Kişilik & Karakter Keyfe keder yaşamak mı planlı-hedefli yaşamak mı mutluluk getirir? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siz ponçikler nasıl yaşıyorsunuz bu hayatı?-Ölmedik diye yaşıyoruz sanıyorlar. Keyfe keder yaşamak mı planlı-hedefli yaşamak mı mutluluk getirir? Cevapla Getir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Keyfe keder yaşıyoruz bu hayatı 1 3 Yorumla ouzinyo +1 yıl Yaşıyorsun bu hayatı Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Evet yaşıyorum 🧿 Yorumla ouzinyo +1 yıl Tüü tüüü Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Planlı yaşamak tabi ki de. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Planlı yaşam için plan kurup keyfe keder yaşamak benim cv. 2 1 Yorumla ouzinyo +1 yıl Biz size dönüş yapacağız Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayat, biz plan yaparken başımıza gelenlerdir. O yüzden çok da takılı kalmamak gerekir. 1 0 Yorumla
Mükemmelimmm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Planlı olmalı. İnsanlar sanıyorlar planlı yaşayanlar uzun uzun plan yapıyor ne munasebet ben iki dkda plan yapip avrupa gezmiş insanım jdjdjjd 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aha buldum sorunu fjfj planlı yaşamak en iyisi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. En iyi plan plansızlktr Dogaclama yaşıyorm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keyfe keder yaşıyoruz bu hayatı
Yaşıyorsun bu hayatı
Evet yaşıyorum 🧿
Tüü tüüü
Planlı yaşamak tabi ki de.
Planlı yaşam için plan kurup keyfe keder yaşamak benim cv.
Biz size dönüş yapacağız
Hayat, biz plan yaparken başımıza gelenlerdir. O yüzden çok da takılı kalmamak gerekir.
Planlı olmalı. İnsanlar sanıyorlar planlı yaşayanlar uzun uzun plan yapıyor ne munasebet ben iki dkda plan yapip avrupa gezmiş insanım jdjdjjd
Aha buldum sorunu fjfj planlı yaşamak en iyisi
En iyi plan plansızlktr
Dogaclama yaşıyorm
Hiçbir türlü gelmiyor bea