Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu konuda piskolojik açıdan tartışmak isterdim tartışırımda piskolog adayları veya bu mesleği icra eden meslektaşım varsa tepkisini merak ediyorum mutlaka ama mutlaka erkekte bunu yapmalı kadında ama kültürel farkı maalesef göz ardı edemeyiz? ama genelde rasladığım durum bu durumun ta kendisi çünkü gördüğüm de değerlendirdiğim kadarıyla bunu söylicem kadınlar önce o derken kendini yok sayıyor? Çünkü toplumumuzda duygu ve düşünceleri söylemek yasak gibi? Bu ekonomiye ve bir çok duruma sebebiyet veriyor?
Aile etkeni tabiki piskologlar içinde piskoloji bilimi içinde büyük bir faktörr çünkü ailer birinin duygularını söylememesine inandırıyolar söylersen bunları yaşarsın diyolar budurumda bu çocuk buna inanıyor ve buna benzer çok örnekler var bunu odama gelen bir çok erkekte ve kadında görüyorum duygularınızı söylemekten çekinmeyin ama kültürel farklılıklarıda unutmayın burası Londra ve diğer ülkeler gibi değil korkmayın söylemekten ama kadınlar sizde önce erkek demekten vazgeçin kendini yoksayma kalp bu ya belki hayatını değiştirecek biri karşındaki.
Kadınlar İçin : Önce o sonra ben deme insansın duyguların var duygularını farket öğren ve kendi duygularını yok sayma? En önemli olan bu? Sende bir işaret vermekten korkmaki oda birşeyleri fark etsin? Sende kendi düşünceleri bukadar sobote etmekten korkma ben kendimi neden sobote ediyo olabilir miyim ya böyle değilse? Çünkü bunu yapan biri kendini sobote ediyorda olabilir bunu konuşmadan anlayamız?
Erkekle için : Sizde haklısınız ama sizde cesesaretli olun evet şüpheleriniz olabilir onunda şüpheleri var kızın tepkisini belli etmediği sürece kimse bunu anlayamaz münecim değiliz insanız ama sizde sorgulayın gerçekten annem ve babam bana nasıl davrandı ki bu kadar şüpheli yaklaşıyoru veya güvenmiyorum? Bir tepki veya bir işaret yoksa normal yaklaşın soru sorun başka bir şey mesela rastgele? Mutlaka bir tepki vericektir işte orada o hareketi yap?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimse kimseye kusur bulmasın İki tarafında bariz Ma, llığı yüzünden oluyor.
Erkek tarafına gelirsek Romantik beyin yıkamanın etkisiyle kafa şöyle çalışıyor. Kadın hayır dese bile bakıyor diziye filme 500 kere reddediliyor Adam sonra 501. cide evet diyor. Haa demek ki böyleymiş diyor Bu kesin naz yapıyor mantığıyla Kadın hayır dese bile inadına ısrar edip duruyor. Bu durumda kadınlarda daha ilk sefer Ana avrat düz gideyim bunada hiç umitlenmesin mantığıyla Aşırı derecede sert tepki vermesiyle sonuçlanıyor. İLkinde öte yandan Bu erkekler kadınların sözlerini aşırı ciddiye alıyorlar Sorsan peşimde koşşun isteriz romantik olsun isteriz bize tapsın isteriz deyip duruyorsunuz. Erkekde madem öyle deyip sülük gibi yapışıyor. herkes biliyor ki bu erkeği Aksine daha beter itici yapan şey kadınlar kendileri için bile kendini alçaltan erkeği sevmezler. Yani beyler romantik zırvalıkları unutun gitsin İliki içinde kadınlardan tavsiye almayın O anda aşkından deliye dönecekleri bir adamın yaptığında hoşlarına gideceği şeyi söylerler size
Kadın tarafı İste cesaretsiz özgüvensiz işte felan Sen gidip merhaba diyen adama sokağın ortasında Bi tarafını ikiye ayırırcasına bağırıp çağırır Adres soranı bile Tacizcilikle suçlayıp meydan dayağı attırmaya kalkarsan Ülkenin 50 kere söyledik bunu Abazalarla muhtaç ezik seviyesiz adamlarla dolu olduğunu unutup, Bu sünepeler sana yazıyor diye Ben süperim güzellikten geberiyorum efsaneyim adriyana yanımda halt etmiş Kraliçeyim herkes önümde diz çöksün kafasında Ego patlaması yaşıyorsan "ki daha itici bişi yok"Sonra işte özgüvensiz cesaretsiz felan demen kadar Sa, alkça bişi olamaz. Yani tam tersi düşünün siz bir Erkeğe merhaba dediğinizde Adınızı yedi aleme oru, spu bu diye çıkarıp sokağın ortasında bağırsa Sonra kendini Henry Cavil gibi görse egodan geçilmese Sonra Kızlar niye söylemiyor Çünkü özgüvensizler cesaretleri yok desek Dersiniz ki dalga mı geçiyorsunuz bizimle
