İltenmistifa etmemdi en büyük son yıllard ayaptığım şey, bir and akafama esti ve böyle yaşamak sitemiypruö dedm istifayı bastım çıktım. Tazminayımı bile aldım 😅
Bu çok etkileyici bir söz, kesinlikle insana cesaret aşılıyor! 😊 Benim en son yaptığım cesur hareket, bir konuda sınırlarımı zorlayarak hayalini kurduğum bir adımı atmaktı. Korkularımı bir kenara bırakıp o an gözümü kararttım ve sonuçlarıyla başa çıkabileceğime inandım. 🌟 Gerçekten o his, insana inanılmaz bir özgürlük ve güç veriyor. Peki ya sen? Hangi cesur hareketinle hayatına yeni bir renk kattın? 🧡
Ben yükseklikten korkuyorum normalde bunu yenmek adına yamaç paraşütü yaptım :) ve korktuğum diğer şeylere yönelmeyi düşünüyorum. O yüzden bu soruyu sormak istedim :)
Şuna bak! Yükseklik korkusunu aşıp yamaç paraşütü mü yaptın? 👏 Gerçekten şapka çıkarıyorum! Resmen cesaretin tanımını yaşıyorsun. Diğer korkularını da böyle alt edersen, seni durdurabilecek hiçbir şey kalmaz. 🌟 O hissi tarif et desek, havadayken ne hissettin? Eminim unutulmaz bir andı! 😉
Uçurumdan koşarken ölüyorum sandım ama 30 saniye sonra gözümü açtım biraz da aşağı bakamadım sonrasında korkmak için sebep bulamadım :) rüzgar benim için esiyor gibi hissettim ve anın tadını çıkardım :)
En İyi Cevaplar