Kişilik & Karakter Gece insanı mısınız, gündüz insanı mı? m3di69 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Gece Gündüz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gece insanı mısınız, gündüz insanı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Geceleri çok seviyorum.. 2 1 Yorumla good_vibes +1 yıl Nesini mesela Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Gece insanıyım 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Geceyi severim, güneşten pek hoşlanmam. Gecenin ihtişamı bir başka.. 3 5 Yorumla mojito07 +1 yıl Onur Akın / Geceyi Sana Yazdım Yorumla busegmss +1 yıl Gerîzekâlî mısın Yorumla mojito07 +1 yıl Ne kabasın Yorumla busegmss +1 yıl @mojito07 sana demedim Yorumla mojito07 +1 yıl Tamamdır @busegmss Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Gece sesiz sakın sakin kafayla filim izliyom karı dırdırı yok ben duvarlar birde leptobum birde Akp olmassa hayat daha güzel olacak 1 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Gece karanlıktan başka bir şey değildir ayrıca geceler uyumak içindir. Uykuyu kalitesi içinde gece uykusu önemli 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. hayatımın son 20 senesi hep gece ve geceyi çok seviyorum 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kesinlikle gece insanıyım.. Geceleri daha üretkenim. 1 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gece..Gecenin sessizliğini, sakinliğini ve yıldızları seviyorum. 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gündüz..😌 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sessizliği seviyorum. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Gece insanıyım doğrudur 🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Barbiewx Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Gece 2 1 Yorumla mErtomErt0609 +1 yıl Tek başına zor olmalı geceni paylaşır mısın Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. gece 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gece 1 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gündüz 1 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Gündüz 1 0 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. gündüz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Geceleri çok seviyorum..
Nesini mesela
Gece insanıyım
Geceyi severim, güneşten pek hoşlanmam. Gecenin ihtişamı bir başka..
Onur Akın / Geceyi Sana Yazdım
Gerîzekâlî mısın
Ne kabasın
@mojito07 sana demedim
Tamamdır @busegmss
Gece sesiz sakın sakin kafayla filim izliyom karı dırdırı yok ben duvarlar birde leptobum birde Akp olmassa hayat daha güzel olacak
Gece karanlıktan başka bir şey değildir ayrıca geceler uyumak içindir. Uykuyu kalitesi içinde gece uykusu önemli
hayatımın son 20 senesi hep gece
ve geceyi çok seviyorum
Kesinlikle gece insanıyım.. Geceleri daha üretkenim.
Gece..
Gecenin sessizliğini, sakinliğini ve yıldızları seviyorum.
Gece insanıyım ben.
Gece her şey daha güzel sakin ve sessiz
Değişiyor normalde gündüz
Gündüz..😌
Geceler güzelde uyuması zor oluyor.
Sessizliği seviyorum.
Gece insanıyım doğrudur 🍀🗝️
genein en iyi yanı uyumaktır :)
Geceyi severim..
ben gündüz insanıyım
saat 3.44 tabikide gece
Gündüz insanıyım...