Bu işin doğrusu şudur. Beyler size hayır diyorsa bilinki arzusu yoktur size karşı 500 kere söylemeniz ısrar etmeniz birşeyi değiştirmeyecek. O yüzden ısrar etmeyin gerçekten tacize girer Ve şunu bilin romantik beyin yıkamalarda olduğu gibi kadını elde edicem diye ayak paspası olmaya kalkmayın Dediğim gibi Kadınlar Kendisi için bile Kendini Alçaltan onurunu gururunu ayaklar altına alan Erkeği sevmezler. Bunu onlarada sormayın Yalan söyleyecekler Peşimden koşşun köpeğim olsun vs gibi Sadece egoları için istiyorlar bunu diyenler. Kadınlarada diyeceğim Merhaba demek taciz değildir Adres sormakda öyle ve Evet belki birisi hoşlandığınıda söyleyebilir size İLKİNDE İLK SEFERİNDE İnsan gibi hayır demesini bilin hemen tacizcilikle suçlamayın önünüze geleni veya Egonuz patlamasın gereksiz yere Erkekler hipergamikde değiller ortalama kıza bile yürürler illa 10/10 süper güzel birisi olmanıza gerek yok bunu bilin bu sizi itici yapar çekici değil, Ha ama baktın Sa, lak ısrar ediyor Sülük gibi yapışıyor. O zaman kimse sana niye böyle yapıyorsun demez zaten O zaman hakkınız var Sert tepki vermeye O ayrı ben ilki için diyorum.
40 Yorumla
+1 yılDostlarım dikkat edin bazen kızlardan aşırı aşağılayıcı tavır alabiliyorsunuz bazen bir hoşunuza gidip baktığınızda bakıyorsa bir çok seçenek var hepimizin istediği ilk seçenek onunda hoşuna gittiniz ama başka seçenekler de var sevgilisi yakındadır ona karşı güven gösterisi olarak sizi yanına çeker tavır yapar bazen de tanıdıklarının yanında olur arkadaşlarının içinde hava atmak amacıyla gözleriyle gel der gibi çeker sizi gidersiniz aşağılar aklınca hava atar bide bazı şekiller var ki bu en berbatı kısaca yemdir kötü işlerde olan kızlar yapar bunu pis insanların ekmekçisi sizi kendine çeker gidersiniz namus bekçileri * gelir laf eder kız der beni rahatsız etti falan orada bi dayak birde gaspa uğrarsınız
Size tavsiyem çok dikkat edin uzun uzun kesin birini istediğinizde tabi rahatsızlık vericek şekilde değil dikkatlice çaktırmadan baktınız etraf normal kızın da sanki hoşuna gidebileceğini düşünüyorsan birazda kendine öz güvenin varsa güzel bir konuşmayla tanışabilirsiniz veya istemeye bilir yolunuza bakarsınız20 Yorumla
+1 yılAslında bu cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum çünkü sizin düşündüğünüz gibi artık birçok kadın düşünmüyor Bu yüzden de erkeklerin birçoğu emin olun ki duygularını ifade etmekte güçlük çekiyor, çünkü bir kadını rahat bir şekilde duygularınızı ifade edemezsiniz yani yolda gördüm hoşlandım ya da gülüşünü beğendim diyerek herhangi bir kadına olumlu bir tepki verdiğiniz zaman karşınızdaki insanın Medeni durumuna ya da hayatında birisi olup olmadığını, ya da örnek veriyorum nasıl bir cevapla karşı karşıya kalacağımızı bilmediğimiz için insanlar net bir şekilde davranış gösteremez.
Bir de ne yazık ki günümüzde artık insanlar iftira atmaya Çok meyilli oldu bir kıza gidersiniz ilgi gösterirsiniz karşılık alamaz alamadığınız zaman biraz da üzerine düştüğünüz anda birisine gidip beni taciz ediyor dediği zaman suçlu duruma düşersiniz yani yapıp yapmamanız önemli değil o kişi ister iftira atsın ister doğruyu söylesin artık toplumda kadınları koruyoruz diyerek Adalet bir kenara atılır oldu.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü çok baskı var üzerlerinde.. manyak ettik adamları... küçük bir bebeği bile sevemez hale geldikler annesi yanlış anlar diye...
