Kişilik & Karakter Son zamanlarda en çok neye değer verdiniz veya önemsediniz? erkansar Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İş hayatı Aile Din'e yani İslam'a Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Son zamanlarda en çok neye değer verdiniz veya önemsediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kendime değer veriyorum en çok 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kendime değer verip önemsiyorum... 0 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Neden bilmiyorum ama soğuyarak ayrıldığım eski sevgilime..Tekrar güvenini kazanmak için epey bi’ uğraşıyorum.. anlamadım, büyü mü yaptırdı ne yaptırdı :/ 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. derslerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendime değer veriyorum en çok
Kendime değer verip önemsiyorum...
Neden bilmiyorum ama soğuyarak ayrıldığım eski sevgilime..
Tekrar güvenini kazanmak için epey bi’ uğraşıyorum.. anlamadım, büyü mü yaptırdı ne yaptırdı :/
varlığım dışında herkes değersiz
zoraki olarak iş hayatına
okula
Para 😘
Heee
derslerim
Hic birini