Kişilik & Karakter Gece insanı mısınız, gündüz insanı mı? Marsli_kizi Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Gece Gündüz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gece insanı mısınız, gündüz insanı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben gece insanıyım.. çünkü sabahları hiç sevmem mutsuz olurum genelde. ama gece sessiz sakin olduğu için daha huzurlu geçiyor. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Geceleri daha çok seviyorum.. 2 0 Yorumla
Asilzade__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çalıştığım için geceleri uyuyorum genellikle ama yarın işe öğleden sonra gideceğim o yüzden şimdilik gece 2 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Bütün vaktimiz şirkette geçtiği için geceye uyku kalıyor... 2 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Güneş doğduktan, batana kadar ki zaman diliminden nefret ederim. Tam vampir olacakmıştım. 2 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Geceyi hiç sevmiyorum. Çok kasvetlidir korkutucudur. Sadece uyurum 1 0 Yorumla
Lexarate Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sanırım ikiside değilim. Günler iyice bir birine girdi 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gündüz insanıyım ama cumartesi günlük akşam çalışıyorum 6 dan 11 kadar😄 1 0 Yorumla
Thalia27 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. gündüz işlerimi yapar gece olunca ailemle çayımı içer dinlenirim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece insanı gecelik iş olsa gece çalışırım çünkü uyuyamıyorum nddmmdmd 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Geceleri Daha rahat ediyorum. 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. gündüz insanıyım 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Ben gündüzcüyüm gece dinleme =Uyku ! 1 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geceyı daha cok severım 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şu saatler benim saatim 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Gece insanıyım 1 0 Yorumla
Gülll0 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yanlızlığı seven birisi olarak gece insanıyım 1 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. Bir an marslı olmak istedim 🤣 1 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İkisinden de biraz biraz 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gece ve gündüz insanıyım. İkiside. 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Yazın gece insanıyım kışın fark etmez 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öğlen yaşıyorum bi tek 1 1 Yorumla GüneyM +1 yıl @aloneenolaa 🤦♂️ Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Gündüz 2 2 Yorumla özgürkahraman +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla özgürkahraman +1 yıl Günaydın Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gece 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. geceleri severim 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gündüz 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Gündüz 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Gece. 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gündüz 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gece 1 0 Yorumla
GezginlerinEfendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Valla ne olduğumu ben de bilmiyorum 🤷♂️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Ben gece insanıyım.. çünkü sabahları hiç sevmem mutsuz olurum genelde. ama gece sessiz sakin olduğu için daha huzurlu geçiyor.
Geceleri daha çok seviyorum..
Çalıştığım için geceleri uyuyorum genellikle ama yarın işe öğleden sonra gideceğim o yüzden şimdilik gece
Bütün vaktimiz şirkette geçtiği için geceye uyku kalıyor...
Güneş doğduktan, batana kadar ki zaman diliminden nefret ederim. Tam vampir olacakmıştım.
Geceyi hiç sevmiyorum. Çok kasvetlidir korkutucudur. Sadece uyurum
Sanırım ikiside değilim. Günler iyice bir birine girdi
Gündüz insanıyım ama cumartesi günlük akşam çalışıyorum 6 dan 11 kadar😄
gündüz işlerimi yapar gece olunca ailemle çayımı içer dinlenirim
Gece insanı gecelik iş olsa gece çalışırım çünkü uyuyamıyorum nddmmdmd
Geceleri Daha rahat ediyorum.
gündüz insanıyım
Ben gündüzcüyüm gece dinleme =Uyku !
Gece tabikidee :))
Geceyı daha cok severım
Şu saatler benim saatim
şu an yazıyorsam gece insanıyım