Olmayan yoktur. Bu ara ne dusunsem ne gorsem ne okusam aglayasim geliyor ouf yetter artik
Neyse iste bunu dinliyorum. Iyi geceler dunyanin karanlik tarafi
Olmayan yoktur. Bu ara ne dusunsem ne gorsem ne okusam aglayasim geliyor ouf yetter artik
Neyse iste bunu dinliyorum. Iyi geceler dunyanin karanlik tarafi
Ben aşırı duygusalım. Bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama duygusallıktan kastım her çeşit duyguyu en uçlarda yaşayabilirim hatta bazen üç beşini belki de onbeşini bir anda çok yoğun bir şekilde yaşayabiliyorum. Psikolojim bozuk mu bozuk sanırım emin değilim ama aşırı değişik. Ve bazen şekilden şekile sokmak için elimden geleni yapıyorum.
Evet oluyor. Tabi bu ağlama vs olarak değil bir erkekte çok daha farklı oluyor. Sessizleşme diyebiliriz.
https://www.youtube.com/embed/X4Q7WjlEZMkCevap
2Cevap
Evet benim de olur
elbette olur bazen komadan uyanmış ne yapcağını bilmeyen bir insan gibi hissedip ağlıyorum
Evet rutin olarak duygusal batakliga girmeyi severim. Bazen kendi kendimi bi yakinimin vefat ettigini dusunerek uzup aglatiyorum iyi geliyo antrenman gibi. Ruh hastasiymisim gibi dursa da ani olabilecek her olaya karsi temkinlilik kazandiriyo
Zaman zaman çok oluyor, ama hemen modumu yakalıyorum sonra... Ben o anlara ilham anları diyorum hahahaha 😅
Ben her saat her dakka duygusalim zaten sadece buni kimseye gostermayrum.
Ter at spor yap
Ben genelde duygusalım
Evet oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?