Bu soruyu sadece kendime armağan ediyorum. Ve bu şarkıyı…

Bu soruyu sadece kendime armağan ediyorum. Ve bu şarkıyı…
Ben kendime yetemiyorum yani tabi ki de yalnız da yaşıyorum.. kimseye hayatıma gir demiyorum. ama insan bazen sevdiği yanında olsun istiyor.. ya da biri tarafından sevilmek değer görmek istiyor...
Kendime yetebiliyorum.. Bunu zaten bizzat tecrübe ederek yaşadım.. Yıllarca kimseyi hayatıma almadan; aile, arkadaş ve iş üçgeniyle geçirdim bayağı bir zaman.. İhtiyaçtan dolayı bir şeylere sahip olmak zorundalık demektir.. Bu da ne sağlıklı ne de mantıklı geliyor bana..
Evet.. Soru sahibiyle muhatap değilim, ondan cevap yazmadım..
Teşekkür ederim fikirlerin için..
İlginç bir şekilde evet..
Elimden geldiğince işte..
Öyle bir niyetim yok açıkçası..
Kendime yetmeyi öğrenerek büyüdüm her anlamda.
Özellikle zor süreçlerde kendime yetmeyi tercih ediyorum. Bunun dışında hayatımda ve etrafımda değer verdiğim insanların olması beni mutlu ediyor.
Bazen birileri olsun istesem de evet kendime yetiyorum, aslında çok kalabalık bi çevre bazen alabildğine sakin böyle inzivaya çekilmiş gibi dinleniyorum resmen diyebilirim :)
Cevap
7Cevap
kendi kendime yeterim ben daşşş gibiyim maşallahım var :D
Ben kendime hep yettim çünkü hayatı seviyorum bir insanın gidişiyle de asla yıkılmadım çünkü birileri giderse birileri hep gelir hayatta:))
Keşke kendime bıraksalar beni yeter de artarım bile
Bazen insan sevmek sevilmek ister ama yasadiklarimdan sonra kendime yetmeyi sectim
Başkasına gerek yok zaten uzun bir zamandır da yalnızım onun için birine hiçbir zaman ihtiyaç duymadım bundan sonra da duymam inşallah
İnsanın hayatında birileri olmalı sevmek sevilmek güzel fakat tek başınaysan bununla da yetinmeyi bilmeli insan , tek de mutluyum😊
Hayat bakış ile alakakı bu
Yeterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?