Kişilik & Karakter Moraliniz bozuk olduğu zamanlar neler yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık. Anla ki, yok Allah'tan başkasıyla yakınlık... Moraliniz bozuk olduğu zamanlar neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Ekstra bir şey yapmıyorum. Her şeyi zamana bırakıyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 159,5b cevap paylaştı. Moralim genelde hep bozuk olur bende film dizi izliyorum bu gibi anlarda daha çok. ya da spor yapıyorum bunlar iyi geliyor. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Oyun oynarım, dışarıda yürüyüşe çıkarım, ağlarım, eğlenceli şeyler izlerim, mezdeke açarım 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Dua ederim , yürüyüş yaparım , temiz hava alırım . Zaten bir süre sonra kendiliğinden geçiyo. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bir şey yapmıyorum aslında, kabuğuma çekilip zaman veriyorum kendime. Eninde sonunda düzeliyoruz. 2 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 73% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Bozuk olamıyor artık, hissizlestim beyin kendini koruma altına aldı. Eskiden ama müzik dinlerdim, belki spor yapılabilir ayrı olarak 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diyeceğim şey görselin açıklamasında 👀 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😌 Yorumla
m _Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Allah'a sığınıyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ennn güzeli Yorumla
Melisim72626 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 91% 1 yıl Noddle yiyorum ya da film izliyorum olmadı dans ediyorum 0 0 Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Daha çok üstüne giderim Türkü dinlerim vesaire pes eder gider o bozukluk. 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Sigara içiyorum, şimdi de yakmaya gidiyorum 0 0 Yorumla
m befoderler Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Uyuyorum. Diğer türlü geçemiyor çünkü. 1 0 Yorumla
1905Anonim Takip Et Xper 2 Yaş: 119 1 yıl Oturup susuyorum sadece 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Geçiyor mu öyle Yorumla 1905Anonim 1 yıl Yok geçmiyor. Zaten geçmez ama neden kendimi geçirmek için yorayım ki 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hahahhs mantık akıyor 😂 Yorumla 1905Anonim 1 yıl Tabisi 😂 Yorumla
Blablassss Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Resim yapıyorum muzik aleti çalıyorum yüzüyorum ya da yürüyüşe cikiyorum 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sevdiğim insanların yanına gidiyorum 0 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Spor yapıp müzik dinliyorum. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 732 cevap paylaştı. Kafa dağıtırım gezerim 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Kendime kapanırım 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. yalnız kalıp düşüncelere dalıyorum.. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,1b cevap paylaştı. dua ederim 🤲🏻😌 1 0 Yorumla
19yaşındaergen Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. uyuyorum 0 0 Yorumla
volkankurmanç Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Boşverip sıradaki moral bozan şeyi bekliyorum. 😂 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 31 devam 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. uyurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ekstra bir şey yapmıyorum. Her şeyi zamana bırakıyorum.
Moralim genelde hep bozuk olur bende film dizi izliyorum bu gibi anlarda daha çok. ya da spor yapıyorum bunlar iyi geliyor.
Oyun oynarım, dışarıda yürüyüşe çıkarım, ağlarım, eğlenceli şeyler izlerim, mezdeke açarım
Dua ederim , yürüyüş yaparım , temiz hava alırım . Zaten bir süre sonra kendiliğinden geçiyo.
Bir şey yapmıyorum aslında, kabuğuma çekilip zaman veriyorum kendime. Eninde sonunda düzeliyoruz.
Bozuk olamıyor artık, hissizlestim beyin kendini koruma altına aldı. Eskiden ama müzik dinlerdim, belki spor yapılabilir ayrı olarak
Diyeceğim şey görselin açıklamasında 👀
😌
Allah'a sığınıyorum
Ennn güzeli
Noddle yiyorum ya da film izliyorum olmadı dans ediyorum
Daha çok üstüne giderim Türkü dinlerim vesaire pes eder gider o bozukluk.
Sigara içiyorum, şimdi de yakmaya gidiyorum
Uyuyorum. Diğer türlü geçemiyor çünkü.
Müzik dinliyorum daha da bozulsun diyen
Oturup susuyorum sadece
Geçiyor mu öyle
Yok geçmiyor. Zaten geçmez ama neden kendimi geçirmek için yorayım ki 😅
Hahahhs mantık akıyor 😂
Tabisi 😂
Resim yapıyorum muzik aleti çalıyorum yüzüyorum ya da yürüyüşe cikiyorum
Sevdiğim insanların yanına gidiyorum
Spor yapıp müzik dinliyorum.
Müzik ve yalniz yuruyus