Selâmlar!
Susmanın sizi koruduğuna ve üzmediğine inanır mısınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!
Susmanın sizi koruduğuna ve üzmediğine inanır mısınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Hayır inanmıyorum ama yerine göre değişir. mesela söyleyeceğim şey karşımda ki insanı kıracaksa ayda durumu daha kötüleştirecekse susarım.. ama eğer kaşarımda ki insan beni anlamıyorsa zaten söyleyecek bir şeyim kalmaz o zaman da hayatımdan çıkartırdım.. ama genelde söylemem gerekeni söylerim susmam. özellikle de adaletsizlik ya da haksızlık yaşıyorsam hayatta.
Susma nedenime bağlı.. söylemek istediklerim olduğu halde susuyorsam, bu iyi gelmez bana tabiki.. üzer.. ama eger kafamın rahat etmesi için az konuşmam, insanlardan uzaklaşmam, susmam gerekse.. bunu severek yaparım.. ve beni korur
İnanamıyorum çünkü hayatımda çok susan biri olmadım hiç yalnızca erteledim bazen konuşmalarımı. Hislerimi açma taraftarıyım ancak açtıktan sonra da anlaşılmadığım oluyor o riski almak zor
Bazı zamanlarda evet. Konuşmanın bazen işe yaramayacağını düşündüğüm, kendimle kalıp daha rahat hissedeceğimi bildiğim anlarda iyi oluyor. Üzmediğine değil ama koruduğuna inanıyorum.
Cevap
23Cevap
Gerekeni söylerim, ister anlasin ister anlamasın sonra arkamı döner giderim. Ne düşünüyor umrumda olmaz.
Susmazsam yer yerinden oynayabilir hissi, susmak daha cazip geliyor.
Karşındaki insan laftan anlamayan biri olursa en güzeli susmaktır gadası
Susmak benim çoğu zaman işime gelen bir eylem Bana her zaman daha koruyucu geliyor
Beni koruyor olabilir belki ama üzmediği düşüncesine katılmıyorum. Susarak yaşadığım üzüntüleri sizlere anlatamam...
Suskunluğum en fazla karşı tarafı kırmamak için. Ben kavgayı pek sevmem. Bazen susmak en iyisi.
Bazen susmak konuşmaktan daha çok insanır korur ve üzmez o yüzden içinde bulunduğumuz duruma göre değişir.
Bu zamana kadar sustuğum her şey ya gönlüme yük oldu ya da zihnime o yüzden gerektiği yerde konuşmaktan yanayım
Karşımda ki anlayacak kapasitede değilse sabaha kadar konuşsam ne fayda. Susmak kişisine göre yapılırsa korur ve üzmez.
Bazen susmak nimet gibidir. Doyamazsın. Bazen ise asıl susarsan canın yanar zehir gibidir. Yerini ayırt etmek gerekiyor sanırım.
Susuyorsam vardır bir sebebi. Ya karşımdakini kırmamak içindir. ya da fırtına öncesi sessizliktir.
bazen cok konusmakta bir seyi degistirir hic konusmamakta
Susmadım ki hiç deneyimlesem bilirdim ama ben susamam bana uygun değil.
Beni koruduğuna inanıyorum, üzülmeyi zaten çok bıraktım
Inanırım çok konuştuğum ve sivri dilli olduğumdan kaynaklı burnum b. ktan kurtulmuyor
Özür dilemekten koruduğuna eminim. Çünkü nefsime ciddi ağır geliyor özür dilemek.
Seslensem kim duyar sesimi yalnızlıklar katından?
"Şükrü Erbaş"
Susmak sadece karşımdakini koruyor ve genelde sustuğum için üzülen ben oluyorum.
Susmanın kimseye bir şey katacağına inanmıyorum.. Aksine kaybettirme potansiyeli daha fazladır..
İlk inanmıyordum ama yaş ilerledikçe artık durgunlaşıyor insan
Ay görselde ki söze bayıldım..
Susmak bana göre değil.
Hayır susmak acını içinde yaşamak anlamına gelir
susmam
üzüleceğimi bilsem bile
Hayır inanmıyorum
Hayır sustukça üstüne gelirler
Bazen susmak iyi geliyor
Susma sustukça sıra sana gelecek
Cix en büyük çığlık sessizliktir bence
Yarı yarıya katılıyorum