Kişilik & Karakter Sokakta içcamaşırıyla dolaşan bir karşı cinsi görseniz ne düşünürdünüz? Merakbağımlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sapık olduğunu düşünürdüm Deli olduğunu düşünürdüm Cesaretli olduğunu düşünürdüm Fiziğinin güzel/çirkin olduğunu düşünürdüm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sokakta içcamaşırıyla dolaşan bir karşı cinsi görseniz ne düşünürdünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sorunlu olduğunu düşünürüm 1 0 Yorumla
EceeBlkbs Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Denizli’de bir keresinde sokakta çırılçıplak bir adam geziyordu. Sonra akli dengesinin yerinde olmadığı tespit edildi. 1 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı. Ben birkez Boxer ile sokağa çıktım unutmam İstanbul’da hem de😂😂 1 3 Yorumla Seymaadjwl +1 yıl Neden öyle bir şey yaptın Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Ben bipolar hastası teşhisi aldım biliyor musun? Yorumla Seymaadjwl +1 yıl Hmm çok geçmiş olsun Allah sağlık versin Yorumla
Ozanka1 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl Ne kadar çıplak 😂😂 eylem yapiyo derim protesto gibi 1 0 Yorumla
Haydar1111 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bu çılgınca bir durum olurdu Ama bu kişi benden yardım isterse ona yardım ederim 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Akli dengesini yerinde olmadığını düşünüyorum 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaten dolaşıyorlar ve hiçbişey düşünmüyorum 1 0 Yorumla
jjiiggoolloo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Buranın Türkiye olduğunu bilmiyordur 1 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Kesin sapıktır diye düşünürüm 1 0 Yorumla
19yaşındaergen Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. delii diye dusunurum 1 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Sapıklık ahlaksızlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sorunlu olduğunu düşünürüm
Denizli’de bir keresinde sokakta çırılçıplak bir adam geziyordu. Sonra akli dengesinin yerinde olmadığı tespit edildi.
Ben birkez Boxer ile sokağa çıktım unutmam İstanbul’da hem de😂😂
Neden öyle bir şey yaptın
Ben bipolar hastası teşhisi aldım biliyor musun?
Hmm çok geçmiş olsun Allah sağlık versin
Ne kadar çıplak 😂😂 eylem yapiyo derim protesto gibi
Bu çılgınca bir durum olurdu
Ama bu kişi benden yardım isterse ona yardım ederim
Cesaretli olduğunu düşünürüm.
Akli dengesini yerinde olmadığını düşünüyorum
Zaten dolaşıyorlar ve hiçbişey düşünmüyorum
Buranın Türkiye olduğunu bilmiyordur
Kesin sapıktır diye düşünürüm
Üşüyor mu diye düşünürüm
E- İlgi çekmeye çalışıyor diye düşünürüm.
Beyin yoksunu olduğunu düşünürüm
Cesur olduğunu düşünürdüm
delii diye dusunurum
birsey düsünmezdim hää
Sapıklık ahlaksızlık
Deli derdim
Rezillik