Arada kaldım. Sanki ikisi de beni mutlu etmeyecek gibi 😑

Arada kaldım. Sanki ikisi de beni mutlu etmeyecek gibi 😑
Tartışma varsa ve iki tarafında orta yolu bulmaya niyeti yoksa kimin haklı çıktığının hiç önemi yok, çünkü zaten ikiside haklıdır. Orta yol bulunursa o tartışmanın sonucunda herkes mutlu olur.
Mutlu çıkan otomatik olarak kendini haklı sanan değil mi? Tartismalardan kim mutlu çıkmış? Haklı haksız fark etmeksizin o tartışma niye çıktıysa sebebi ortak halledersem mutlu olurum.
Mutlu çıkabilmek daha önemli bana göre. Sen haksızsın, ben haklıyım muhabbetlerinden nefret ederim.
Cevap
7Cevap
Bana göre haklı haksız çıkacak bir durumun yaşanmaması...
Haklı çıkmak genelde mutsuz çıkmak ile aynı oluyor. O yüzden ortak bir noktada buluşmak tartışmayı alevlendirmemek gerekiyor.
Daha geçen konuştum. Sorun varsa haklı arandığında o ilişki bitmiştir. Önemli olan çözüm üretmek sorunu ortadan kaldırmak
Mutlu olmak mühim mesele, kalp kırmadan, kırıp dökmeden, haklılığa takıadan mutlu olmak en güzel yol
Haklı olmayı zerre umursamam. Haklıysam bile tatlıya bağlansın isterim tartışmaların.
Mutlu olamadıktan sonra haklı çıkmanın bir esprisi yok, ikisi aynı anda olmalı..
Tabiki de mutlu çıkmak iki taraf da haklı çıksa bunun bir anlamı yok ama konuyu tatlıya bağlayıp iyi çıkmak en güzeli olacaktır
İyice delirtip sonra mutlu çıkmak 😌
Evet ayağa
Haklı ve mutlu çıkmak 😂
tartıştığım konuya ve tartıştığım kişilere göre bu sorunun cevabı değişir ama kimsenin üzülmemesi haklı çıkmaktan bir tık daha önemlidir benim için.
Tartışmayı komple bitirmek.
Ortak noktada buluşmak önemli olan.
Mutlu çıkmak güzel olurdu.
Mutlu çıkmak
haklı olayım yeter :D
Mutlu çıkmak
Tartismalarda onrmli olan tartismamaktr
Anlayışlı çıkmak
Haklı olmak
Haklı çıkmak
Mutlu çıkmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?