Evet, veririm
Hayır, neden vereyim onlar bizden zengin:)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yoksul olduğuna kanaat getirirsem veririm, ancak her zaman aynı yerde bulunan, gücü olduğu halde bunu yapan duygu sömürüsü ustası olanların yüzüne bile bakılmaz
Hayır vermem. Eli ayağı tutuyor. Çöp toplayanın günahı ne? Ayrıca çeşitli özel vakıflar, kurumlar var. Gidip oraya müracaat etsin. Yetmiyorsa iş bulsun. Bulamazsa basit işportacılık yapsın. Ben çocuğuna ilaç alamayan babanın çöp toplayıp ilaç aldığına şahit oldum. İsteyen çözüm buluyor
Hayır vermem niye vereyim ki çünkü dilenciler insanların duygularıyla oynuyorlar, ilk başta dilencilerin haline üzülebilirsiniz ama onların gerçek niyeti insanın duygularını sömürmektir.
Cevap
8Cevap
Ben genelde vermiyorum.. bunun yerine hayvanlara yardım etmek benim için daha anlamlı ve güzel oluyor..
bır seyler satıyorlarsa para karşılıgı alıyorum bır de ekmek alıcam dedıklerınde dayanamıyorum
Hayır, kimin gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu bilmeden yardım etmem.
Hayır vermem veremem de zaten ben bulamiyom ki olani da ona verirsem ben ne yapacam
Evet veririm. Çünki ihtiyacı var ki dileniyor. Benim ona verdiğim 3 - 5 kuruş parayla benim param azalmayacak.
eli ayağı duzgunse vermem
gecen birinin harbiden iki ayagida yoktu Allah yardım etsin ona ne kadar bozuk varsa verdim
Bazan veriyorum
Çok zamaan oldu vermeyeli, vermiyorum
İsteyene vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?