Merhaba benim yanımdaki iş arkadaşım çok mutsuz bir insan bende aksine çok mutlu yüksek enerjili biriyim. Başıma gelen bir olaydan sonra mutluluğun çok kıymetli olduğunu anladım. Benim kardesime çok kötü tedavisi olmayan bir hastalık teşhisi koyuldu. Çok zor zamanlar geçirdim ve o günden sonra kendime söz verdim kardesimin hastalığı ölüm dışında bir olay yaşarsam mutsuz olup günlerce kafama takmıcam diye ve artık mutsuz olmuyorum günlük olayları kafama takmıyorum bu da arkadaşımın dikkatini çekti ve aşağı çekmeye çalıştığını fark ettim arama mesafe koydum ama her gün 6 saat birlikteyiz ister istemez görüşüyoruz. Gerçekten yanlış kararlar verip sonra mutsuz olup bana yansıtıyor ve beni suçlu hissettiriyor mutluyum diye örneğin bir yönetici bize mobing uyguluyordu ben takmıyordum hatta ben de ona kötü davranıyordum (devlette çalıştığım için pek yaptırımı yok) bana gelip neden takmadığımı vs söyledi ben de içimi açtım mutluluğu zor elde ettim hiçbir aptalın bozmasına musade edemem sen de etme dedim. Sonra başka olaylarda yaşadık yani mutluyum diye suçlu hissetmeye başladım. Halbuki benim derdim çoğu insan da yok. Çözümü yok yani sevgilisiyle anlaşamıyormuş ona takıyor kafayı bende eşimle çok iyi anlaşıyorum o gözüne batıyor mesela bir gün eşim iş yerime çiçek yolladı ona filan benimki de yollar hiçç eksik etmez gibi şeyler söyledi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence uzak durun
Şöyle bisey yap sende onu o anlamadan mutsuz oldugu konuda yonlendir meyi dene
Mesela sevgilisi sorunlarım var ona direkt olarak değil de ona iman ederek değil yani değer görmediğini değer vermemeli her şeyden önce kendini gümüş düşünmesi gerektiğini anlat hani onu hissettirmeden ona yardımcı olmuş gibi düşün hani biri bir şey sormak isterdi kendi değil de hani bir dostu için soruyormuş gibi sonra ya seninle ona değil de ortaya konuşmuş ol
Hiç beceremem öyle şeyleri ama biraz konuştum onun aklı almıyor yaşamadan anlamayacak kesin
Sanem mutlu olmanin sebebini kim senin sen den deyerli ve olmadini kim neyle gelirse seninde oyle yaklaştı ni kimseye hic bir sey ucun bağlı olmayacağını bu kaybetmekte olsa üzecek se kaybediyim bende. Deyerlimi de
Avlaya bildimmi bilmiyorum
Ken dine saygi si olan insan uzmelerinede izin vermez gidene de üzülmez deyer verren saten üzmez karşılıklı hersey bunu anlamasa mutsuz ve hep deyersiz kalir. Anladindada çok geç olur
Açiklamayi okumaya erindim başlığa göre yazıyorum mutsuz insanjn kolundan tutup gezdirilir
Uzun olmuş biraz pardon ahjsk
Cevap yeterli mi bari
Değil 😅 ama canın sağolsun
Mutsuzluk salgın bir hastalık gibidir ve bulaşıcıdır dikkatli olun.
arkadaş olunur
Yok ben almayım 😅
zorlama yokk