Az önce sanırım kendime baya bir cesaret hapı verdim ajshshs Sonucu ne olursa olsun yapacak gibiyim. 😂
Kendinizi cesaretlendirip yaptığınız son cesurca şey neydi? 🧞♀️

Az önce sanırım kendime baya bir cesaret hapı verdim ajshshs Sonucu ne olursa olsun yapacak gibiyim. 😂
Kendinizi cesaretlendirip yaptığınız son cesurca şey neydi? 🧞♀️

En son hmm yazam mi ki cidden hadi yazam ben içimde tutamam çok dürüstüm..👀Ağda bandini yapistirdim bacagima ki ben bebeksi tenime böyle bi acıyı yasatmaktansa hep jiletle alırdim neyss sonra tuttum nefesimi.. Bütün hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden ve tam o an.. Muhteşem Yüzyılda Sultan Süleyman sefere çıktığında çalan o müzik çınladı kulaklarımda... kılıcını çek yapabilirsin kızzııımm derken şşşaaak diye.. kıps kıps.. bundan daha cesurca yapilan bisey yoktur bence kızlar Allah için kabul edelim sevdiğimiz adama askimizi itiraf etmek mi yoksa ağda yapmak mı..👀🙈
Canım benim hiç acı vermiyor aslında pudralı roll on agdalar, onlardan dene derim 😂 aşk itirafı daha zorrr sjshshs
Pudralilari hic denemedim bak 👀Yazdim aklıma valla bu nasil bi acıdır.. bilen bilir.. Kim itiraf edemiyorsa aşkını gelsin desin bana ben gider söylerim karsiliginda ağda gecesi yapalım..😂😂🙈
İlk kez sevdiğim insanla buluşmak. Daha önce bir ilişki yaşamadım ciddi şekilde, bu ilk seferim ve ilk kez gerçekten düzgünce seven birine denk geldim.
Yaaa ne mutlu, ne güzel. Allah daim etsin 🌸
Teşekkür ederim
Kendime inanmak ve geleceğe odaklanmak, bunu yapmaya başladım kendimi artık daha da mutlu buluyorum artık üzgünlük denilen şey bende bitti sevgilim olmazsa olmasın bana ne sevgili olunca ne oluyor ki 21 seneden beridir yok zaten, görücü usulü evlilik yazılı benim kaderimde şu mesleğimi kurayım bana yeterli
Duşa girmek çok üşeniyorum çünkü
Hazırlıksız yakalandım bu cevaba ajshshs
Ahahah yok daa komikti ajsjshs
Cevap
33Cevap
Sanırım bu saçma hayat rağmen umut etmek ve yaşamak oldu.. aklıma başka bir şey gelmiyor.. ama zaten yapmam gerekeni yaparım her zaman hiç tereddüt etmem
Düşündüm de öyle bir olay yok :D
Hiç mi 😂
Hiç 😃
Bütün günümü annemin işlerine adadım. Daha cesurca bir şey olamaz şu an :))
Baya cesurcaa😂
Kendimi cesaretlendirmiyorum. Yapacağım varsa yapıyorum, yapmayacağım varsa yapmıyorum. Doğru olduğunu düşündüğüm bir şeyse yaparım zaten. Ekstra cesaret verici etkenler aramam...
Ben arıyorum ya 😂
Cesaretlenmeye ihtiyacın var demek ki 😄
Cesaretlendirebileceğim bir konu yok şimdilik. Sadece hadi kızım, hadi güzel kızım biraz daha çaba diye ittirdiğim konular var sjdjd
😂😂😂
Ayy noluyo noluyoo jzbzjsns
Adim atmaktı sanırım yaa.
Ahahhah acaba noluyooo ajshshs
Attığın adımlar güzel bir sokağa çıkmıştır umarım 😂
Başka yola adım atarsın boş ver 😂
Hiç Tanımadığım bir kızın yanına gidip tanıştıydım ; )
Sonuc? 😄
Terslememis en azından 😄
Ne yapacaksın? Çıkma teklifi mi edeceksin yoksa 🤭 artık devran döndü resmen 😅
Neden milletin aklına aşk durumları geliyor kiii😂 hayır aşk durumu değill
İstifa mı edeceksin 😅
Ne olduğu bana kalsın ya daha gerçekleşmiş bir şey değil neticede 😂
Taşınıyor musun 😅
Benim en son cesaret ettiğim konu 🙈🤭 sanırım onunla konuşmasını geçtim ona dokunmakti.
Belediyenin bilgievinde (dershane gibi biyer) ders çalışmak için gittim gece olana kadar kaldım sonra yangın merdiveninden indim, ertesi gün güvenlik gece yakaladı uyardı 😂😂 4 yıl oldu
Dünyanın en cenabet en kavgacı en zalim şehrinde insanca medenice özgürce yaşamaya çalışıyorum. Var mı bundan büyük cesaret?
