Kazanç zor bu işlerde sponsor olursa oluyor iki defa sponsorum oldu tabi oralarda teşekkür ediyorsun kitabında dilersen bu artısı var. Tiyatro da filmde dizi de geçerse veya şarkı olursa filan onda ekstra kazanç olacaktır uzun vade en önemli sponsor
Bastirabilsem devamı gelecektir. Ama benim sorunum bastırmak. Diğerinde zamana kalmış. Ama kadınlar için iyi bir artıda var. Ki benim ki biraz trajik, bir tanesi yaşanmış bir hayat hikayesi. Diğerinde kısa kesitler şeklinde yaşanmışlıklar.
Genel olarak manipüle edebilme yeteneğim yüksektir.. Zaten siyasal mezunuyum malum. Hayatın içinde zaman zaman bunu kullanırım olayları kendi menfaatime göre dizayn ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır ben kimsenin üzerinde baskı kurmam.. çünkü bir kişi isterse yapsın istemiyorsa yapmasın yani kendi seçimidir zorlayacak değilim.
Peki senin inandırmak istediğin bir şey varsa yaparmisin
Bilerek baski kurup bi seyler yaptirmaya calismiyorum kimseye ama manipulatif bi yonum var ve yonlendirdigimi o an fark ediyorum
Güzel, bence bu iyi birsey
Hayir baskı kurmam kişilere fikirlere saygı duyarim
Hicmi kurmazsin
Kurmam insanları baskı altında tutmayida sevmem
Çok iyi manipüle etme yeteneğine sahibim. Bu güzel bir yetenek değil.
Him, yapıyorsun yani
İsyan etmemek adına birilerini durdurmam gerektiğinde yapıyorum. Olası bir savaşın önüne geçmiş oluyorum.
Vaov, zekice
Genellikle olumlu baskı kurmaya çalışırım olumsuz da yaparım ama olumsuz olması gerekenlere
Him, adil davraniyirsun
Hak edene hak ettiğini vermek lazim
Nefret ederim kurandan
Senin hiç kurduğun oldumu
Hayir. Enerjimi kendime harcamayi tercih ederim
☺️☺️
Kafa tutarsa bana geçmiş olsun
Onami gecmis olsun.
Evet özellikle uzman olduğum işlerde
Mesela hangi işlerde uzmansin
Gitar çalıyorum yıllardır özel ders veriyorum, bir de bi kaç kitap yayınladım yazmaya devam. Çok seviyorum
Aaa kitap☺️ içeriği ne peki? Ne kadar tuttu
Bende yazıyordum, ama enkazda kaldı. Tekrar basladim
Denemeler ve serbest şiirler üzerine fazla olmadı ama tatmin edici 300 küsür yediside o oranda tanıtım lazım birazda ama seviyorum yazmayı
Geçmiş olsun zevkle okumak isterim
Seninkiler
Spoiler vereyim. Google a Kurt Adamın Kitaplığı yazabilirsin
300 derken
Adet satıldı civari yani
Baktım. Boş zamanımda okuyacagim
Teşekkür ederim efendim. Siz nelerle meşgulsünüz
Başımı ne kadar tuttu?
Bende yazmayı çok seviyorum. Sürekli farklı şeylerle meşgul oluyorum. Sık sık değişiyor.
Bendede de oluyor o ama bazı konuları süreklilik haline getirmek gerek ben kitap çıkardığında üç katı ucuzdur hersey şimdi 8 10 bin civarı
Him, ben sormuştum bana 30 bin dediler. Telif hakları sana mı ait peki
Evet her şeyi ile bana ait sözleşmeli her şey. Madde madde öyle anlasiyorsun zaten
Him, telif hakları onlara ait olursa sadece 4 de 1 gibi bir para oluyor. Sen uyguna bastirmissin. Geçen yıl bana niye 30 bin civarı dediler acaba
İlk kitapta kaziklamaya çalışan olur 2. 3. Kitapta bilirler ki sende bilir kişisin ve seviliyorsa yazdıkların onlarda ister yayınlamak
Telif filan verme o zaman anlamı olmaz yazdığının
Hayır, zaten telif vermem. Para biriktirmem gerekti, sonrada deprem. Yazdıklarım puuufff. Şimdi tekrar yazıyorum. Ama o çok farkliydi
Cok geçmiş olsun rabbim korusun tekrar. Yazdıkların mailde saklı olsun hep elde yazma. Yazıyorsan da aktar mutlaka konusu ne?
Bilgisayarım yok. Telefonda çok zor oluyor. Yazmak daha kolay oluyor.
O da doğru tabiki daktilo alıyorum bende geçmiş dönemlerde ki gibi
Him, bu da iyi fikir mis, kazancın oluyor mu oeki
Kazanç zor bu işlerde sponsor olursa oluyor iki defa sponsorum oldu tabi oralarda teşekkür ediyorsun kitabında dilersen bu artısı var. Tiyatro da filmde dizi de geçerse veya şarkı olursa filan onda ekstra kazanç olacaktır uzun vade en önemli sponsor
Himmm, zor bir süreç yani
Zor değil yazdığın şeye inanırsan sana inananlarda olur elbet. Yaşamın olursa tamamdır bu iş
Bastirabilsem devamı gelecektir. Ama benim sorunum bastırmak. Diğerinde zamana kalmış. Ama kadınlar için iyi bir artıda var. Ki benim ki biraz trajik, bir tanesi yaşanmış bir hayat hikayesi. Diğerinde kısa kesitler şeklinde yaşanmışlıklar.
Hmmmm gayet güzel. Roman şeklinde düşünüyorsun sanırım
Evet,
Aslında şiir de yazıyorum. Ama bastırmaya düşünmedim hic
Hazır hissettiğinde yayın evi önerim olabilir uygun fiyata basıyor hem Ankara da.
Bana çok uzak orası. Hangi yayın evi peki
Sen kitabını ulastirdiktan sonra sözleşmeyi zaten maille de ulaştırırsın. Tabi karşıdan da onay gelmeli oncelik. Armoni Yayinevi son çalıştığım
Anladım. Çok tesekkurler
Rica ederim
🙏🙏
Hoşuma gider evet kurarım
Mesela hangi konularda
Genel olarak manipüle edebilme yeteneğim yüksektir.. Zaten siyasal mezunuyum malum. Hayatın içinde zaman zaman bunu kullanırım olayları kendi menfaatime göre dizayn ederim
Vaovv, akillica
Yani.😊
Duruma bağlı
Mesela
@charlise öyleyse seni azat ettim.
Tavsiye ederim o kadar
Sevdiğim insana karşı kurarım
Kurarim hosuma gider
Hiç sevmem
Hiç kurduğun oluyormu
Sadece olumsuz olarak okumuşum sorry
Olumlu oluyor evet