Yolun ortasında çarpışma sebebiyle kavga eden biri. (Normalde de yapacağım bir şey değildi çok doldum herhalde ondan oldu.)
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yolun ortasında çarpışma sebebiyle kavga eden biri. (Normalde de yapacağım bir şey değildi çok doldum herhalde ondan oldu.)
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Evet itici. Yeri geliyor bizde sinirlenebiliyoruz, bu normal. Ama sinirli halinde kendini tutabilmeli bir insan.
Son zamanlarda çok doldum biliyor musun yoksa ben hayatta kavga edecek biri değilim.
Kime anlatabilirim de dinler onu bile bilmiyorum.
Kendini rahatlat o doluluğunu sinirle değil başka türlü boşalt
Yani anlatamaz miyim anlatsam beni dinleyen olmayacak mı?
Anlatabilirsin tabiki. Seni en iyi kim anlarsa ona anlat ailen, arkadaşın veya her hangi biri fark etmez
Bak ben hayat yarışında çok gerideyim anladın mı?
1. Bir hoca var kafa yapısı acayip geçene helal olsun 2 dersim ondan kaldı.
2. Arkadaşlarım mezun oldu hatta içlerinden evlenip yuva kurmuşlar ben hala okuyorum.
3. Bitirdikten sonra işsiz kalıp geçimimi sağlayamayacağım kaygısı var üzerimde.
4. Kavga ederek te öfkeme yenik düştüm de karakterimi de çizdirdim zaten hayat zorla çizdirdi bana
5. Emekliliği sigortayı zaten geç açacağım.
ve daha bir sürü derdim var başımda her geçen gün her şey benim için daha da zorlaşıyor. Hayır her şey benim için bu kadar zorlaşmak zorunda mı? Sahip olduğum her şey manevi değerini kaybediyor anlayacağın böyle herkes gibi sıfır bir hayat yaşamak hakkım değil mi? 2. el bir hayat yaşıyorum. Dertlerim kördüğüm düğüm olmuş çözülemeyecek duruma gelmiş.
Sana anlatacağım ondan demiştim sen ne anladın?
Bu gelecek kaygısı neredeyse hepimizde var sen gönlünü ferah tutmaya çalış. Derslerine iyi çalış kafanı derslerine ver, bunları düşünme
Bende pandemiden sonra oluştu desem yanılmam sanırım. Dışarıya ben 22 yaşında mı ne açıldım.
Bir de bir kaygım daha oldu köyde bile hatta benden yaşça küçüklerin bile geçmişi oldu temiz değil yani anladın? Evlilik pahalı hale geldi diye herkesin işine geldi de tanıdığım herkes sevişiyor. Yaşça küçükleri de sanarsın 30 yaşına gelmiş. Bunu da sanırım tek ben yapamadım geleceğimi kurtarmalıyım diye. Bir sene de hayata açılacağım diye. Benim gibi de bu saatten sonra gelecek gibi görünmüyor.
Ne güzel temiz kalmışsın bu kötü bir şey değil. Geleceği fazla düşünme çünkü delirecek hale gelirsin öyle.
Ama benim gibi gelmeyecek anladın mı?
Tamam kötü bir şey olmadığını da biliyorum. Ne güzel de ne güzel demeyle olmuyor ama? Geleceği düşünmeme gerek var mı?
Sen fazla kafana takıyorsun biraz rahat ol
Takmakta da haklı buluyorum kendimi bana denk gelmezse ne olacak haksızlık olmaz mı?
Sakin ol. Hangi bölümü okuyorsun
Sakın olmamı istiyorsan teselli edecek bir şey söylersin. Sakin ol diyorsun eyvallah ama nasıl ben sakin olabilirim? Elektrik Elektronik Mühendisliği işte.
Aslında güzel bölüm geleceğe yönelik bir bölüm. Sen şimdi derslerine odaklan ve hepsinden geçmeye bak. Sonra özel sektör de çalışmaya başlarsın iyice gelişirirsin kendini
Masus mu yapıyorsun neden açıklamamaya direniyorsun anlamadım ki? Bak ben bunun hala cevabını arıyorum:
Bir de bir kaygım daha oldu köyde bile hatta benden yaşça küçüklerin bile geçmişi oldu temiz değil yani anladın? Evlilik pahalı hale geldi diye herkesin işine geldi de tanıdığım herkes sevişiyor. Yaşça küçükleri de sanarsın 30 yaşına gelmiş. Bunu da sanırım tek ben yapamadım geleceğimi kurtarmalıyım diye. Bir sene de hayata açılacağım diye. Benim gibi de bu saatten sonra gelecek gibi görünmüyor.
Cevabımı alacak olursam (gerçek neyse o acı önemli değil) rahatlayacağım.
burada ne soruyorsun ki cevabını ona göre vereyim
Sorun tam anlaşılmamış herhalde önemli değil anlatabilirim.
Ben temiz olduğum halde ya bana benim gibi temiz olmayan bir kız denk gelirse?
Şimdi kariyer hayatı filan ona kaygı ediyordum ya bununla birlikte evlilik masrafları pahalı olunca cinsel geçmişi olmayan kız kalmadı (namusuna dil uzatmak haddimi aşar belki ama sen bile değilsindir) şimdi ben bu zamana kadar temiz kaldım tamam mı bana benim gibi temiz olmayan bir kız denk gelirse diğerleri işte temiz ahlaki olsun dürüst namuslu olsun vs. onun dışında umrumda bile değil (tabi doğrusunu Allah bilir) haksızlığa uğrarsam diye canım aşırı sıkkın doğrusu.
Bu düşünce bende de vardı. Bende öyle bir şey yaşamadım hiç. Bak mesela ben senin sayende temiz erkek olduğunu gördüm. Sende benim sayemde hâlâ temiz kalan kız olduğunu görmüş oldun. Bu yüzden bu konuda da kendini çok kasma. Çünkü bizim gibi düşünen çok insan var. İllaki denk gelirsin
Gerçekten temiz misin doğru söyle bak.
Yalan söylemem için bir sebebim yok 🙃
Şimdilik kafamda soru işareti kalmadı. Umarım herkes hak ettiği neyse alır.😞
İnşallah. Üzülme sende iyi düşün ki iyi olsun 😊
Bütün bunları sanki sen yapmacık söyledin az önce de yine rahatlattın çok teşekkür ederim ama yazdığın sürekli takma kafana rahat ol deyip durman (aynı soruyu defalarca sorduğum halde) kafamda soru işaretleri oluşturmadı değil.
Konu sana değinince de sanki biraz yapmacık oldu bunu söylesen ne söylemesen ne bir şey kaybettirmez sana.
Nesi yapmacık anlamadım ki
Verdiğin cevap işte:
Bu düşünce bende de vardı. Bende öyle bir şey yaşamadım hiç. Bak mesela ben senin sayende temiz erkek olduğunu gördüm. Sende benim sayemde hâlâ temiz kalan kız olduğunu görmüş oldun. Bu yüzden bu konuda da kendini çok kasma. Çünkü bizim gibi düşünen çok insan var. İllaki denk gelirsin
Ee ne var ki bunda 😃
Neyse her şey için teşekkürler.
Başka zaman tekrar görüşürüz.
Rica ederim, belki görüşürüz 😃
Hayır niye itici olsun