İyi bir kişiliğin var çok fazla insan tanıyorsun bu seni olgun bir bireye dönüştürmüş içinde ne fırtınalar var bir ben birde sen biliyorsun 😅 arkadaşların bir çok şeyi sana danışıyor bu güzel bir liderlik ama bu vasıflara çok aldanma daima hedefine varmak ilk işin olmalı
Aşırı başarılı birisin ama kibir var sen de biraz ve rekabet görüyorum sende en ufak bir şey de bile rekabet yapabilirsin bu sana başarı da getirir aynı zman da sorun da getirir
Çok duygusalsın sanırım ve kırılgan ama zeki bir insansın ilerde çok iyi yerlere geleceksin ama aşk sana göre değil uzak dur mantığını her daim takip et
Espiri anlayışın yüksek çevreni güldürmeyi seviyorsun ama dertlerin var bunları yenebilirsin zamanla yeter ki çaba göstermeye devam et yakın zaman da işler senin için çok daha iyi olacak emin ol bu bir AXU sözü 😅🙋🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bugün profile her şey baktırdım ama fal bakrırmadım. Sennde falıma bak bari 😂
Ağam sen de dost kazağı var gibi 😅 çevrene dikkat et kendinle barışık birisin bunu kullan her zaman pozitifliğin seni iyi yerlere getirecek
Aman aman onu yersem doğrulamam kolay. Ponçik kalbim kaldıramaz bunu. Hassasım bu aralar zaten 😂
İşin her daim rast gitsin reis 🙋🏼
Eyvallah reis 👍
İsterim
İyi bir kişiliğin var çok fazla insan tanıyorsun bu seni olgun bir bireye dönüştürmüş içinde ne fırtınalar var bir ben birde sen biliyorsun 😅 arkadaşların bir çok şeyi sana danışıyor bu güzel bir liderlik ama bu vasıflara çok aldanma daima hedefine varmak ilk işin olmalı
E teşekkür ederim:d
Rica ederim 💫
Olurr bak
Oturduğun dal yakında kırılacak
O ne demek be
🤦🏼🤦🏼🤦🏼 pp
🤣 profil koyuyorum tekrar bakar mısın merak ettim
Tamam bekliyorum
Ohaa pardon öhhööö öhhööö
Tesekkurler bekliyorum
Aşırı başarılı birisin ama kibir var sen de biraz ve rekabet görüyorum sende en ufak bir şey de bile rekabet yapabilirsin bu sana başarı da getirir aynı zman da sorun da getirir
Rakibin senin hayatını belirliyor
Kibirli değilim bence ama hırslı olabilirim sagol 💮
Unutma güç içinde 🤣🤣🤣
Görcez bakalım :d
İyi gecelerin olsun 🌛💫
İyi geceler ✨✨
inanmam ama olur bak
Çok duygusalsın sanırım ve kırılgan ama zeki bir insansın ilerde çok iyi yerlere geleceksin ama aşk sana göre değil uzak dur mantığını her daim takip et
aşk niye bana göre değilmiş asjahhss (inanmam dedikten sonra ben )
Aşk zeki insanlar da travma yaratır ayık ol 😅
Aynen bak.
Enerjin çok iyi ama saçma sapan şeylere çok fazla takılıyorsun buda önünü kesiyor artık küçük şeylere takılma neşeni hep koru
Tamam
Profilim yokki
Beyninde tek bir tane ama kocaman bir soru işareti var 😅
Ney?
Ha evet:)
😀😀🙋🏻
Çıktım gizliden hadi bakam :)
Hmm hemen
😊😊😊
Espiri anlayışın yüksek çevreni güldürmeyi seviyorsun ama dertlerin var bunları yenebilirsin zamanla yeter ki çaba göstermeye devam et yakın zaman da işler senin için çok daha iyi olacak emin ol bu bir AXU sözü 😅🙋🏻
Tek derdim ailem 😊 teşekkür ederim umarım senin dediğin gibi iyi olur olursa söylerim sanada :)
Soru görüş öneri ve istekleriniz 7/24 buradayız 😀💫💫💫
Bak bakam
Çevren tarafından çok sevildiğin için bu ilerde sana güzel iş fırsatları verecek güler yüzünden dolayı insanlar seni çok seviyor. Bunu hiç bozma
Olursa şayet seni bulucam olum😂
Ben buradayım 😀
eveet
Hayatın bir kaosa dönüşmüş ama bu senin hatan bunu düzltmek senin elinde ama üşeniyorsun kendine gel ve toparlan
nokta atışı oldu reis helal
Teşekkürler 🙋🏻