Sana bakti etti tamam ama, gelip numara istese, instagram adresini istese nasıl tepki alacağını bilemeyeceği için çekiyorlar... kız tepki vermese etraftan başkası karışıyor... adamlar şaşırdı... ilk adımı atsa suç, geride dursa suç..129 Yorumla- +1 yıl
Aman siz akıllı olun başınız yerden kalkmasin
- +1 yıl
👍⚘
- +1 yıl
😂kendime
- +1 yıl
tebrik ederim harika yorum
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılutangaç oldukları içindir. yani ben mesela bir kadını sevseydim ona karşı hiç bir şekilde utangaç olmazdım duygularımı söylerdim ama tabi ki de her şey karşılıklı olmalı ben durduk yere bir kadını sevemem ya da aşlık olmam bunun için gerekli ortamın olması gerekirdi o ortam da zaten karşılıklı hoşlanma ile olurdu..
bu yüzden de bir kadın bana olan duygularını açtıysa ya da belli ettiyse ben o zaman konuşurdum. ama çoğu erkek çekingen oluyor kızlara karşı ya da tam tersi bu sefer de sapık gibi sürekli rahatsız ediyorlar kadınları..
10 Yorumla Tamam sen de söylediklerinde haklısın erkek dediğin cesur olmalı ilk adımı atmalı fakat bizim kızlarımız da o kadar ön yargılı ki artık erkekler bu konuda fazlasıyla cesaretsiz olabiliyorlar. Bir kızdan telefon numarasını istersen ya da sosyal medya hesabını istesen direkt olarak tacizci damgası yiyorsun. Bu yüzden de erkekler artık böyle konularda daha geri planda kalmayı uygun görüyorlar kendilerine göre.
150 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yolda gördüğünüz kadınların instasini falan istemeyin hoş karşılanmazsınız. Yani burası bir Londra değil. Mesela iş ortaminda birinden isteyebilirsin, en azından biraz da olsa birbirinizi tanırsınız; ne tepki vereceğini bilirsiniz. Pekâlâ sokakta gördüğün kadının numarasını istersen veya iltifat edeyim dersen ne belli arkadan abisinin gelmediği veya kosedeki bakkal babasının tanıdığı.. neyse korkutmayayim şimdi. Akıllıca davranın dayaktan uzak durun. Kavgacı tipleri sevmeyiz
96 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılKnk diye şimdi ortalığı karıştırıyorsun. Ben sokakta beğendiğin herhangi bir kızdan numara iste demedim ki?
Flört ettiğiniz kişilerden isteyin diyorum. Yolda dahi olsa bakışıp güldüğün insandan pek Instagram isteyebilirsin.- +1 yıl
Ya ben öyle şeyler yaşadım ki kız karşımda durup durmadan bakıyor sonra peşinden gidip merhaba diyorum dönüp bakmıyor bile bir dakika konuşma fırsatı vermiyor
Soran+1 yılMal o zmn kardeşim takma. Bir kere böyle oldu diye hep böyle olacak diye bir kaide yok
- +1 yıl
Aynen bende şans yok normalde kolay kolay kimseye açılamam ama geçen gün hastanede kızın biri öyle bir bakıyordu ki resmen yiyecek gibi bekleyip instasınj istedim verdi de ama nasıl değişik biri neler çeviriyor hiç anlam veremedim ve kız daha 18 yaşındaymış 🙂🙂
Dediklerin doğru da bu ülkede kızlar da o kadar meraklı ki tacizci yaftası yapıştırmaya. Ben şahsen o riske giremem. Ergen gibi değil insan gibi cevap verecek birisi olduğunu düşünürsem ancak giderim. Ha bir de şu konu var ki çoğu kadın nasıl cevap verileceğini de bilmiyo. Geçen gün burada bi soru vardı mesela kız demiş ki “o kim oluyor da bana bunu sorabiliyor”. Üstten bakışa bakar mısın. Adam gelmiş böyle bi tepkiyle karşılaşmışsa bi daha başkasına gitmesi zor. Yani hem erkeklere bu kadar tepeden bakıp, tuhaf tepkiler verip hem de çekingenler falan diye erkekleri suçlamak saçma bu iş
00 YorumlaGenel ortam belli, aslinda istenebilirde ancak karsi tarafin su goturmez hareket ve tavirlarilarida olmasi lazim yani sirf gulumsedi diye, yanagimdaki gamze ne tatli imis denmez! Telefon alindiysa, zaten instagrama gerek yok... Ancak "merhaba, nasilsiniz "diyerek baslayan her sohbet iyi de bitmiyor... Toplum linc eder ! Agabeyi, babasi felc eder 🥳 dedigim gibi imareler bariz belli olacak ki gidip kizin yanina konusalim.. yoksa gider bibtv programina katilmak zorunda kalabiliriz... Magdur A... askini itiraf ederken oyle seyler yasadi ki..."😂 Diyip markalasadabiliriz aslinda... 🤗
00 YorumlaSanırım o kadar çok rahatsızlık veren erkek var ki (Hayatı geçtim bu mecra da dahil) onlardan birisi sanılıp sapık damgası yemek artık insanları durduran şey oldu. Bundan bir kaç sene önce gidip konuştuğun zaman kibarca reddedilirken şu an itin bir taraflarına sokuyorlar insanları. Herkesin sizin gibi her gelen insana nazik bir şekilde (sadece bir tahmin) konuşacağını düşündüren şey nedir onu merak ettim.
