Kuzemin davranışları çok itici değil mi?

İkimizde açıksözlü sert kişileriz öncelikle bunu belirtmek isterim. Toplamda bana yaptığı bazı hareketleri size demek istiyorum. Mesela hep her şeyde teşekkür bekler. Yıllar önce ben onun şehrine giderdim o yedirir içirirdi hep. O zamanlar evliydi ve çekiniyordum yemek yedikten sonra direkt teşekkür anında etmiyordum ya da etsem de onlar duymuyordu dışarda olduğumuzdan ama sonunda ederim yani. Ogün bugündür hep bir şey olduğunda teşekkür etmeyi ben öğrettim sana der what? Sen annem misin babam mı? Ya da öğretmenim mi? Hiçbiri öğretemedi sen mi öğrettin? Hatta en son bana toka almış yanıma geldiğinde saten toka. Hediyeyi verdi bende önce açayım sonra teşekkür edeyim dedim saniyesine teşekkür etmek zorunda mıyım? Açarken bana rica ederim dedi. Yani ben onun yerinde olsam teşekkürü karşımdaki etsin derim ben dedikten sonra ne anlamı var? Neyse sonra benim çok makyaj malzemem var. Onlara bakarken Dior kapatıcı gördü. Görünce şok oldu. Yaa sen Allahın bilmem neresinde Dior mu kullanıyorsun burada bunu kullanan tek sensindir dedi yani gereksiz buldu o kadar pahalı markayı burada. Ben büyük bir yerde yaşamıyorum ama küçük bir yerde değil. İlk 30 büyük ilin içinde bir yer. Ve bahane burdan ben kendime hep kaliteli bakarım. Ha birde saten toka almıştı ya benim saten tokalarımı da gördü. Şaşırdı aaaa senin saten tokan var mıydı ben yoktur sanmıştım dedi. Sanki çok büyük bir şey. Herkes alabilir yani. Sizce amacı ne? Yoksa karakterinden dolayı mı böyle?

Kuzemin davranışları çok itici değil mi?