Öyle bir sinirliyim ki siz olsanız ne yapardınız?

Bizim köyden birileri varmış hiç tanımam etmem işte onlar oğullarına kız arıyorlarmıs benim amcam da beni önermis babamın numarasını vermiş adamlara işte adamlar tuturmuş size gelelim diye bende yok istemem düşünmüyorum dedim babam da istemiyormuş diye onlara söylemelerine rağmen hala arayıp gelelimde gelelim gelelim deyip durmuşlar ben de inada bindirdim istemiyorum dedim gelmesinler sonra benim dedem vefat etti bunlar bunu bahane edip sözde baş sağlığı diye bizimkini babamı aramışlar size geliyoruz diye buda gelin demis annemle ikisi bana demeden beni görücüye çıkıyor benim haberim bile yok sonra işte birden bunlar kim niye geliyorlar yani hiç gelmeyen adamlar deyince anneme o söyledi babam cagarmıs diye bende o sinirle bagardım ettim ama ne fayda geldiler cenaze ayağına ellerine baklava alıp gelmişler sonra hoş geldiniz dedim adam resmen kırk yaşında hiç evlenmemiş ama ben nasıl sinirliyim babam akıllı birde büyük halamı cagırmış isteme var diye adamlar direk beni istedi hoş geldiniz dedim geçtim içeri anında istediler beni sonra halamda kız istemiyorum demiş zaten burada cenaze evi isteme filan olmaz dedi bu annesi kalkın gidiyoz diye ayaklandı gittiler ben sinirden tepeme geldi bizimkileri boğacam nerdeyse halamlar var diye ses edemiyorum siz bu durum da ne yapardınız ben konuşmuyorum babamla filan da

Öyle bir sinirliyim ki siz olsanız ne yapardınız?