Neyi ya da neleri asla affetmezsin? Keyifli günler..
#smell

Neyi ya da neleri asla affetmezsin? Keyifli günler..
#smell
Şimdiye kadar öyle kolay kolay affetmediğim pek bir şey olmadı. Evet yeri geliyor insanlara çok kırılıyorum, arkamdan iş çevrildiği de oldu yani çoğu kişinin belki de affetmeyeceği bir çok şey yaşadım ama genelde affettim. Tabii ki karşımdaki kişinin gerçekten pişmanlığını görüyor olmam lazım. Herkes hata yapabilir. Fakat şimdiye kadar affetmediğim 2 kişi oldu onlar da bile isteye bana hata yaptı. Hatta onlara bile telafi etmeleri için şans verdik ama etmediler. Ben de hayatımdan tamamen çıkardım.
Değişiyor büyük konuşmak istemiyorum bu konuda. Bazı insanların en ufak hatası benim için affedilmez olurken bir diğeri canıma okusun ben yine saf gibi affediyorum ancak unutmuyorum tabiki de asla
Genellikle herhangi birşeyi asla dememeyi hayat öğretti bana inatçıyımdır akla ve mantığa uymayan herşeyi reddetme konusunda direnirim , ama asla dediğim şeyleri hep çiğnemek zorunda kaldığım zamanlar yaşadım o yüzden büyük konuşmayı pek sevmiyorum artık
Aldatmak, ihanet bunları zaten affetmem ne olursa olsun.. bir de yalanı affetmem bir kişi bana yalan söylüyorsa iki yüzlülük yapıyorsa onu da hayatımdan çıkartıyorum görmek dahi istemiyorum.
Cevap
45Cevap
Gurur kırıcı şeyleri affetmem.
Son dal sigaramı isteyen birini de affetmem 😂
Bile isteye yapılan yanlışı..
İhaneti affetmem. Bu sadece gidip başkasıyla yatmak aldatmak değil, bir insana söz verip tutmamak, o insanı maddi olarak kullanmak, dolandırmak, birlikte iş yapalım diye kandırmak bunların hepsine ihanet gözüyle bakıyorum.
Saygısızlığı asla affetmem ve kalp kırmayı da aynı şekilde, bazen insanlar benim kalbimi kırıyor ediyor ama bunlara takılmıyorum artık ve kendimi asla üzgünlüğe vurmuyorum
Birçok şeyi... ne yazsam bilemedim. Saygisizlik demek az kalır.. sevgi ve ilgi verilmesi gereken zamanda verilmezse de affetmem. Silerim. Affedici degilimdir.
Samimiyetsizlik iki yüzlülük yalan.
İlişkilerimde bunları yakaladığım herkesi terk ettim ya da ilişkimin bitmesine sebep olacak davranışlarda bulundum.
İlgiyi kestim sadece çıkarlarım doğrultusunda takıldım gerçek kendimden mahrum bıraktım.
Bu işler böyle karşınızdaki insanın size hangi niyetle yaklaştığını bilmeniz lazım
Duygusal olarak aldatılmayi affedemem.. duygusal çöküşün.. acının.. en babasıdır bu.. üçüncü bir şahısla olan fiziki bir aldatma bile yanında sıfır kalır..
Bu soruya video ile cevap veriyorum😂
https://www.youtube.com/embed/Mxm_hseBm-8İhanet edene..
- iyi niyete
- olan güvene
- karşılıksız fedakarlığa
Sütü ve mayası bozuk bir şekilde tüm emeklerine ihanet edene.
Asla, asla denmemesini öğrendim. O yüzden hayatın getirisi nedir bilemem.
İhaneti kesinlikle affetmem. İkinci plana atılmayı, görmezden gelinmeyi, saygısızlığı da aynı şekilde..
Ben çok takmam insanları olayları önemsemiyorum affetmek affetmemek filan daha çok soğuyup soğumamam önemli
Keskin bi affetmem dediğim bişey yok. Kişiye ve samimiyete göre değişiyor hatalar.
İhanet, saygısızlık ve kendimi değersiz hissettiren her şey.
Dönüp baktığımda ne çok şeyi affetmişim.
Allah affetsin.
İhaneti yalanı ve arkamdan iş çevirilmesini asla kabul etmem
İhaneti asla affetmem ve ilgisiz bırakılmasını bunların bende geri dönüşü yok.
Saygısızlık ihanet iyi niyeti enayilik görmek bunu babam dahi yapsa affetmem
Asla demeyi sevmiyorum ama hainliği affetmem.
En ufak bir yanlışı bile affetmiyorum artık
ihanet saygısızlık aileme yapılan herhangi olumsuz davranış ve arkamdan konuşulması
İhanet
saygısızlık
İkiyüzlülük kesinlikle affedeceğim bir şey değil.
Aldatanı, güvenimi bir defa zedeleyen birini asla affetmem
Affetmek bizim haddimiz değil
ama
giderim
Yalanı, ihaneti ve şiddeti.
İhaneti, suçlanmayı.
Aldatılmayı ve saygısızlığı.
yardım yaptığında böbürlenmesi
Saygısızlık ve ihaneti affetmem.
Yalan soyleyeni
Aldatılmayı... O nedenle yalnızlıktan şaşmam...
kandırılmak ve saygısızlığı affetmem
Her anlamda ihaneti affetmem
Saygısızlık ihanet vs.
Samimiyetsizliği , saygısızlığı..
İhaneti ve yalanı affetmem
İhanet affetmedim
Yalan
İhanet, saygısızlık, ilgisizlik
Yalan söylemeyi , saygısızlığı
Yalan ve saygısızlığı affetmem..
Yalan ve ihanet
Dalga geçilmesini ve başkalarına rezil edilmeyi
Yalan iyi niyet kullanan
Dilin yandi mi bu yüzden
En güzeli
sadakatsizlik..
hadsizliği
İhanet
Şımarıklık yapanı.
İhaneti
İhaneti
Aldatma tabiki
Birde güzelliğinle ilgili yapılan kötü yorum yakın zamanda olduğu gibi demi 🙂 tam cevap verecektim diğer hesaptan sorun oldu. Yazdığın an hemen döneceğim ve müsaittim. 🙂
Yalani
Ihanet
Yalanı asla affetmem
Yanlışı
İhaneti 😎
İhanet.
Yalanı
Ihaneti.
Yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?