Fizyoterapistlsr Neden Genel Olarak Sıkıntılı?

Evet genelleme yapıyorum. Elbette aralarında dünya tatlısı arkadaşlarımız da var ama genel olarak fizyoterapistler sıkıntılı oluyor. Ben Sağlık Teknikleriyim, Prof yardoç doktorlar ile çalışıyorum Albay Yarbay doktorlar ile çalışıyorum hemşiresi temizlik personeli taşıma personeli güvenliği klinik destekçisi herkes ile çalışıyorum ama fizyoterapistler dışında kimseyle sorun yaşamıyoruz. Prof doktorlar Albay yarbay doktorlar var onlardaki ego fizyoterapistlerde yok. Ama bu sadece biz teknikerlere karşı var. Doktorlara asistanlara hemşirelere gık diyemeyen çoğu terapist bize ahkam kesmeye çalışıyor. Hastayı yatıran biz taburcu eden biz, randevusunu alan biz, taşıma personelleriyle hastaları seanslara gönderen biz, hastanın faturasını kesen düzenleyen, hastaya paket atan hasta taburcu olduğunda dosyasını düzenleyip arşive gönderen hastaya, gerektiğinde refakatçisine rapor yazan biz, ama onlara iki el kol hareketi yaptıran, makinanın bir tuşuna basan terapistler sanıyorlar ki hastane onlar sayesinde ayakta. Albayda, yarbayda olmayan ego bunlarda var ya. Bugün biriyle bir randevu sorunu yaşadık. Bu ne ya şikayet edeceğim artk diyor. Kime ediyorsan et ben de senin gibi devlet memuruyum, senin gibi üni okudum senin gibi kpss ile atandım. Kime şikayet ediyorsan et dedim. Aradan 3 saat geçti hastasını randevusunu unutmuş. Sabah bana hastanın randevusu 9 diyip 3 saat sonra hastasını unutup hemşireye 15.00 e randevu vermiş. Aradım bu ne işinizi doğru yapın şikayet edeceğim bu ne diyip sabah bana dediğini ona yaşatacaktım tele cevap vermedi yerine arkadaşı teli açtı. Allah'tan arkadaşi baya tatlı bir hanımefendiydi de sert çıkışmadım.
Güncellemeler
+1 yıl
FTR yok mu cevap verin neden böylesiniz çoğunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kanka yetkileri olsa ne olur en fazla. Yani hastane müdürü olsun başhekim olsun onların bile yetkileri sınırlı kalkıp da seni işten aldık diyemezler 657ye tabi olan birine. En fazla tutanak tutarlar dava açarlar. Ama fizyoterapist ikinizden birini işten alalım dedi ahahahah
Fizyoterapistlsr Neden Genel Olarak Sıkıntılı?