Kişilik & Karakter Çok güçsüz ve yorgun düştüm nasıl toparlarım? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bakmayın böyle dediğime 2 dk sonra cheri cheri lady diye bağırırım😄 ama gerçekten düşüp de uzun süre kalkamayacağım diye ödüm kopuyor nasıl toparlanırım Güncellemeler+1 yıl Fiziksel değil ruhsal olarak böyleyim Çok güçsüz ve yorgun düştüm nasıl toparlarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Bence sabretmek ve sonuna kadar da devam etmek gerekiyor.. 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bol meyve, kuruyemiş, bol su içmek, dengeli uyku uyumak. Sağlıklı beslenmek. Seni çok hızlı toparlar. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Öyle kolay kolay teslim olmamak gerekir hastalığa yorgunluğa tatsiz şeylere dirençli olacaksın 0 0 Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Uyumak yorgunluğunuzu alır. Ya da dj dikkat'ten bir sanat eseri dinleyebilirsiniz. 0 0 Yorumla
Seymaadjwl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben ilac takviyesi antibiyptik falan olmadigi surece hicbi sekilde iyilesemiyom oyle bisey olursa gider bi serum yersin kalkarsin ayaga bisey olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence sabretmek ve sonuna kadar da devam etmek gerekiyor..
Bol meyve, kuruyemiş, bol su içmek, dengeli uyku uyumak. Sağlıklı beslenmek. Seni çok hızlı toparlar.
Öyle kolay kolay teslim olmamak gerekir hastalığa yorgunluğa tatsiz şeylere dirençli olacaksın
Uyumak yorgunluğunuzu alır. Ya da dj dikkat'ten bir sanat eseri dinleyebilirsiniz.
Ben ilac takviyesi antibiyptik falan olmadigi surece hicbi sekilde iyilesemiyom oyle bisey olursa gider bi serum yersin kalkarsin ayaga bisey olmaz
Dobarlan bırakma kendini
Bi redbul versem