Kişilik & Karakter Geçmişe takıntılı mısınız? ŞİŞMANKÖPEKBALIĞI Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Yoksa geçmiş geçmişte kaldı diyenlerden misiniz? Geçmişe takıntılıyım Geçmiş geçmişte kaldı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Geçmişe takıntılı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Geçmiş geçmişte kaldı 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Geçmiş geride kalır, ben bugüne odaklıyım her zaman. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Önceleri evet.. kara bulut gibi çökerdi üzerime tüm günüm zehir olurdu... artık unuttum hatırlamıyorum bile 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Geçmişe takıntı olmak çok saçma bir şeydir, ben şu an geleceğime odaklıyım geçmişi çoktan unuttum bile hayatıma odaklıyım 0 0 Yorumla
mhgkshn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl geçmişe takıntılı kalırım çünkü kolay kolay bir şey unutmuyorum 0 0 Yorumla
agresifmotorcu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Geçmişim temiz olsun daBen geçmişe takılırım benim fikrim insanın geçmişi karakterini yansıtır 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Geçti gitti de ne demişlerKurt kışı atlatır ama yediği ayazı unutmaz 0 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Geçmiş, geçmişte kaldı önümüze bakmalıyız ki, rahatça yol alabilelim. 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Her ne kadar geçmiş geçmişte kaldı desek de kalmıyor 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok takılmamak lazım ama tamamen sokup atmak da mümkün değil 0 0 Yorumla
Rojjjjjjj89 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 73% +1 yıl Geçmiş gelecegi belirler kimse kendini kandırmasın 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Kısır döngüye gerek yok 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Geçmişe çok takıntılıyım, bazen ağlarım 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Geçmiş olsun umrumda değil 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Yeteri kadar süre geçince geçmişte kalıyorlar 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes olmasa da yüzde 90 takintilidir 0 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Geçmişe takılıp kalmak sıkıntılı. 0 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Geçmiş Geçmişte Kalmıştır Benim İçin Bitmiştir 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değilim 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet biraz öyleyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Geçmiş geçmişte kaldı
Geçmiş geride kalır, ben bugüne odaklıyım her zaman.
Önceleri evet.. kara bulut gibi çökerdi üzerime tüm günüm zehir olurdu... artık unuttum hatırlamıyorum bile
Geçmişe takıntı olmak çok saçma bir şeydir, ben şu an geleceğime odaklıyım geçmişi çoktan unuttum bile hayatıma odaklıyım
geçmişe takıntılı kalırım çünkü kolay kolay bir şey unutmuyorum
Geçmişim temiz olsun da
Ben geçmişe takılırım benim fikrim insanın geçmişi karakterini yansıtır
Geçti gitti de ne demişler
Kurt kışı atlatır ama yediği ayazı unutmaz
Geçmiş, geçmişte kaldı önümüze bakmalıyız ki, rahatça yol alabilelim.
Her ne kadar geçmiş geçmişte kaldı desek de kalmıyor
Çok takılmamak lazım ama tamamen sokup atmak da mümkün değil
Geçmiş gelecegi belirler kimse kendini kandırmasın
Evet bir sür evet
Geçmiş geçmişte kalmıştır. Kısır döngüye gerek yok
Takintiliyim maalesef
Geçmişe çok takıntılıyım, bazen ağlarım
Geçmiş olsun umrumda değil 🍀🗝️
Yeteri kadar süre geçince geçmişte kalıyorlar
Herkes olmasa da yüzde 90 takintilidir
Geçmiş tozdur üfle gitsin
Geçmişe takılıp kalmak sıkıntılı.