Kim olursa olsun bir erkek bir kadınla tanışmak için gidiyorsa aklındaki tek şey reddedilmektir. İyi giderse sevinir ama kötü giderse zaten bunu bekliyordum der.00 YorumlaKaldı mı ya öyle çekingen erkek? Ne güzel işte askıntı olsa ya da direk Instagram istese bu kezde sapık dersiniz bazılarınız çok tipik ne istediğini bilmeyen kişiler anlamıyorum.
120 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bu ülkede en ufak tebessüm bile taciz olarak adlandırıldığı, tek beyanla erkeğin hayatı karardığı için olabilir mi?
Öte yandan erkekler olarak o kadar çok dayak (mecazen) yedik ki, o ilk adım daima tedirgin olacaktır.
Eşi/ sevgilisi tarafından dövülen kadını kurtarmak, ardından kadının "sana ne, ister döver ister sever" demesi..
Yani cesaretle ilgisi yok, hayatın kendisi ile alakalı.
20 Yorumla
+1 yılCesur erkek bu devirde 1 değil 10 sıfır önde. Ama dediğin gibi korkak erkek çok. 😂
217 Yorumla- +1 yıl
Günaydın dediğim sapık muamelsi yapıyor nasıl cesur olalım
- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılHiç günaydın diyen birine o muameleyi yapmadım, yapmamda. Selam almak bu kadar zor olmamalı ya
- +1 yıl
Sen yapmamis olabilirsin ben defalarca yaşadım
- +1 yıl
Ben birine ders seçimi için bir şey sormuştum. O zaman üni nin ilk ayı idi. Bu formu nerden aldın benimde böyle bir sorunum var gibisinden bir şey demiştim. O ara ismi mi nereli olduğumu söyleyip, buralı mısın? Bu bölümü neden seçtin gibi sorular sormuştum. Ayni zamanda tanışmak için diyalog başlattım. Kız, kısa ve net cevaplar verip, soğuk yapmıştı. Şu an yüzüne bile bakmıyorum. Erkekler korkak değil.
Toplumda artan taciz, tecavüz olayları sadece kızları etkilemiyor. Bizleri De etkiliyor. Bu yüzden yanlış anlaşılmaktan korkuyoruz.
Keşke böyle bir toplumda, coğrafya da buyumeseydik. Yapacak bir şey yok kader bu. Bu toplumun değişeceğine inanmıyorum
Soran+1 yılOfffff ulan çok zor ya. Hem erkek olmak, hem kız olmak... Nedir bizim bu çilemiz
- +1 yıl
Keşke Ukrayna'ya gidecektim savaş çıktı
Soran+1 yılİlişkide erkek aktif, kadın pasiftir de ondan. Ayrıca o görevide ben üstleniyorum zaten. Ama hanımevladı erkeklerden gıno geldi
- +1 yıl
Aktif erkeklere sapık deyin sonra erkek kalmadi diye hayiflanin
Soran+1 yılİnsta numara isteme vs
- +1 yıl
Ben istmeem uzak dur benden
Ya çok doğru söyledin, bin yaşa. Ben de o çekingen klavye delilanlılarındanım. Bir kız bana yolda gülümsese veya yüzüme baksa sevinçten ne yapacağımı şaşırıyom ve kendimi kasten ciddi göstermeye çalışıyom güya erkeksi durayım diye.
