Ben hep efendi olmaya çalıştım, yani amacım evlilik yoluydu. Ama kızların böyle bir derdinin olmadığını gördüm, onları arasıra bastıran tipleri daha çok seviyorlar.
Umudum da kalmadı açıkçası. burada bütün kadınlar aynı değil deniyor ama kadınlar hakkındaki genellemelerin doğruluğu daha fazla.
Erkeklerin arkadaşlığının daha iyi olduğunu söylemeleri, genelde hep bad boy kişileri sevmeleri beni derin düşüncelere sokuyor. Bir cins üzerine daha çok genelleme olması daha temkinli olmam gerektiğini hatırlatıyor bana.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla efendiyim deyip saçma sapan cinsel konular konuşmak için 40 takla atıp engel yiyen çok kişi çıktı karşıma. Tabiki seni de allah bilir ama aynı durum erkeklerde de var
Cinsel konular konusanlari efendi olarak neden adlandirdin merak ettim. Kızlar böyle karanlık erkekleri sever genelde
Tekrar okur musun
Anladım. Bilmiyorum. Yani kadınlarda benim gördüğüm mesela 50 tane adam iltifat ediyorsa ona geç yazan, iltifatı dolaylı yoldan yapan kişileri daha çok seviyor kadınlar.
Mesela saçların çok güzel olmuş demek yerine, kısalığı iyi ama rengi biraz daha açık olsaydı daha güzel olurdu dediginde kadında erkeğe karşı bir kendini beğendirme başlıyor. İnsan zihni yarıda kalan şeyleri sevmiyor pek. Özellikle kadınlar daha hassas olduğu için yarıda kalan şeylere kafayi daha çok takıyorlar.
İnsanı yüzde yüz anlayamiyorsun ama genel olarak durum bu. Mesela mesajlara 2 saat sonra cevap veririm, buluşmada daha ciddi takilirim. Esprileri daha dozunda yaparım. Ve konusmanin en güzel yerinde isim var deyip gidersen karsindaki insan yine "çok güzeldi, demek ki bir bedeli var" diyerek bağlanmaya başlıyor
Bilmem. Kadınlarla çıkmadığım için bilmiyorumdur belki
Niye kadın değil misin 😂
Kadınım diye kadınların flört oyunlarını bilemem ki
Bilseydim evde kalmazdım
Bro emin ol efendilik daha iyi. Serseri tiplere gelen kizlar da onlar gibi herkes dengini beğenir. Siz şunu kabullenmiyorsunuz. Baktığınız da çoğu kız badboy tercih ediyor takılıyor bitiyor finalde efendi ile evleniyor. Serserilik iyi gir şey değil özenmeyin. Efendi efendi takılın elbet sizi bilen biri çıkar.
Efendiyi sevdiği için evlenmiyorlar abicim. Bakıyor s. refsizi zapt edemez elinde tutamaz çocuğuna baba bakıyor ki annelik duygusunu tatsin.
Kadın verici değil alıcıdır hep.
Bro şahsen eskiden hızlıydım. Bir çok kızla takildim. Onlar da adımıza, tipimizd, gücümüze vs geldiler ama aradıklarını bulamayınca gittiler. Şimdi bu badboy seven kızlar ileride düzgün erkek istiyor. Şimdi sen efendi erkek olabilirsin ama hep iyi olamazsın. Bu iyi efendi erkeklerin derdi kıza karanlık yönünü gostermemsi hep böyle iyi de iyi
Önceden nasıldin peki, yani aradıklarını bulamadıkları neler yapıyordun? Ben ilk kez buluşmaya gideceğim bir kızla ona eğlenilecek bir adam olarak neler yapabilirim?
Önceden kafama göre takılırdim. Beğenmem hoşlanmam yeterdi ilişki yaşamak için. Öyle özel çabaya girmezdim zaten eğlenceli adamım. Benle olmak yeterince eğlenceliydi. Fazla özgüvenin ve hızlı akan kanımızin esiri olmuştuk