Odadan kalkıp mutfağa gitmeyi başarabildim. Cesaret benim amcamın, teyzesinin, dedesinin, kayınçosunun adıydı. Oradan geliyo bize cesaret
Tek başıma sarhoş olsam eve gidebilir miyim demiştim.
Bu riski aldım ve gittim. Dkdjjd gayet de iyi gittim.
Gecen sene 25 bin tl internet alisverisi yapmistim, ilginc bir deneyimdi. Bir daha yapacagimi sanmam.
Salı günü elbise giymiştim boş bir sınıfta ama iyi ki giydim o elbiseyi içimda ukte kalacaktı
Sevdiğim çocuğun yüzüne karşı senden hoşlanıyorum demiştim
Bu da büyük bir cesaret doğru 😄
Ya şimdi ya hiç dedim sonra olanlar oldu
2 adet orta boy pizza yedim
Afiyet olsun 😄
Birkaç gün önce akşam saat 9 dan sonra yemek yemiştim normalde 6 dan sonra bir şey yemiyorum. Çok cesurca bir karardi benim için.
Okulu dondurdum en son şu an evde oturuyorum ev kızıyım
Geçen hafta AFAD eğitiminde iple dikey iniş yaptım 😎
Kaza sonrasi arabamin tekeri koptu, 3 tekerle arabayi otobanin sol tarafina cektim. Yoksa virajda tir girecekti:(
Çok geçmiş olsun... Allah korumuş gerçekten.
Bu sene kuzenime karşı koydum yıllar sonra arkadaşına karşı koydum 2021de
az once disimi cektirdim anlik cesaretle su an agzim sklmis gibi
Geçmiş olsun 🌸
Birsey yapmak için extra cesarete ihtiyacım yok sıkıldıkça hayatımı sıfırlayıp yeni tecrübeler ediniyorum zaten 🤔
Ellerimi arkadan plastik kelepçeyle kelepceleyip (biraz da pense yardımıyla), insan boyunu geçen bir akarsuya atladım.
Patronumun karşısına çıkıp istifa isteğimi söylemem.
UNO araba aldım. Bunun bir cesaret değil aptallik olduğunu anladım.
İnternetten ayakkabı aldım
İşte bu büyük cesaret ajsjshs
Bence de
Çok güzel giden diyetimi bozmak
Olsun yeniden başlanır 😂
Ne yapacaksın merak egtim
Önemsiz ya 😂
Eee..😎Bu aralar baya utangaç takılmışım😃🍀🗝️
Hay aksi 😂
Tüh..😂
Aylar önceydi bu biraz özel çiçeğim 🙏🏻😘
Şştt aramızda 😂
Çayı şekersiz içmem di
Yok artık 😂
Çok çılgınca di mi 🙄😏
Çook (!)
🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Dil programından konuştuğum bir kız vardı enerjisini hissetmiştim gerçekten bir çılgınlık yapıp elimdeki çok az bilgiyle yaşadığı şehre gittim güzel bir anı olarak kaldı bende :)
sanırım eski sevgilime yazmak olacak ama çok korkuyorum sevgilisi olabilir çünkü
Ne yapacaksınız
Normal bir şey ya öyle çok aksiyonlu bir şey değil 😂
Anlat merak ettik xndnd
Merak iyidir insanı zinde tutar 😂
Haha zindeyim
İyisin 😂
Dubaiye uçmak
Harika 😂
Çok sıcaktı ama ya önümüzdeki aya bakalım ne tilkiler dönecek beyninde 🤣
😂😂
Motosiklet ehliyeti aldım 🤪
10 tane ekleri bir oturuşta yemek oluydu
Dört altılık cesaretti ölçülemez yani. 😎💯
fazla nöbet tutmak😂
balkondan kalkıp içeri girmek
Herkesin içinde üçlü takla atmayı denedim
şimdi yapıyorum. seni tanıya bilmek için. beni takip etməni isterim
Bostancidan kadikoye kadar sinir olup yurumustum 🤣🤣
Hocaya Kafa Atmıştım
Pek doğru bulmasam da cevap cevaptır.
İstediğine İnan Mk Seni mi İnandıracam
Yaptığınızın etik doğruluğunu diyorum ama sanırım üslup konusunda fazlasıyla ogrenecekleriniz var. Terbiyenizi takinin.
🤫🤫🤫🤫
Hiç bir şey yok
Ona yazmak ama yazmadım ♥️♥️♥️m
Dedemin bağ evinde 🙈😂
İstifa etme kararım
Valla ben zaten gayet rahat biriyim cesurum.
Maç izliyorum fakat gram zevk almıyorum futboldan
Çok pahalı bisey almakti😅
Hiç cesurca bir şey yapamadım
Ayran yanına balık
Saçımı kazıtmaktı
Doğru soylemek
Boşanmak
Doğmuş olmak
Yüksek ten atlamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?