Ya mal sen de geri gülümsesene.00 Yorumla
+1 yılGenelde kötü muamele olur diye düşünüyorum yani burası Türkiye Avrupa değil insanlar genelde ters tepki veriyorlar ve ayrıca sosyal medya eskisi gibi değil kime yazdıysam cevap vermiyorlar artık az sayıda playboy dediğimiz erkek tipleri var onlara cevap veriyorlar genelde ve onlarla buluşuyorlar maalesef buna şahit oldum üzücü bir durum ayrıca sıradan bir hesaba günde 10 kisi yazıyor artık yani arz talep dengesizliği var sosyal medyada eskiden cahil insanlar pek anlamazdı bilmezdi sosyalmedyayı ama şimdi eğitimsiz insan dolu. En azından yalnızlığı seviyorum konuşan karışan yok yaşasın saplık😄 fazla takılmayın akışına bırakın olacağı varsa olur bir gün.
00 YorumlaHer sorumluluğu erkeklere yüklemeyelim kardeş. İçinde güzellik olan erkekler öyle saf düşünüyorlar ki bir kadına karşı yanlış yapmaktan korkuyorlar. Maalesef ülkemizde yaşanan iğrenç olaylar sadece kadınları etkilemedi. Erkekler de çok büyük darbeler aldı psikolojik olarak. O yüzden önyargı yaratmayalım, biz erkeklerin çoğu çok saf düşünceliyiz
01 YorumlaPardon ama her erkek gördüğü kızdan instagram sosyal medyasını neden istesin, biz önümüzden geçen her kıza bir bakıyoruz evet ama bir bakış ile aşık olmuyoruz
Bazı erkler çekingen utangaç olabilir kızlarda da var bu durum ve öyle "çekingen erkeği annesi sevsin" lafına da gerek yok
Bir de kendini çok kasma bu kadar her erkek sana aşık olacak diye bir şey yok ergen kafa00 YorumlaSenin dediğin inek şaban misali güldü bak kesin verecek gibi bir şey o işler öyle olmuyor ama sırf bir kız yolda yürürken bana gülümsedi diye gidip telefon numarasını sosyal medyasınıda istemem yani bana sorarsan çoğu erkekte istemez zaten bunun cesaretle alakası yok bence zaten zamane kızları az şöyle 2 kez baktığını görseler sapık triplerine giriyorlar bide bunu yapsak aboo yani yandık
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde o bakışı atanların çoğu ilişkisi oluyor sizin o hemcimsleriniz varya onların yüzüne oluyor mademm bi ilişkinz var neden bakarsınız iş atarsınız bu sütten dili yanmıştır ondan utanmıştır emin ol insanlar bozuk artık güven kalması eskindenri bi bakışa gidip konuşmakkk
00 Yorumla
+1 yılAyyy kankaaa bu canım da işte geldi birden arkadaslarimin yanında hoşlandığını soyledi ve numarami istedi hahahshhshsjs... Sapık mıdır nedir? Ayol ben sana mı kaldim...
Kizlarin özgüveni ve kendine saygısı düşük olduğu için ekstra empati yetenegi de zayif olduğu için. Arkamizdan da dedikoduyla bizim saygımızı zedeledikleri için ben belirli şartlar oluşmadan adım atmiyorum.
TAKTİK: TELEFONDA SAKIN AÇILMAYİN, İNSTAGRAM, WP... vs.
EN SAVUNMASİZ OLDUKLARI AN YÜZYÜZE TEK KİŞİ OLDUKLARİ ZAMANDİR. İSTEDİGİNİZ GİBİ OYNAYABİLİRSİNİZ HEMCİNSLERİM. HERKESE BOL ŞANS! 🫡00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Baksan suç bakmasan suç toplum öyle bir hale geldi ki bu benim başıma da geldi acaba gitsem konuşsam şikayet eder mi bazıları yüzünden sapık muamelesi görmek istemiyorum kendimi bu nedenle bana her gülen kıza yazılsaydım karakolluk bile olurum korkusuyla yaklasmıyorum.
Eskiden kadınlar çekinirdi burada kadınları kotulemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın erkekler haliyle çekingen oluyor.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıliyi de bunun sebebini biliyorsun: öngöremediğin tepkinin verdiği çekingenlik işte.
bilsen ki kız; '' teşekkür ederim ama hayır'' diyecek on kere gider konuşursun.
ama tersler bağırır çağırır rezil eder korkusu ve alacağın cevabın olumsuz olacağı ön yargısı bu adımı attırmıyor bir erkeğe.15 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir kız bunu yapmaz
- +1 yıl
bu çok kesin ve iddialı bir yargı yalnız.
bence yapanlar vardır.
