Ekrem İmamoğlu 180-181 gibi duruyor ama ifadesi çok sempatik ve minyon bir adam tam boyunu da hiçbir yerde bulamadım

Ekrem İmamoğlu 180-181 gibi duruyor ama ifadesi çok sempatik ve minyon bir adam tam boyunu da hiçbir yerde bulamadım

yatacak yeri yok bunun var ya
buna yüz veren sizlerin de yatacak yeri yok
adam demirtaşın çizgisini beğeniyorum diyor ve siz bu adamı kemikleriniz sızlamadan destekliyorsunuz
ben bir şehit çocuğuyum ve hakkımı helal etmiyorum bu adamı destekleyenlere
@xonder davulun sesi uzaktan size hoş geliyor ne de olsa ateş düştüğü yeri yakıyor sizin o ha bire arkanızdan sövüp saydığınız adamı destekliyorum ben gururla, tamam reisi sevmiyor olabilirsiniz ancak onu sevmiyorsunuz diye pkk yandaşı bu insanları sevmeniz inanın kaç ailenin ciğerini parça parça ediyor ama siz o kadar kör olmuşsunuz ki sırf baştakileri sevmiyorsunuz diye vatanınızı ve milletinizi unutacak kadar hipnoz olmuş durumdasınız şu anda
Bir sey demedim saldırmaya hazirsiniz hemen Türkçüyüm ben ırkçı degilim orda oturupta icinde en ufak terör sempatisi olan herkese hakkim haram olsun şehitlerimiz benim hassas noktam davulun sesi dışarıdan hoş gelmiyor reis dediginiz adami bir araştırın o zaman pkk yandaşı o adami destekleyenlere de hakkım haram olsun
Ekrem İmamoğlu'nun boyu 1.81 civarında
Ekrem İmamoğlu'nun boyu 180 cm vardir
Cevap
5Cevap
Bu adam cumhurbaşkanı olsaydı ülkenin ekonomisi işsizliği bitirdi o domuz olduğu sürece bu ülkede huzur yok
Ne güldüm gece gece😀😀😀pireyi dev yapmak bu olsa gerek. işsizlik bitermiş 😹😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ben masumum 😀
Ekrem İmamoğlu'nun boyu 179 180 gibi. Neden merak ettin ki bunu durduk yere? 😂
Fox tv de tarafsız haber sunuyorum diye geçinen fatih naranciye değil mi o?😂😂😂😂
Portakal pkklı demirtaşın kitabını paylaşır, buda pkklı demirtaşın çizgisini beğenir ikiz hainler
Ekrem imamoğlu 165 boyundadır malatya mitinginde çok yakından gördüm kendisini
Fatih Portakal ile Fatih Portakal :D
1.82 felandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?