"KUL PLAN YAPARKEN KADER GÜLERMİŞ"...
Benimkisi kahkaha atıyor heralde... Bugün daha doğrusu akşam ve gece bir kez daha anladım ki ve bu gerçek yüzüme çarpıldı bir sefer daha çünkü bazı şeyler bu kadar tesadüf olamaz...
Neden bir insan hep iyi niyetinin karşılığında hep hüsrana ve benzer durumlara maruz kalır? Ama sizden rica ediyorum sen de bu kadar iyi olma, insanlara mesafeli ol, dengeli ol, şöyle ol, böyle ol, uyanık ol, kendini sev gibi edebiyatlara girmeyin çünkü bunlara artık karnım gerçekten tok!!!
Çünkü insanlar gerçekten ne kendimi sevmeme müsaade ediyorlar ne de yaşamama müsaade ediyorlar sonra da kalkıp bin türlü akıl veriyorlar!!!
İlla ki kötü mü olmak lazım gerçekten soruyorum? İllaki iyi niyetimden fazla merhametli ve vicdanlı bir insan olmaya çalışmaktan vazgeçmem mi lazım? Ya da en son çare artık s... olup gitmem mi lazım?
Bu soruların doğru cevabını artık gerçekten çok merak ediyorum? Çünkü artık ne düşünmeye, ne çözüm bulabilmeye ne de mücadele etmeye gücüm kalmadı artık!!!
youtube.com/watch
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence çıkar zamanla..
Çıkar zamanla derken kardeşim?
Olayların tam tersi olduğunu düşünelim sence sana neden böyle davrandılar ne için
Kusura bakma sorunu tam anlayamadım son cümlen ama neden böyle davrandılar ne için? kısımına şunu kesinlikle diyebilirim gerçekten bunu bende bilmiyorum... Devamlı yaptığım ve olmaya çalıştığım sadece hep çok iyi insan olmaya çalışmak, insanlara devamlı sevgi dolu olmaya çalışmak, ve fazlaca merhamet ve vicdanlı olmaya çalışmak başka bir şey gerçekten yok... Ama hep ters tepiyor ve kimseden zerre kıymet görnüyorum bu da çok ağrıma gidiyor artık göremezden gelemiyorum çok kafama takılıyor...