Soran+1 yılOf manyak mı onlarda ya, hayır de teşekkür et bitti gitti
- +1 yıl
tamam işte olması gereken bu :)
bir yerde bir kızın yazdığını okumuştum.
kız diyor ki: '' ağbi az önce kafede otururken yanıma biri geldi ve benimle tanışmak istediğini söyledi.
ben de kibarca teşekkür edip 'hayır !'' dedim. ve adam arkasını dönüp gitti.
bu diyalog çok hoşuma gitti.
hemcinslerime söylüyorum; yanınıza gelip her ''merhaba'' diyen erkeğe tecavüz edecekmiş gözüyle bakmayıp medenice davranın...
bingoooo ;) - +1 yıl
Guzel aciklamissin abi aynen bu sebepten işte. Reddedilme değil olay. Gereksiz yere bağırıp çağırabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek : Merhaba
Kız : İmdat tecazvüz ediyorlar yetişin taciz ci pislik o... çocuğu Ah bu kadar aşırı süper güzel olmak zor bişi cidden o kadar güzelim ki herkes bana yavşı, yor ben mükemmelim harikayım. Kimseye yüz vermem belki brat pit gibi biri çıkarsa oda belki
ACABA NEDEN?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz girişken olunca sapık damgası yiyoruz, madem siz girişken olun en azından kalkıpta bu kız beni taciz etti demeyiz, komik olur. Fiziksel olarak üstünüz çünkü. Sonradan gelip erkekler niye konuşmuyorsunuz demeyin. Karşınıza çıkan ilk abazaya tav olursunuz, sizin hayatınız kayar. Düzgün bir erkek bulduğunuzda da gidip bi zahmet kendiniz konuşun. İradesi olan yapar, isteyen beklemeye devam etsin.
20 Yorumla
+1 yıl"erkek dediğin..." diye başlayan bir cümle kurabilen kadının, "kadın dediğin..." diye başlayan bir yargıya itiraz etme hakkı olmuyor maalesef...
bu kadar kalıplar içinde yaşamayın artık. utangaç kadın da olur erkek de, ilk adımı kadın da atar erkek de, hoşlanmadıysa bunu medeni bir dille ifade edip karşı tarafı reddedebilir, kadın da erkek de...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Devir değişti değişmesine de erkek olmayı çok kolay sananlar var bunun sapık damgası yemesi var. Alay konusu olma sebebi var. Var oğlu var ama nede olsa artık pek eşit olmadığımız konular da var. Eşitlik var artık çalışmakta ve bir çok şeyde o zaman siz de eşitliğin verdiği durumda pek doğal gidip söyleyebilirsiniz kızlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahahaha, tüm kızlar bu konuda seninle aynı görüşte mi acaba?😂 Ulan adınızı bile sorduğumuzda "olmaz söylemem" diyen beyinsizleriniz var. Yola TAŞ koyan sizsiniz, biz değil!
Sosyal medyada, bir fake erkek hesabı açıp, kızlarla tanışmaya çalışmanı ve gelen tepkileri daha net görmeni öneririm👍10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu olmazsa diye değil sapık damgası yememek için yapıyorlar genelde ama birkaç sebebi daha var. Özgüven eksikliği olabilir. Mevcut özgüvenini zor kazanmıştır, reddedilip yitirmek istemiyor olabilir. Asıl sorun bir bahane ile iletişime geçebilenlerin utangaçlık göstermesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmem farkında mısın burada toplum baskısı yok erkekler nasıl yazıyor.. Aynısı reelde de geçerli, eğer bir erkek iki sırıttı diye bir kıza yürüyorsa sene ancak ve ancak o erkeğin üçüncü sevgilisi olabilirsin. Böyle bir özelliği olan hiçbir erkek tek kızla idare etmeyecektir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Onuruna düşkün bir erkek ne yazık ki bir kız tarafından rededilmeyi ve terslenmeyi yediremez kendine kusura bakma... Eğer bakışlarda, tavırlarda ve gözlerde bir çağrı sezer ise o zaman çekingen olmaz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOldu mk erkekler senin canının istediği gibi davransın. Biriyle çok ilgileniyorsan yürü git numaranı ver
Ayrıca Instagram ne lan? Twitter'ı falan merak ederim ben bir insanda. Ne düşünüyormuş acaba diye10 Yorumla Yolda yürürken çok teklif ettim cafede bakışırken veya tatilde denizde; artık yapmıyorum çünkü özgüven eksikliği değil yanlış anlaşılma çok var çevremde sapık diyip dayak yedikten sonra karakolda derdini anlatamamak var. İki ucu boklu değnek ya
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Asla cekingen olmadim olmamda direkt acik açik sölüyorum ne istedigimi olursa oluyo olmazsa olmuyo gayette guzel oluyo istisna 10 da 1 foya veriyoo o da işin diğer tarafi. ne istediğini bilen 1 adım. omdedir benim. icin
00 Yorumlaüzücü bir durum hem cinslerim için.. çok kardeşim dediğim insanlara bu konuda açmaya çalıştım ama nafile.. genel korkuları red edilmek.. aslında bunun gayet normal bir şey olduğunu anlayabildikleri zaman bu olayı aşarlar.
