Güncellemeler
+1 yıl
FTR yok mu cevap verin neden böylesiniz çoğunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kanka yetkileri olsa ne olur en fazla. Yani hastane müdürü olsun başhekim olsun onların bile yetkileri sınırlı kalkıp da seni işten aldık diyemezler 657ye tabi olan birine. En fazla tutanak tutarlar dava açarlar. Ama fizyoterapist ikinizden birini işten alalım dedi ahahahah
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doktor olamadıkları için aşağılık psikolojisi gelişiyor onlarda
Aşağılık psikolojileri sadece teknikerlere karşi gelişiyor sanırım. Doktor görünce hocam hocam çekiyorlar. Tekniker görünce bolu beyi oluyorlar.
Bu psikolojiyi en çok fizyoterapistlerde gördüm ben de hasetlerinden ölüyorlar
Abi benim Albay Yarbay askeri doktorum var. Birlikte çalışıyoruz. Ne zaman yanlarına iş için gidip dosyaları halletsem güler yüz ile cevap veriyorlar hal hatır soruyorlar her işimde eline sağlık falan diyorlar. Ama frtcilerden bir kere eline sağlık lafını duymadım. Yani bomboş sebeplerle bizi şikayet ederlerse müdür biz devlet memurunu işten atabilir kafasını yaşayip tehdit ediyorlar 🤣 bazılarına bakıyorsun bu kişi bu kafayla nasıl üni kazanmiş bitirmiş diyorsun. Bugün biri bana dedi ki siz orada kaç teknikersiniz. Dedim 2. Tamam birinizi işten çıkartalım dedi🤣 öyle bir yetkin varsa ikimizi de çıkart biri seni tatmin etmez dedim
Hanımefendi kadrolu devlet memurunu işten çıkartacakmış dkdkdkd sebep de bizi aramış randevu için. Biz telefona 1 dk geç cevap verince prenses bekleyememiş geri dönmemizi jet hızıyla hemşireyi aramış. Randevu almış hemşireden. Hemşire de sabah bize söylemeyi unutmuş ve tedavi kartını göndermemişiz. Ben 2 üni mezunuyum 20 sene okul okudum. Prenses iki dk sabredemeyip geri dönüş beklemediği için beni memuriyetten edecekmiş🤣
Hani desen ki öyle anlaşması zor kibirli bir insanım, o da değil. Ben sabah hastaneye gırerım temizlik personelinden güvenliğe ondan hemşireye hemşireden doktora , taşeron çalışana herkese günaydın der gülümserim odama öyle geçerim. Hastalara tebessüm ederim. Hastalarımız çok fazla bakıma ihtiyacı olan insanlar kiminin eli kiminin kolu yok. Hep ampüte edilmiş hastalar ve insan bir kere gülümsüyorsun dünyaları vermişsin gibi seviniyorlar. Bu yüzden hastalarımı asansörde koridorda tekerlekli sandalye ile görünce konuşurum hal hatır sorarım, yani kibirli biri desen değilim. Hatta geçen bir hastanın konuşası vardı bana baktı gülümsedi ben de baktım gülümsedim merhabalar geçmiş olsun nasılsın dedim. Adamcağız resmen hayat hikayesini anlattı, belli ki konuşmaya ihtihacı var ben de uzun uzun dinledim dışarı çıktık konuşma devam etti. Neyse biz oradan ayrıldık arkadaşım ama uzattınız dedi. Verdiğim cevap şu oldu peygamber efendimiz diyor ki tebessüm sadakadır. Kimseye bir tebessümü sadaka niyetine vermem ama bir hastaya 5-10 dakika ayırıp mutlu etmek var senin ön dakikanı ayırıp sohbet ettiğin hastan belki o tebessümünü ömür boyu unutmayacak belki on eşine akrabasına anlatacak. Mutlu olacak. Ama sen on dakikadan bir şey kaybetmezsin. Yani ben böyle bir insanım ama terapist diyor ki hasta senin yüzünden seansa geç geldi seans alamadı falan. Sanki bilerek tasarlayarak yaptım. Denge problemi
Abi senin de çok içine oturmuş bu olay yaz yaz bitiremedin
Yav oturdu tabi. İnsanın zoruna gidiyor
Hak veriyorum ama fizyoterapistin bi yetkisi yok hiçbir şey yapamaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!