Şımartır
Bunaltır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben çok fazla ilgi severim tabi ki de.. çünkü insan sevdiği kadından sürekli ilgi görmek ister ve merak edilmek ister. ben de sevgilime her zaman ilgi verirdim tabi ki de aynı ilgiyi ben de görmek isterdim. ama insanların çoğu ilgi sevmiyorlar..
Aşağılık kompeksi olanı, bencili ve kibirli kişiyi şımartır. İlgiden, sevgiden ancak egosu tavan yapmış kişi şımarır, kendini ne sanıyorsa artık, kendini kral, kraliçe sanan, duyguları olgunlaşmamış kişiler şımarır sevilmenin karşısında, nefret dolu olan kişiler şımarır.
Ben ilgiyi seviyorum lakin aşırısı beni sıkar, ayarında güzeldir her şey. Bir insanı çok sevsem de, her şeyimle çok sevsem de mütemadiyen benimle alakadar olması, alanıma girmesi, bana beni bırakmaması, mütemadiyen araması sıkar beni. Tadında, dozunda, art niyetsiz olan ilgiyi seviyorum. Her ilgi sevgiden değildir, her ilgi gösteren seviyor değildir. Kimisi var ki, istifade etmek için alakadar olur, köprüyü geçene kadar, yalnız kalmamak için. Ben içinde sevgi ve samimiyet olan ilgiyi seviyorum, mesela bir abi bana içinden gelerek çay ikram etti, nasıl mutlu oldum, bu da ilgidir, hissediyorum kimin samimi olup olmadığını, ona göre insanları eleğimden geçiriyorum, samimiyetlerine göre. Çıkarı için, başkasına nispet yapmak için, yalnız kalmamak için, ağzımdan laf almak için, sinsi sinsi bana laf sokmak için gösterilen ilgiyi istemiyorum, sevgisiz ve art niyetli kişilerin ilgisi midemi bulandırıyor, bana her kötülüğü yapıp beni kaybedeceğini anladığında bana gösterilen yakınlık midemi bulandırıyor, bilerek , isteyerek, sinsice, planlayarak beni kendimden koparırken, bana yaşam sancıları çektirirken âlâ mıydı, bazı kişiler benimle mümkünse hiç ilgilenmesin, onlardan gelen hiçbir şeyi istemiyorum ben, korktukları için ağız değiştirip ilgilenen kişileri istemiyorum, birbiriyle can ciğerken birbirine düşman olup da benim aracılığımla birbirine nispet yapanların ilgisini de, hediyesini de istemiyorum, zaten öyle kişilerin hediyesini de çöpe attım. Biliyorum ki her ilgi sevgiden değildir, her ilgi samimiyet barındırmıyor.
Günümüzde insanlar o kadar güzel rol yapıyor ki, hangi ilgi gerçek, hangisi sahte ayırt edemiyoruz; aynı sahte ve gerçek insanlar gibi...
Kalp hissediyor aslında lakin iyi niyetimizden ötürü konduramıyoruz.
Çok fazla ilgi beni şımartabilir.. Ama bu biraz da kimin olduğuna bağlı.. Sevdiğim adam ise bu kişi hiç sıkıntı değil ilgisi hoşuma gider ve şımarırım.. Ama sevmediğim bir insanın ilgisi beni bunaltır.. Kabuğuma sığamayacak hale gelirim..
Bunalıp kaçıyorum. Dozu olan şeyleri seviyorum
İşte bu dozun miktarı ne oluyor; ilgi gösterince çok fazla derler, az gösterince de ilgisizsin derler ve bunu genelde kadınlar yapar : ))
Doz ne demek, yeterince gerektiği kadar demek, yani ne fazla ne az tam kararında..
İşte kadınlar bu ayarda dengesiz kalıyor, fazlasında da, azında da, kararında da sıkıntı oluyor 🤔
Hayır kadınlar genel olarak fazla ilgiden memnun olurlar. Bende öyle değil ama, sülalenin tek kızı olduğum içjn fazla ilgiyle büyüdüm, çocukluk travmam😂 fazla ilgiden hiç haz etmiyorum. İlgisiz oluşu hoşuma bile gider🙄 ama en güzeli dozunu bilen erkektir , tadında bırakmayı bilen adamdan olur o iş ')
Sülalenin tek kızıysan zaten, ilgi konusunda hayatında ki adama Allah kolaylık versin 😂 Başka bir şey demiyorum : ))
Git sor ilgiden nasıl kaçtığımı anlatsın sana 😄
O adam bence başka şeyler anlatır 😂
Sana mucize gibi geliyorum hoşuma gitti bu 😂
Kadın ve mucize 🤔 Yanyana koyunca bile çok anlamsız oldu : ))
İlkinde yapılan hatalar ikinci yaratilişta yapilmamiş işte 💅
Anladıysam arap olayım diyeceğim ama zaten kara bir şeyim : ))
İlk yaratılış (Adem) ikinci yaratılış (Havva)
Vayyy beeee, bakış açına hayran kaldım 😂
Teşekkürler 😄
Ricalar : ))
Eic için teşekkürler safiyullah")
Dünyanın sonu yaklaşıyor sanırım : ))
Neden öyle dedin 😅
İlk defa EİC için teşekkür ettin 😂 Aslında teşekkür etmeyeni seçmem ama bu sefer hak ettin 😂
Ben eicler için genelde teşekkür eden biriyim, sende son yazışma teşekkür_rica olunca tekrara düşmesin demiştim ondan sadece soruya beğeni atmıştım. Bu sefer de aynı şey söz konusu olmasına rağmen teşekkür ettim, çünkü yine zılgıt yemek istemedim 😄 seninle de hep teşekkürleşiyoruz hahsh
Çok düşünceli gördüm seni : ))
Cevap
20Cevap
Kimden geldiğine bağlı. Genel olarak bunaltır, sevdiğimden gelirse şey olur
İlgi görmek güzel ama aşırısı beni sıkıyor. Yerine göre olmalı.
Kimin ilgi gösterdiğine bağlı değişiyor bu bende. Normalde ilginin çoğunu sevmeyen biriyim. Ancak hayatımdaki insan ise oldukça simaririm, bunalmam.
sevdiğin kişiden geliyorsa asla bunaltmaz ama istemediğin sıradan birinden geliyorsa o çoğu zaman bunaltıyor işte
Şımartmaz bunu biliyorum çünkü daha önce çok karşılaştım, bunaltır mı bunaltıyor evet ama soğutmuyor✌🏻
İlgi duyduğum, önem verdiğim veya duygusal olarak yakınlık kurduğum birinden geliyorsa bu ilgi,, ne şımartır, ne de bunaltır.. iyi gelir..
Fazla ilgi her insanı şımartır. Tabi nefsine hakim olan kişi her daim diğerinden güçlüdür.
İlgi budalası olmayı adla istemem. Beni bunaltıcı, sıkıntıya sokar. İşim olmaz bu tarz şeylerle. Baktım hala üzerime geliyor ikaz ederim.
Başta hoşlanırım sonra bunalırım ya da tam tersi
Bunalıyorum, sevmem öyle, dibimden ayrılmayan birinin sevgisi boğar beni…
Bunaltıyor kendimle de kalmam gereken zamanlar olmalı
Bunalıyorum yanlız kalmayı seviyorum istiyorum ki hiç kimse dokunmasın bana
Bunaltıcı olabiliyor bu yüzden, dozunda olması gerekir.
Her şeyin fazlası zarar ama insan istiyor. Fazlasını geçtim azı bile yok
Sıkıntı orada işte hakeden görmüyor o ilgiyi hep eşekler görüyor😄
Şımartmayacağı aşikar ancak bunaltma ihtimali var..
İlk başlarda şımartır ama bir süre sonra bunaltır abi ya bir salda kafa kalsın insanda
Şımartır dengeyi korumak lazım
Evet bence de şımartır! 🤣
Her şeyin fazlası zarar
Bilmiyorum yaşamadım.
Her şeyin fazlası rahatsiz ediyor.
Fazla ilgiden çabuk sıkılırım
Dozunda olsun benim olsun
Şımarmam da bunalmam da
Bunaltir herşeyin ortası makbuldür
Bunaltıyor her şey dozunda güzel.
Bunaltır. Aşırı olan her şeyden sıkılırım.
Beni bunaltır.
Görmedik ki nereden bilelim
Genelde şımartıyor ilgiyi severim
Şımarabilirim, bunalada bilirim 😄
Iyy fazla bunaltıcı 😂
Bunaltır her şey dozunda güzeldir
Bunaltmak ne kelime boğuluyorum.
şımartır. fazla ilgi göstermemek lazım
Dozunda olsun
Bunaltıyor
Bunaltiyor
tek ihtiyacım ilgi