Kişilik & Karakter Profil incelemek ister misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hadi profilimi inceleyip benim hakkımda bir şeyler yazın Güncellemeler+1 yıl Evet incelemek isteyen var mı? Profil incelemek ister misiniz? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. bence iyi birisiniz 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. pc başında kod yazmaktan muhtemelen gözlük kullanan, can sıkıntısından pc başında sohbet etmeye saran, asosyal sapyoseksüel bir kişilik görüyorum 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Asosyal birisin ama birileri ile tanışıp konuşmak istiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece bu kadar mı Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Yani progile çok bakamadım üstün körü ama canın sıkılıyor o net konuşasın varsa yaz ms. coder Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Akılı, kararlı. ne istediğini bilen. Aşk karşısında uysal bir kediye dönen kişiliğin var. güzel kalp. 0 0 Yorumla
AyyPrensi Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Profiline kabaca baktığımda. Yanlız kaldığında birileri ile sohbet etme ihtiyacı duyan, sapsyoseksüel bir kişiliğe sahip, teknoloji meraklısı ve insanların hakkında ne düşündüğünü önemseyen bir profil görüyorum. 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı. sen bir kadınsın valla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hadi canım Yorumla BakirBirBey +1 yıl doğru bildim dimi mükemmel inceledim her detaya dikkat ettim Yorumla Soran +1 yıl Tam zeka seviyene uygun bir tespit Yorumla BakirBirBey +1 yıl Sus sus ameriga duyarsa vurur beni türkiye için faydalı bu diye asdasdasd Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Ol sa bilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence iyi birisiniz
pc başında kod yazmaktan muhtemelen gözlük kullanan, can sıkıntısından pc başında sohbet etmeye saran, asosyal sapyoseksüel bir kişilik görüyorum
Asosyal birisin ama birileri ile tanışıp konuşmak istiyorsun
Sadece bu kadar mı
Yani progile çok bakamadım üstün körü ama canın sıkılıyor o net konuşasın varsa yaz ms. coder
Akılı, kararlı. ne istediğini bilen. Aşk karşısında uysal bir kediye dönen kişiliğin var. güzel kalp.
Profiline kabaca baktığımda. Yanlız kaldığında birileri ile sohbet etme ihtiyacı duyan, sapsyoseksüel bir kişiliğe sahip, teknoloji meraklısı ve insanların hakkında ne düşündüğünü önemseyen bir profil görüyorum.
sen bir kadınsın valla
Hadi canım
doğru bildim dimi mükemmel inceledim her detaya dikkat ettim
Tam zeka seviyene uygun bir tespit
Sus sus ameriga duyarsa vurur beni türkiye için faydalı bu diye asdasdasd
Ol sa bilir
Sen benim incele
Libidosuz gibi sezdim
Analiz demek hmm
Sks istiyorsun bence