 😂
Güvendiğim kimse iltifatlari hoşuma gider. Kiz erkek fark etmez.
Hemcinsi napiyim karsi cins varken
Karşı cinsten gelenler gerçekçi
Karşı cinsten gelen iltifatlar
Hemcins kitabın ortasından konuşuyor
Karşı cinsinki
Genel olarak hiçbiri.
Hemcinslerimden
Tabiki karşı cinssten
hemcinslerimden gelenler daha gerçekçi gibi
Hepsi de yalan dolan hikaye
hemcinslerim tabii ki
Erkeklere daha çok güvenirim bu konuda.
Erkekler iltifat konusunda baya açık sözlü 😃
gerçekçi günlük hyatımda görüyorum
Her ikisi de sahte veya gerçekçi olabilir
Samsunculara sormak gerek
Kızların ettiği iltifat üstüne iltifat tanımam.
Bana kimse iltifat etmez
Karşı cinsten gelenler
İkisi de yalan
ikiside değil
Bana İkisi de..
Hemcinsim yaaa 😍
Sevdiklerimden
Kadınlara her zaman ilgim var
hemcinsler tabiki
hemcinsten bence
Hemcins
Hem cins