İnsanların gerçek beni görebilmeleri için ısrarla doğrularımdan vazgeçmezken ve buna dayanmak biraz üzülecegim anlamına gelse de ısrarla direnmeye devam ediyorum.
Bana sürekli “çok iyi niyetli temiz bir kızsın, belli ama kıyafet seçimlerinle, dansınla, yorumlarınla, tavırlarınla aksi yönde bir izlenim veriyorsun, yapmaa” diyorlar.. Hayır!! İnsanların "gerçek beni" idrâk edebilmeleri için ben kıyafet tarzımı değiştirmeyeceğim, onlar özgür irâdemle tercih ettiğim o kıyafetlere yükledikleri ahlâk ve akıl dışı anlamı reddederek "gerçek beni" görebilmeyi kendilerine öğretecekler. Ben ahlâklı bir kadın izlenimi vermek için saç rengimi değiştirmeyeceğim, dans etmekten ve doğruları ifâde etmekten çekinmeyeceğim. O insanlar saç rengi ve dansla ahlâk tayin edilemeyeceğini öğrenecekler! Kendini her konuda özgürce ifade edebilmeyi basit kadın olmakla bağdaştıran kokuşmuş zihniyetlerin çoğunluk olduğu bu toplumda, insanlar bu çirkin düşünce tarzından arınacaklar ki "gerçek beni" görebilsinler..
Arkadaşım olan kıza sevdiğimi söyledim sonucunu bile bile sonra arkadallıpa devam ettim yaklsşık 1-2 ay kadar tabi o srada aşkım azalmadı tabiki sonra böyle aşkın ızdırabını silkiyim diyip kızla konuşmayı kestim o da sosyal medyadsn falan çıkarmış beni arada aklıma gelir bu aralar aklımda mesela ben bu muameleyi haketmediğimi düşünüyorum
Aşksızlık krizinden kafayı bozmak, arabayla aşırı hız yapmak. Uzun yolda hem kendi canımı hem de diğer araçlardakilerin canlarını tehlikeye atmak (şu pandeminin seyri 1000-1500 vaka seviyelerine düşsün, aşk için evden son sürat kaçacağım!).
Aşırı yemek yeme bro. 78 kilodayım aslında iyiyim ama abartıyorum. Et veya tavuk yemek istersem en az yarım kilo olması lazım. Hem seviyorum hemde canım yanıyor mk😅