00 YorumlaBunun sebebi aslında açık ve net ülkemizde maalesef sapık, abazan erkekler çok fazla oldu için ve erkeklerin hepsi aynıdır mantığı içinde olan çok kadın olduğu için bizim gibi temiz erkekler kimseye ilk adımı atmıyor hatta çekiniyor ve uzak duruyor.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi böyle söylüyorsun ama numaranı bulsa sapık dersin. Gecin bu saçmalıkları. Ayrıca seni tanımadan numaranı nereden bulacak? Cesaret dediğin şey öyle olmaz. Şunu demelisin madem, baktın kızda baktı güldü git yanına.
00 YorumlaBu sitede bu konuyla ilgili kızlardan çok saçma sapan görüşler okumuştum. Yine buradaki gibi bir kezbana denk gelirlerse işleri zor. Bence çekingen davranmak daha doğru.
10 YorumlaDurup dururken neden başını belaya soksun? Geldi senden numaranı istedi. Başladın bağırmaya. Valla o bakış attı da geldim dese kim inanır?
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden bağırsın ya, terörist bir tipiniz yoksa kız korkmaz bilee.
Bakıştınız, güldü. Utangaç bir şekilde kafasını çevirdiyse bu seni beğendi demek!
Git iste. Korkma bu kadar.- +1 yıl
Süper malesefki Türkiye Şartları bunu kaldırmıyor buda doğru birkere kültürel bir sıkıntı varken ülkede aslımda bunu tartışmak nekadar mantıklı?
- +1 yıl
Korkmak değil bu. Kadınların bakışına da güven olmaz. Çok başıma gelmiştir. İçime düşecek gibi bakıp da söze girince olay çıkaran kadın çoktur.
Biliyorum filmlerdeki gibi, gözlerinin içine bakarak gelen, yüksek özgüvenli bir adamın sana yürümesi hoşuna gidecek. Ama bu ortamı siz berbat ettiniz. Sonuçlarına katlanacaksınız 😀
Kızların tepkileri asla anlaşılamıyor çünkü.. Birine ufak bir sırıtsan anında seni orada tacizci ilan edebilir. Yemediğin dayağı orada yersin.
20 YorumlaHer yerde de güldü diye Instagram istenmez. Bu aynı rahmetli Kemal Sunal'ın bir filmin de "güldü kesin verecek." Lafıyla aynı düzene oturur. Sadece uygun zamanı bulup öyle istenebilir. Yolda çat diye hanzolar gibi Instagram isteyen tiplerden değiliz.
00 Yorumla
+1 yılşu an çok gaz verdin. Hemen yolda gördüğüm ilk kızın numarasını isteyeceğim.
Gelişmeler Son dakika❗🔥
Kız 73 yaşında ama olur mu?00 Yorumla
+1 yılYolda gördüğüne onden mi arkadan mı diye soran bazı abazalar o dedigin instagram isteme işini yapiyor. Sapıklik veya hadsizlik yapamam kimseye. Bunun cesaretle alakası yok, bu edeptir.
00 Yorumla
+1 yılKızın bize gülüp, dalga geçeceğinden korkuyoruz, kız bize bizim onun ilgisini çektiğimizden değilde bizim çirkinliğimizden veya kötü bir özelliğimizden dolayı gülmediği ne malum? Dalga geçmese bile biz instasını veya numarasını istediğimizde reddetmesi dahi çok kötü bir his
00 YorumlaÇekinmekten değil erkek iyi niyetle selam verir hiç problem olmaz ama kız "Tacizci" diye bir bağırsa o adamı orada öldüresiye döverler hiçbir şey sormadan, birde kız mahkemeye verirse uğraşıp durur.
00 YorumlaSorun utangaçlıkta degil sorun yobaz birisiyle karşılaşma derdi. Bazılarına tanışmak için teklif etsek yüksek dozda ters tepki veriyorlar. Altı üstü tanışma , büyütecek durum yok
02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum hemde dibine kadar ki genelde biraz fazla ki bu soru sormuş?
Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Ben yapamam sahsen yoldan gecerken gordugum sadece anlik vaybe hatuna bak dedigimdir ne kadar hoslansamda bise diyemem anca arkadas ortaminda denk gelcek oda ilk gorusmede yine mumkun değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. ya öyle deme o erkek ya da çevresindekiler daha önce kaç kez sert tepki almıştır haberin var mı? tarvama büyük yani
sen bu tanıma girmiyor olabilirsin ama çoğunluk böyle kızma ama anla ;)00 Yorumla
+1 yılMadem öyle burada günde en az 10 tane soruda yoldan geçen kızları neden rahatsız ediyorsunuz ya da neden kızları taciz ediyorsunuz. Yoldan geçen kızları rahatsız etmeyin tarzında soru soruluyor?
00 YorumlaTabi canım öyle yapan bir kadın çığlık atıp imdaat derse al sana tacizden yeni bir dava hayırlı olsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alak ne alakaa
Yapalımda sapık olalm demi abazan desinler hemen kızların saçma tepkilerinden adamın yapası varsada yapmıyor
10 Yorumlane bakıyorsun dedin mi bitti esnaf etraftakiler kıza tacizde mi bulunuyosun desin linç etsinler o is öyle olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO işler öyle kolay değil maalesef normal bir coğrafya ve ülkede yaşamıyoruz ben aylarca gördüğüm kıza açılayım dedim başıma gelmeyen kalmadı üstelik kızda saçma sapan konuştu tüm hevesimi kırdı.
14 Yorumla- +1 yıl
Dediğime gelen biri daha var burada 😌
Cevap sahibi+1 yılValla öyle abi adam sanki pusuda beni bekliyor daha kızın yanına yaklaşıp merhaba demedim arkamdan bir sırık hemen gelip hanımefendi bir sorun mu var diyor arkasından eşi kızda canım canım belki ben evliyim diyor ya bir dakika fırsat versen soracam zaten neye uğradığımı şaşırdım sinirimden adama çattım o gün bu gündür o kızın yüzüne bakmıyorum
Soran+1 yılOff bu insanlar neden böyle yaaa. Uğruna öldüğüm Türkiyem başka seçenek bırakmıyor ki
Cevap sahibi+1 yılYa keşke insanlar hep duyarlı olsa ama böyle biz zararsız insanlara karşı değil ben eminim ki o gün benim yerimde başkası olsa ve elinde bıçak vs ile kadına saldırsa kimse korkudan yanına yanaşamaz yanaşsa da Kadir şeker gibi olur sonu ama bizim gibi zararsız biri olunca gaza geliyorlar sanırım abi yurtdışında hiç öyle bir şey görmedim ya
- Kişilik & Karakter konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yıltabi tabi. merhaba diyince bile sırf ego kasmak için hakaret eden çantayı torbayı kafasına geçiren hemcinslerin varken bunu tr de kolay kolay kimse yapmaz
10 Yorumla Ben role player seviyorum. Yolda gordugum birine nasıl gidip bu teklifi yapabilirim mesela? O nedenle öncelikle nette tanışma diyorum. Kafalar uyuyorsa gerisi geliyor. Reelde tanıştığım biri ile riskli bu tarz bı ilişki teklifi...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Siz gelip konuşun isteyin , hep biz yapıyoruz zaten
20 YorumlaDevir mı değişti artık biz mi gidip adım atcaz bı erkekkler her şeyi bizde. Beklemeye bqsladi
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılÇekingen olduğumuz değil sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer olayı kızlar bir değişiksiniz neyle karşılacağımızı kestiremiyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
İletişimi başlatan olmak kolay bir şey değil özellikle karşısındaki türk kızı ise😉
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl- + İki sırıttın diye kurşun mu yiyelim. Değmezsin sonuçta.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Aynen arkadaşım o konuda cesaretsiz var tabiki retedilme duygusuna kötü oluyor o yüzden o dediklerini yapamiyoruz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu söylediğin kızların çok çok az bir kısmını kapsıyor da ondan. Merhaba desek "SAPIK" diye bağıracak hale geliyorsunuz çoğunuz.
00 YorumlaSapık
Taciz eediyor diye iftira atarsa
Oradaki erkek sürüsü dangalaklar
Seni oldurur
Turkiye gergin ülke
Ne bekliyorsun?01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayal ettikleri erkek kriterlerine sahip olmadığım için boyum 180 ve hiçbir kızın tipi değilim öyle çok zengin ve boyum çok uzun değil kızların nssıl adamlar sevdiğini biliyorsunuz onlar yazsın siz onlsrı seviyorsunuz süründürsünler sizi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılO tarz bir yaklaşıma herkes senin gibi incelikle yaklaşmaz. Sokağın ortasında terslenmekte var
00 Yorumla - Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat