Gerçekten duygusuz musunuz, yoksa bu kalıplaşmış bir soru mu?
Sevgiliniz veya eşinizle onun hatalı olduğu bir konuda tartışsanız ve o an ağlasa, üzülse buna rağmen gider misiniz? Bugün böyle bir çift gördüm de... Merak ettim.
Gerçekten duygusuz musunuz, yoksa bu kalıplaşmış bir soru mu?
Sevgiliniz veya eşinizle onun hatalı olduğu bir konuda tartışsanız ve o an ağlasa, üzülse buna rağmen gider misiniz? Bugün böyle bir çift gördüm de... Merak ettim.
Yani bence bu cinsiyet değil şahsiyet meselesi. Ben hiçbir konuda duygu sahibi olmayan kadın da gördüm. Ne yazık ki bazı insanlar bencil olduğundan mı yoksa zamanında çok fazla sevgiden yoksun olduğundan mı bir hayli duygusuz ve tepkisiz oluyor. Ya da bazıları kendini net bir şekilde ifade edemediği için sadece susan taraf oluyor
Duygusuz falan değilim ilişkim olmadı benim hiç o duyguyu bilemem duygusuz nasıl olayım ben genelde yardıma ihtiyacı olana da genelde yardım etmeye çalışırım bir kere bile seni seviyorum deyip ismimi söyleyen bir kız görmedim bu duygusuzluk değil onlar kendileri çok mu duygulu
Hatasını kabul edip hatasını düzeltecek olgunluğu göstermiyorsa bana ve geçmişimize değer vermiyor demektir. Bu da yaşanılan her şeyin yalan olduğu sonucunu ortaya çıkarır. Böyle bir durumda neyin duygusunu göstermem lazım?
Cevap
6Cevap
Evet duygusuzum. Her geçen gün daha da duygusuzlaşıyorum. İnsanları tanıdıkça, ilişkileri gördükçe, duydukça ve her ilişkimden sonra daha da duygusuzlaşıyorum.
Kimse duygusuz değildir. Kimse düşüncesiz değildir. Sadece bazı insanlar umursamaz oldukları için duygusuz düşüncesiz zannedilirler. Cinsiyet değil. Bazı insanlar.
Çünkü umursamaz insanlar hiç bi şeyi umursamadıklari için duyguları düşünceleri harekete geçmez. Cinsiyet meselesi değil.
Genelleme yapma yav sanki kızlar sütten çıkmış ak kaşık ne alaka
Gitmem gitmedimdw şimdiye kadar
Yapilan hataya göre degisir
Kişiye göre muamele
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?