İlişkinin bazı konularda ikilemde kaldığı yerler vardır. Biri de haklı ve mutlu ikilemi.

İlişkinin bazı konularda ikilemde kaldığı yerler vardır. Biri de haklı ve mutlu ikilemi.

Bencil olunmalı bence insan kendinden başka neye gerçek anlamda sahip ki? O kişilerin gerçekliğinden bile kendi gerçekliğiniz kadar emin olamazsınız çünkü rüyada bile olma olasılığınız var. İnsanların tutunabileceği tek bir şeyi var benlikleri ve bu benliğin yararına çalışmalı insanlar.
Ben mutlak bencillikten bahsetmiyorum. Ama soruda ikilem var. Bu ikilem için konuştum ben
Mutlu olmak. Haklı olmanın yerine her daim tercih ettiğim şeydir. Çünkü kendimi eleştirebilen ders alabilen ve özür dilemeyi beceren biriyim. Ancak karşımdaki kişiler ikili ilişkilerde benim haklı olmayı seven taraf olduğumu düşünüyorlar her zaman. Buna sebep olan şeyin ya kendimi anlatamıyor olmam ya da beni anlamayan biriyle zorla ilişki yaşamaya devam etmek olduğunu düşünüyorum.
Bence anlatamıyor olabilirsin, çünkü sen seni anlayacak birisini isteyecek kadar aklı başında insansın.
Anlatımıma daha çok güveniyorum 😅
Haklı haksız aramadan mutlu olmak. Çünkü haklı çıktığın yerde de haksız çıktığın yerde de saygı sınırı zorlanır bir zedeleme olur illaki. Sakin sakin akışında gerilmeden mutlu olmak varken..
Tabi ki aynen öyle, o konulara hiç girilmemeli mantığı yok zaten.
Mutlu olmak tabi ki. zaten her zaman haklıydım kimse bir şey yapmadı. bu yüzden de mutlu olmayı seçerdim artık. çünkü ne kadar çok insanları düşünürseniz o kadar mutsuz oluyorsunuz bu yüzden de artık biraz da kendimi düşünüp gerçekten mutlu olmayı deniyorum son zamanlarda yani çünkü insan haklı da olsa biri çıkıp evet haklısın demiyorum
Cevap
6Cevap
Haklı olmak bazen ardından gelen mutsuzluğa bile değiyor
Ee yanii 😅
Haklı olmak isteywn haklı olsun, ben mutlu olmaktan yanayım...✌
🥳✌
Bu zamana kadar hep haklı olduk da olan bize oldu ben mutluluktan yanayım artık gerçekten mutlu olmak istiyorum o duyguyu derdinden hissetmek istiyorum...
Haklı olduğumu bildiğim zaman mutlu oluyorum zaten bağlantı kuramadım soruyla sonuçta mutlu olmayı mı seçmiş oluyorum beynim yandı
Haklı olmak bazen sanıldığı kadar iyi olmaya biliyor.. Mutlu sükunet içerisinde olmak isterdim..
Hayır hep ben haklıyım, en iyisini hep ben bilirim şeysinden😂😂
Haklı olmak. Çok ihtiyacım var. Bi kez sadece bir kez duymak isterdim bu sözcüğü😂
Şu skeç geldi aklıma 😂
https://youtu.be/8LhbtpjysVQ
Mutlu olamadıktan sonra haklı olsam ne olur ki mutlu olmanın önüne geçebilecek bir şey değil.
Farzet ki haklısın nolacak eline ne geçecek adamı ya da kadını kaybedeceksin.
eşime hep söylerim haklı olmak istemiyorum diye. Mutlu olmayıntercih ederim
Haklı olmak işime yaramıyor hakli olduğumla kalıyorum. Mutluluk diyorumm.
Ben hep haklıyım zaten biraz da mutlu oliyim 😂😂😂
Haklıyım tabi 😂😂
Mutlu olmak, ben haklı olmak istemiyorum ki. Haklı olmanın bir mantığı yok. Varsın o haklı olsun mutlu olayım.
Herkes kendine gore hakli oldugu icin tartismaya gerek yok mutlu olmayi yeğlerim
Haklı olmak size kalsın artık mutlu olmak istiyorum…
Haklı olmayı onemserdim. Mutlu da olabilmek gerekiyor, yoksa tek başına haklılık yıpratıci.
kusur bulan degilde huzur bulan mutlu olur
tabii öyle☺️
Mutlu olmak, varsın herkes haklı olsun
Hakli olmak için harcadıkları enerjiyi mutlu etmek ve mutlu olmak için harcasalar ohoooo
Ne yazık ki
Haklı olduğumda otomatikman mutlu da oluyorum 😁
Mutlu olmak.
Tabi ki de mutlu olmak
kesinlikle haklı
Mutlu olmak ya
Mutlu olmayı seçerim!
Mutlu olmak..
Mutlu olmak
Mutlu
Haklı olmak.
Mutlu olmak