Şaka yapıyorum özgüvenli olsun herkes 🍀🍀🍀
Özgüveniniz nerden geliyor?
Şaka yapıyorum özgüvenli olsun herkes 🍀🍀🍀

Gelsin Cevaplarrrrrr….
Öz güvenim kendimden geliyor tabi ki de.. karakterimden ve yaşadığım olumsuz durumlardan.. çünkü beni bu zaman kadar neler yaşadıysam bundan sonra ki yaşayacaklarımı da elbet başaracağım diyorum.. bu yüzden de kendime değer veriyorum.. kendimi seviyorum.
Karakterimden ailenin yetiştirme tarzından.. Hiç bir zaman ebeveynler çocuklara yapamaz edemez dememeli.. Her ne olursa olsun kötü de olsa çok güzel çok beğendim demeli ki çocuklar özgüvenli olabilsin.. Benim ailem de her konuda beni destekleyip beğendiğini dile getirdi.. Babam her zaman benim kızım yapar başarır derdi.. Evet ben babamın kızıyım yaparım başarırım.. Çocukluğumdan gelen bir özgüvenim var.. İnsan kendine güvenmezse hiçbir şeyin üstesinden gelemez..
Teşekkür ederim.. 😊
Ben teşekkür ederim 🙃
Her insan özel ve değerlidir (insanlıktan nasibini almamış olanlar hariç). Bu yüzden insanın kendi değerini fark etmesi yeterlidir özgüvenli olabilmesi için. Yani özel olarak bir yerden gelmesi gerekmez. Benim de kendi değerimi fark etmem yeterli oluyor özgüvenim için.
Aman aman bir ozguvene sahip değilim.. Kendi yanımda kavruluyorum diyelim.
Nereden geliyor bilmiyorum cok buyuk aman aman bir iddiam yok sadece hata yaptığımda hatayi kabul edis, evet bu benim hatam, bunu ben yaptım diyebilme ozguvenine sahip oldugumdan eminim.
Çok güzelmiş
Özür dilemek
Teşekkğr etmek özgüven belirtisidir o aklıma geldi
Ben teşekkür ederim
Mesaj vermedim mesaj alman senin zekanı gösterir …
Atıf olana sivri sinek saz demişler
Cevap
7Cevap
BiMden aldım, ucuzdu kaçırmak istemedim 😒
Tuvalet kağıdı gibi fazla depolamışın bence …. fazla özgüvenlisin barbie gözüken biri için 😒😏😄
dhsjsj aynen fazla oldu :D
Kendi degerimin farkında oluşumdan.
Ot gibi yaşamıyor oluşumdan.. Sürekli bir şey öğrenme peşinde olup çoğu konuda bilgi sahibi olunca öz güven de artıyor ister istemez..
Tipimden geliyor ve entellektüel kişiliğimden çok şükür
Güzelsin yani
@Yalnız-mühendiss nasılım kank sence😂
Erik gibisin kank kütür kütür 😃
@Yalnız-mühendiss sus vazgeçtim 😂
Doğru söyledik diye 9. Köyden de kovulduk iyimi 🤦😂
Annemden saolsun kendi gibi yetiştirmiş 🙏🏻 yarısı kadar olmam yeter dünyayı yönetebilmem için o derece ❤️
Allah beni Özgüven olarak yaratmış
öz güven: kendine olan güven
nerden gelir: kendinden
kendine, kendi düşüncelerine, kendi fikirlerine güvenmeyen insanda özgüvensizdir.
Eskiden değildim bazı yaşadığım şeylerden sonra ozguvenliyim.
Hayata ve insanlara fazla önem vermeyişimden.
Bunun cevabını bende pek bilmiyorum ama elde ettiğim başarılardan olabilir
Kendimi geliştirmekten ve sevmekten.
Sevgi güzelleştiriyor
İletişim becerilerimden sanırım en çok
Ozguvenli değilim ki 😄
FuseTea'dan geliyor 😅
Pek özgüvenli sayılmam
Ben çok özgüvenli değilim normalim
Özgüvenliyim sonuna kadar
Deneyim, başarı, o anki ruh hali vs..
Kendilinden geliyor
Atadan miras kaldı.