Arkadaşlar ben hayatım boyunca gittiğim her yerde erkeklerden ilgi almış biriyim ama bu sene üniversiteye başladım sınıfımdaki erkekler bana ilgi göstermiyor, kendimi yok sayılmış gibi hissediyorum sizce neden böyleler?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
demekkı kendını bır halt sanmaman gerektıgını öğremıs oldun
🤣🤣🤣 belki de haklısın ama çok kırıcısin yarın öbür gün ayağıma gelirlerse görürsün😂
ıste bak sana bu zaman kadar kımse gercegı soylememıs etrafınakı kız delısı olanlarda sımartmıs senı bu durumda senın totosunu kaldırmıs: kırıcı degılım sadece dogrucuyum ınan bana bırak ayagına gelmeyı dönpte yuuzne bıle bkmıycaklar
Yok valla bakıyolar bakıyolar da gelmiyolar o da olucak 3 hafta oldu arkadaşlarım da sevgilim de dişil enerjimin yüksek olduğunu söylüyolar
gorucez bakalım merakla beklıyorum. Senle her ıddasıanda gırerım. Bu arada hangı şehırdesın
İlgi göstermeye mecbur değiller ilgi arsizi ve ilgi hastasısin tedavi olman lazim
İlgi hastası değilim şöyle bak hayatımın her yerinde ilgi odağıydım ama şu an geörmezden geliniyorum yani uçurumdan düşmek gibi... üstelik arkadaşĵmla gayet de ilgililer yani aşk ilişkisi olarak değil normal arkadaş olarak
İyi olmuş bunlara kafayı takan birisi bombostur
Ne alakasi var ben siber güvenlik alanında bir mühendislik okuyorum beyfendi zaten sevgilim de var o da her şeyden haberdar önceden erkek arkadaşlarım vardı kızlar da vardı şu an yok
Hahaha bomboşsun sınıfım niye ilgi göstermiyor diyen biri sevgilisini de aldatir demek ki ilgiye değer değilsin ki ilgi göstermiyorlar ayrıca okunan bölümle bomboşluk arasında ilgi yok boş olmasan şu an bölümünu de demezsin dünyada o kadar dolu şey varken erkekler niye benimle ilgilenmiyor gibi boş seyleri kafana takıyorsun
Farkındayım saçma ama ilk defa böyle bisi yaşıyorum kendimi yalnız hissediyorum okul ortamında
İlk sınıf misin
Evet
Ee acelen ne daha 3 hafta oldu ayrıca cidden daha dolu şeylere kafanı ver hiç tutkuyla bağlandığın ilgi alanın falan yok mu
Var aslında zaten tek taktığım bu değil sadece siz erkekler hemcinslerinizi anlarsınız diye danışmak istedim
Sandığın kadar ilgi çekecek biri de olmayabilirsin
Benle alakası yok aslinda sınıf 115 kişilik ve diğer kızlarla da konuştuklarını görmedim. Başka sınıflardana yürüyem oluyo mesela yürüsünler demiyorum samimice arkadaş olalım dertleşelim yardım edelim etsinler istiyorum kötü bişey istemiuorum...
Ee biraz önce arkadaşımla ilgileniyorlar benle ilgilenmiyorlar dedin şimdi 115 kişi kimsenin kimseden haberi yok diyorsun
Ya şöyle atkadaşımla onceden discorda konuşmuşlar 2 aydır tanışıyolar onun dışında yok zaten diğer kızlara soğuk yapıyolar. Benle tanışmaya gelen 5 6 kişidir
Ee o zaman ne bu üzüntü ve alınganlık😃 ilk sene mi kazandin üniversiteyi?
Ilgi almak icin neler yapiyosun, giyimin falan nasil
Yalan dunyaaaaa hos geldin gercege
Yaaaa
Yesssss
Demek ki tipi degilsin erkeklerin
Bana şu zamana kadar zengini fakiri yaşlısı genci yürümüştür hatta üniversitede ilk günler daha fazla yürüyen vardı şu an erkekler bi değişik olmuş havalı davranıyolar normalde ayağıma gelirlerdi
Doğrudur öyle diyorsan ama boş ver salla gitsin
Ama arkadaşımı soruyolar sohbet ediyolar ben yokmuşum gibi bisi sormadıkça konuşmuyolar kafama takılıyo iste...
O zaman kendinden itiyorsundur erkekleri farkında olmadan. Nasıl bir yapın hareketin var bilemem
Aslında aynıyım önceden olduğu gibi arkadaşımdan farkım o cok atik çok hareketli cocuksu hareketler yapıyo ben biraz daha sakin davranırım daha kadınsı olduğumu sösylerler gidip sohbet edicek bi konu da bulamıyorum çünkü yabancılar
Saçma bir konudan sohbete girmelisin baktın olmuyor.
Bu sefer de yürüdüğümü sanmasınlar
Hangi üni de okuyorsun. Gelelim kulaklarını çekelim sana niye böyle yapıyorlarmış
orası şampiyonalar ligi normal asdfgh
Anlamadım?
Kıyamam sana
Seksi ol
Kıyamam