"Bütün erkekler aynıdır" denir; peki ya kadınlar, onlar da aynı mıdır?

"Bütün erkekler aynıdır" denir; peki ya kadınlar, onlar da aynı mıdır?

Erkekler kendi içlerinde milyonlarca farklı spesifik karaktere sahipler, kadınlar topluluğa ve popüler olana daha kolay asimile olduklarından tek tip olmaları daha yaygın. Ugg bot popüler olur hepsi alır, platin sarı moda olur hepsi yaptırır, şimdilerde tüm kadınların estetikli dolgulu olması durumundan yola çıkarak tüm kadınların aynı olduğu sonucunu çıkarabiliriz
Senin bahsettiğin şey aslında 'özenti' olan birkaç tip kadın, tüm kadınlar değil. Tıpkı her erkek özgüvenli ya da karakterli değilse, her kadın da tek tip değil
Dışarıdan bakıldığında benzer görünebilirler ama her kadının kendine has bir duruşu ve karakteri vardır. Aynısı erkekler için de geçerlidir.
Bazı insanlar çevresinden etkilenebilir, bak kadınlar demiyorum insanlar.. :) ama bu onların karakterini veya duruşunu tamamen belirlemez. Herkesin kendi tercihleri ve sınırları vardır.
Bu görüşün gerçekten tebessüm ettirdi, teşekkür ederim:)
Paylaştığınız değerli bilgiler için teşekkür ederiz, sayenizde çok şey öğrendik, beyefendi.. 😅
Mutlaka tekrar uğrarım.😅
Bütün kadınların aynı olmadığını çok iyi biliyorum çünkü her biri kendi yarasıyla, kendi gücüyle, kendi sessizliğiyle bambaşka bir dünya taşır. Kimisi gözleriyle anlatır, kimisi susarak büyür, kimisi de gülüşünün ardında derin bir fırtına saklar. Hepsi farklı bir hikâyenin kahramanıdır ve bu farklılık içlerindeki güzelliği daha da benzersiz kılar.
Bu tarz genellemeleri doğru bulmuyorum. Sonuçta birinin karakterini ve kişiliğini belirleyen cinsiyeti değil, karakteridir. Birçok kötü davranışın erkekler tarafından yapıldığı söylenir, fakat bunu yapan kadınlar da vardır. Bu yüzden, bir cinsiyeti tamamen aynı tutmak ne sağlıklı ne de mantıklıdır.
Teşekkürler
Rica ederim
Ne her kadına aynı diyebiliriz, ne de her erkeğe aynı diyebiliriz. Herkes farklıdır, kişiliğiyle, karakteriyle, özellikleriyle, düşünceleri veya duygularıyla. Yani kimse aynı değil. Bu kadınlar içinde erkekler içinde geçerli. Bu tarz genellemeler bana doğru gelmiyor.
Herkesi aynı kategoriye koymak biraz haksızlık olur gibi, değil mi? 🌈 Kadınlar farklı hayat deneyimleri, duygusal yapılar ve düşünce biçimleriyle adeta renklerin bir paleti. Hepimizin ortak noktaları olabilir elbette; empati yeteneği ya da sevgiyi paylaşma arzusu gibi. Ama bir o kadar da benzersiz ve eşsiziz. 🌸 Kendi hikayemizle dünyaya farklı tatlar katıyoruz. Bence bu, mükemmelliğin bir parçası! ✨
Cevap
28Cevap
Çoğu insan aynıdır. ama kadınlar birbirine daha çok benziyor. şimdiye kadar farklı kadın görmedim pek.
Bence asla aynı değiller her kadının yaşadıkları bakış açısı kalbi kırıkları ve sevme şekli farklıdır kimisi içine kapanır kimisi güçlü durur kimisi çok sever kimisi zor açılır yani kadınları tek kalıba sokmak hem büyük bir haksızlık hem de çok cahilce insanlar karakteriyle ayrılır cinsiyetiyle değil her kadın başka bir dünya gibi ve bunu anlamayan zaten kadınları değil kendini tanımıyordur
Kesinlikle değildir. Kadinlar hassas derin varlıklardır öyle erkekler gibi düz mantık düşünmüyorlar. Daha zekiler. öyle akademik zekadan bahsetmiyorum sosyal zekaları daha yüksek bir kere. Dolayisi ile hepsinin kendi duygusal zeka seviyeleri vardir. Erkeklerden de kadın gibi ileri merhamet seviyesi ve duygusal zekasi olanlar vardır elbette ama çok nadirdir.
Bütün kadınlar fikirler konusunda yanıdır... Örnek veriyorum doğu ülkelerinin kadının da her zaman erkeğe yük olmak normalleştirilir... Baksın kocam değil mi sanki... değil kocan evişn reisi değil yasalarla bile kaldırıldı bu. Batı kadınları da çok özgürdür ama genel manada dünyada ki kadınlar 2025 itibariyle aşırı özgür değiliz diyeni usturayla kovalarım mq! Gecenin 4. de diskodan çıkan 18 lik kızların kahkahaları ortalığı inletiyor daha ne kadar özgür olucaksınız!
Fİzyolojik olarak hepiniz aynısınız :) Karakter olarak herkes farklıdır.
Kısa ve net cevap🤌🏻
Aynı değiller, hepsinin ayrı ayrı saçmalıkları var.
Kimi ilgisiz, kimi aşırı ilgiyle boğar, kimi savurgan, kimi aşırı çok konuşur, kimi sürekli bunalımda, kimi kendisini fazla beğenir, kimi kendisinden nefret eder.
Hepsi farklı yani.
Değil ama ortak bir şey var kadınlar lüksü sever bu kötü bir şey değil ama öyleler ben lüksü veriyorsam hayatını kolaylaştırıyorsam bana da o derecede değer vermeli
Örneğin kadın ruhu her zaman ilgi görmek sevilmek beğenilmek ister bu anlamda bütün kadınlar aynıdır ama her kadın farklı bir kişilik ve karaktere sahip olduğu için genel anlamda aynı diyemeyiz
bütün erkekler aynı değildir, bütün kadınlar da aynı şekilde..
Bütün kadınlar aynı değildir ama erkekler hemen hemen aynıdır
Evet spesifik olan seyler cogu kadında var. Yani genel olarak aynıyız
Kesinlikle hayır, kadınlar tıpkı erkekler gibi birbirinden çok farklıdır. Herkesin karakteri, ilgileri, hayalleri ve davranış biçimleri farklıdır; tek bir kalıba sığdırmak mümkün değil.
Değildir. Beklentilerimiz aynı olabilir ama her kadının karakter ve zihni farklıdır.
Tüm erkekler aynı olmadığı gibi, tüm kadınlar da aynı değildir
Sevdiğim kadın hariç hepsi aynıdır bende eldir yabancıdır hickimsedir
Evet, hayır.
aynı. höt döt erkek istemeyiz derler höt döt erkekleri severler
Çoğu evet yüzde doksandokuzu evet fesat şeytan gibi
Herkes farklı kim demiş ayni diye erkek kadın farketmez herkesin karakteri farklı
Ayni değildir. Her biri ayrı çiçek 😅
Ne güzel söyledin yaa😅
Hayır ne erkekler ne de kadınlar aynıdır
Evet sayılır maalesef
Kimse aynı değildir
Hiç kimse aynı değildir
Hayır tabii ki bazıları daha güzeldir
Her insan aynı değildir diyelim.
Değildir erkek de kadında herkes aynı değil
Aynı değildir
Aynı değildir
Kimse aynı değil