Kişilik & Karakter Bu hayatta, zararlı olduğunu bildiğiniz halde yapmaya devam ettiğiniz neler var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Biraz önce birçoğumunuz concorde sendromlu olduğunu öğrendim🫠 Bu hayatta, zararlı olduğunu bildiğiniz halde yapmaya devam ettiğiniz neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigara içmek var şu an için. birde sanırım geç uyumak kahve içmek ve yine geç uyumak var seviyorum ama zararlarına da katlanıyorum 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kola içmeye devam etmek😂Dostoyevski amcanın hangi sözü doğru değil ki😻 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bazen fazla kafein tüketiyor olabilirimm. Bir de sekeri hayatimdan çıkarmıyorum mesela. 😄 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yuruyus yapmamak.Bazen yemegi abartmak ve bunu cok sevmek.Insanlarla konusmamak 1 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 664 cevap paylaştı. Sağlıksız ne kadar toksik insan varsa adam etmeye çalışmak 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ara sıra nargile içiyorum yav 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Abur cubur yemek 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sigara 🤦 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çabuuuk bırakıyosunn Yorumla BloodyGamer +1 yıl Zor bea. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ertelemek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sigara içmek var şu an için. birde sanırım geç uyumak kahve içmek ve yine geç uyumak var seviyorum ama zararlarına da katlanıyorum
Kola içmeye devam etmek😂
Dostoyevski amcanın hangi sözü doğru değil ki😻
Bazen fazla kafein tüketiyor olabilirimm. Bir de sekeri hayatimdan çıkarmıyorum mesela. 😄
Yuruyus yapmamak.
Bazen yemegi abartmak ve bunu cok sevmek.
Insanlarla konusmamak
Sağlıksız ne kadar toksik insan varsa adam etmeye çalışmak
Beşiktaş taraftarı olmak
Yalnız kalamamak
Ara sıra nargile içiyorum yav
Abur cubur yemek
Sigara 🤦
Çabuuuk bırakıyosunn
Zor bea.
Telefonla uğraşmak
Sigara...
Sigara