evet soru açık bakalım nasıl cevaplar gelecek? :))
Şimdiye kadar yaptığınız en cesaret isteyen şey neydi?
Şimdiye kadar yaptığınız en cesaret isteyen şey neydi?
Sanırım. InsanlarI işletmeyi seviyorum. dum. Tezcan diye birini dünyaya getirdim. Bir erkeği. Ve tüm kız arkadaşlarımı etkiledim. Artık oyuna devam etmesemde kankam ( böyle tanışmıştım ) hala onlar için bir gözde. Uhhm, Üzgünüm tam bir kadın düşmanıyım.
Fem'in daimi yurdunda kalıyordum.(bilen bilir) oraya vodka sokup bir güzel içip,sarhoş olup sonra sabaha kadar kusmak :D
:D vay yaa +1
maşallah :) +1
Tek ayak üstünde durabiliyorum ...
wuuu süperdi ya hiç unutmuyorum o günü... cok heyacanlı...
sakına tek başına denemeee
Ahahaha sitenin en cesaretlisi secilmelisin bence :D
cocuklara kötü örnek olduk iyimi :))
sakın evde denemeyin!
Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmak :) korku, heyecan, atraksiyon hepsi bir arada :)
Cevap
5Cevap
Kamikaziye binmek olmuştu .. Gerçekten çok korkardım ama cesaretlendim bir an :D Ama havadayken kendime ettiğim hakaretleri görmezden gelirsek :D
Gece saat bir. Hava adeta buz kesiyordu. Gittim soyundum dışarı çıktım. Agalarla bir buzlu havuz partisi, üstüne soğuk duş üstüne 5 top buzlu dondurma, üstüne buz gibi su içtim. Bir de benimkiler eve gitmişler beni unutup, daltassak dışarıda kaldım 2 saat. En sonunda girdim içeri… Sizce ne yaptım?
…. Tabii ki soğuk duş aldım. Gece de pencereler açık ben yine çıplak yattım yorgan düşmüş.
Hayatımda bu kadar pişman olmamıştım sonrasında 3 ay yatalak kaldım. Sanalım aşırı soğuktan dolayı mantıklı düşünme yetimi falan kaybetmişim. Hayatımın en güzel gecesiydi (SON CÜMLEDE İRONİ YAPTIM)
kendini hiçe sayarak tamamen ona güvenerek hareket etmek yaptığım en cesaret isteyen şeydi. Bazen çok zordu ama bazen çokta güzeldi.
hımm.arkama dönüp elimdeki kitaplarla adam dövdüüm geçerlimi :)
Eli maşalı Polyanna :)
yalan yanlış yüzme bildiğim halde 4 metrelik havuza dalmak
ama başka bir havuzda 2 kere boğulmaya ramak kalmış durumum da var
denize girecek kadar öğrendim ama kollarım çok zayıf, kaslar yani, tez yoruluyorum
İddiaya girip 4ncü kattan aşağıya atlamak .
biz de ikiden atlardık ne var ki
Woow:D
bişi olmadı mı?
az evvel fazla cesaretlenıp birine bi soru sordum, şuan anlıyorum ki fazla cesaret iyi değilmiş
gülme!
yaklasık 6 sene once karlı bir kış günü,aşırı sinirli bir haldeydim.gidip cuup diyerekten denize doğru süzüldüm.Allahııım nasıl korkmustum sonrasında denize atladıktan sonra ama.birde geceydi..sonra cıkabildim allahtan dona dona
aa kafiye oldu
:))
peheyy, sizin için cesaret gerektiren şeyler benim için normal, diye ukalalık yapmak isterdim ama yarım saattir düşünüyorum, aklıma hiç bişi gelmedi:( montla s*çiyim ben.
en büyük cesareti bu istiyo soran:(
Bar tuvaletinde kız arkadaşımla öpüşmek.
Bar tadında bir yerde ortalıkta öpüştüm kız arkadaşımla.
Bu türe hastayım. Onları izlemek bile harika...
ben cesaretsizim sanırım yok aklıma gelmiyo yaa.
Hiç birsey sanirim.
haklisin :)
anlatsam tvde haber olur gerek yok
askere gitmek herhalde
Totosunu tüm gücümle sıkmam.
Zerre cesaretim yok.
buna yarın cevap vericem :)
hahah peki :)
seni yanlışlıkla köprüden atmış gibi yapsam da olabilir bence :)
tamam yine de en iyi cevap benim olcak ama.
Okuldan kacmak o kadar ahah
Oyleyimdir:D
:D anlatamam sir
Hiç okadar cesaretlenmedim
en yakın kız arkadaşıma ilan ı aşk etmek
yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar