Bi atkı öreyim dedim. Bir yandan örüp, diğer yandan söküp durdum. Olmuyor ama kararlayım, yine yeniden öreceğim. Bazı durumlarda olmayanı zorlamayı seviyorum.

Bi atkı öreyim dedim. Bir yandan örüp, diğer yandan söküp durdum. Olmuyor ama kararlayım, yine yeniden öreceğim. Bazı durumlarda olmayanı zorlamayı seviyorum.

Evet ben çok severim.. yani bir şey çok istiyorsam eğer ne kadar başarısız olsam da tekrar ve tekrar denerim ta ki başarana kadar.. eğer çaresizsem yapacak bir şey kalmadıysa zaman yapmam vaz geçerim
Bu dünyada da yaşantıda da dikkat et bak insanlar hep olmayan şeyleri çok severler.. ama olduktan belli bir süre sonra da sıkılırlar sonra yine olmayan şeylerin peşine düşerler ve hiçbir zaman olmaz.😀
Çok istiyorsam zorlarım. Çünkü olacağına inanırım.
Zorlamayı ya da zorlanmayı sevmiyorum. Kendimi yormam. Sevmem yani.
Cevap
15Cevap
Mücadele etmeyi, uğraşmayı ve zoru severim çünkü başarızliğa ve yenilgiye hiç tahammülüm yoktur
Zorla güzellik olmaz. Olmuyorsa olmuyordur belli bir süre zorladıktan sonra salmak gerek.
Bir işe oturmam çok zordur ama oturmuşsam mükemmeliyetçliğim devreye girer. Yapabileceğimin en iyisi olması için didinir dururum.
Olmuyorsa olmaması daha iyidir ve bu da evrenin bir mesajıdır benim için. Hayatta zorlamam, başka yollar açarım kendime.
Olmuyorsa, olmak istemiyorsa; zorla olmasının da hiçbir faydası olmayacaktır..
Bazen çok zorlardığım oluyor, çok yorumluyorsun bırak diyorum ama sonra içindeki o güzelliği hatırlıyorum..
Eğer o şeyi çok istiyorsam gerçekten sonuna kadar zorlarım pes eden birisi değilimdir.
Bir şeyi gerçekten istiyorsam canım çıksa pes etmem.
Sevmem yoruluyorum sonra
teyze sen kim atkı örmek kim zorlama zirvede bırak otur tv karşısında beynini onlar ile meşgul et senden olmaz
Senden küçüğüm, ne teyzesi asdf
Teyze kısmına çok bozuldum ondandır asdf
Bazen fazla zorlarım. Ve bunu çok severek yaparım
Hayır agresifleşmek istemem
Olmayanı zorlamakta marşı basmayan şahin gibi olur
Zorlamak değil de mücadele ederim
Olayım bu
Yok uğraşmam
Önemli olan azim.. bence bu yolda devam edin..
Bu kez olur ör
Uğraşamam
zorlamamak lazım
burun lens mi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?