Apt**l yerine koyanlar için tepkiniz nasıl olur konusurken. Ne şekilde tepki verirdiniz veya verdikleriniz olduysa ne şekilde nasıl oldu?
Sinir bozucu ama böyle insanları nasıl silebiliyoruz😅
Sinir bozucu ama böyle insanları nasıl silebiliyoruz😅
Ben hayatımdan direk siliyorum o tür insanları.. zaten bana saygısı olmayanla işim olmaz hiç bir şekilde.. 😂 taktik yok direk silin. zaten beni saf yerine koyanlar buna pişman oluyor elinde sonunda..
Cevap
11Cevap
Beni aptal yerine koyanları aptal gibi bırakıyorum ortada ne olduklarını şaşıyorlar.
Mesela taktik öneriniz 😅😂
Kendin feyz aldığın şekilde anlat
Ya şöyle anlatayım, mesela bugün yaşadığım bir olay 😅 sohbet muhabbet ederken benle sıkıntılı biri dedi İbo ne anlasın, diğerleri diyor işte ibo dedi yapar eder. Ağzını bozdu iki eliyle birşeyi doğrultamaz dedi bende dedim sen doğrulttuğundan yoğurtla tatlıyı ayırt edemiyorsun.
Yemek şirketinde çalışıyoruz yemek verirken bu arkadaş yoğurt diye muhallebi vermiş, dalgınlığına gelmiş mal değilse anlar zaten muhallebi mi yoğurt mu. Normal de aşağılamam kesinlikle insanları hal böyle olunca bana da cevap verme hakkı düşüyor, aşçı geldi bir ton bağırdı çağırdı zaten 😅 birde orada rezil oldu. İyice kinlenmiştir bana şimdi 😅 umrumda mı diiil 😅
Eşşek anırır anırır biryerde susar eşeğe değer verirsen kendini aslan sanır. Değersiz kılarsan onları rahat edersin
Aptal yerine koyanların asıl aptal olduklarını kendilerine göstererek hiç bir insan mükemmel değildir
Öyle insan yok çevremde bilakis çevrem aptal dolu hiç kitap okumazlar araştırıp öğrenmezler her seçimde ampüle basarlar.
Beni adam yerine koymalarına gerek yok ki zaten ben kadınım. 😎
Yok sayarım birdaha dönüp yüzüne bile bakmam.
İletişimi kesiyorum yavaş yavaş
A (raya) M (mesafe) K (oyarım)
Öyle gereksiz insanlarla muhatap olmuyorum
Takmıyorum bile onları
Uzaklaşırım
Uzaklasiyorum
kısasa kısas
Uzaklasiyorum
Bende onları aptal yerine koyarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?