Öfkeli insanlardan korkmayacaksın tehlike gelmez onlardan çünkü öfkeli insanlar düşüncelerin dile getirdiği için her daim ne tepki verdiklerini de görebildiğin için bir sorun olmaz esas sessizlikten korkacaksın sessizlik en büyük tehlikedir sessiz olan insanların sağa sola belli olmaz sinsi olurlar her an nerede ne zaman hareket edecekleri ne tip bir davranışta bulunacakları anlaşılmaz bir anda seni rezil de eder vezir de eder o yüzden sessiz insanların her zaman kaçınmaya çalış
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Bence kişiye göre değişir sessizliği daha tehlikeli buluyorum ben çünkü genelde insan sustuysa bir şeyleri içinde bitirmiş demektir çoktan ya da başka planları var demektir.. çünkü bir insan durduk yere susmaz bence.. bence mesela genellikle birine kırıldığım zaman susar sessizleşirim direk.. ya da tepki vermek yerine sinirlenmek yerine anlamasını beklerim.. ama hayatımdan sildiysem de zaten iletişim dahi kurmam o kişi ile bir daha..
Öfkeli olan daha nettir sessiz olan içten içe kin besler. En azından öfkeli olan ne varsa içindekini döker sessiz olan sinsi sinsi arkasından iş çevirir.
Öfkeli olması daha tehlikelidir tabi ki de, öfkeli insan o öfke ile ne yapacağını bilemeyen kendini kontrol edemeyen birisi ise ne yazık ki fazlasıyla tehlikeli
Ama sessiz olan insandan bir zarar gelmez kendimde çok sessiz saygılı birisiyimdir çünkü 😄
Sessizliği daha tehlikelidir susar susar bomba olur biriktirir öfkesini içinde çünkü en tehlikeli insan susan insandır.. gönülün alınması gereklidir gururlu sabırlı kıymetlidir susan insan aslında sevgisinden verdiği değerlerden susuyordur ama bir yere kadar hiddeti dediğim gibi çok felaket olur
Sessizliği tehlike olarak algılamam ben. Öfke çok başka bir evre. Çünkü insan öfkeli olduğu zaman her şeyi yapabilecek bir kapasiteye sahip olabiliyor. Birçok şiddet olayının temelinde öfke yatıyor.
Bence her ikisi de tehlikeli değildir yani insan ırkını biraz fazla abartıyorsunuz özellikle yok sessiz kadın mı daha tehlikeli öfkeli kadın mı daha tehlikeli ondan sonra sessiz erkek mi daha tehlikeli yani bunun bir sonu yok ki kimin ne zaman ne şekilde tehlikeli olacağını sadece kendisi bilir.
Ne fark eder ki her ikiside tehlikeli durumdur tabi bazen büyük fırtınalar öncesi büyük sessizlikler olabilir ama her sessiz durumdan büyük tehlike olacak diye bir kaide yok